Oldala 12 of 22 ElsõElsõ ... 21011121314 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 111 to 120 of 211

Topic: Macskák

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Egy durva történet... szóval volt egy macskánk, ami folyton életet adott kiscicáknak, de valami génhibája lehetett, mert az összes kiscica pár hetesen elkezdett epilepsziás rohamokat kapni, amik egyre sűrűsödtek, majd meg is vakultak és végül elpusztultak. Minden egyes alommal ez lett. Anyám nem ivartalaníttatta az nősténymacskát. Aztán az egyiknél az egyik kiscica nem pusztult el, tovább húzta mint a többi, persze már ő is vak volt egy ideje, nem tudott mozogni, folyamatosan rohamai voltak. Összevesztem anyámmal is, mert ő annyit mondott rá hogy "majd meggyógyul". (De hogy gyógyult volna ha az összes ugyanúgy végezte?) Ott elegem lett, fogtam a pici cicát, betettem a bicikli kosarába és eltekertem vele az állatorvoshoz. Bementem, mondtam neki hogy mi a helyzet, hogy folytonos epilepsziás rohamok, hogy vak, nem lát, nem hall, nem tud mozogni, hozzá se lehet érni mert azonnal görcsöl a szerencsétlen. Az állatorvos mondta hogy mutassam, odaadtam neki, ő hozzányúlt, de a cica abban a pillanatban rohamot kapott is sikított, az állatorvos meg azonnal beadta neki az altatót. Szegény ott kis is múlt, de ott a halál már megváltás volt neki. Az orvos mondta hogy már nem volt idegrendszere a macskának. Látta rajtam hogy ki voltam akadva, úgyhogy csak annyit mondott hogy nem kell fizeti. Megköszöntem neki és hazamentem.

Ha anyám ivartalaníttatja a macskáját, akkor nem kellett volna évente átélni ezeket. Mennyi szenvedő kisállat és mindez a semmiért. Őszintén szólva a fenti dolgot szívesen elfelejteném, de szerintem az nem fog menni.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Elutaztunk egy hétre! Amikorra hazajöttünk, a macskák beleszartak az ágyikómba! Nem sokon múlt, hogy nem rugdostam fel a macskákat.
    15 éve vettük egy középiskolai kollégium selejtezésén a matracot. Nem képviselt komoly értéket, de nem esett jól.
    Terveztem a matracomat cserélni, de most bele kényszerítettek a macskák.
    Rendeltem ilyen memóriahabos sok cellás szuper matracot, anatómiai párnát és gyapjú takarót meg derékaljat. Kíváncsi vagyok mennyivel lesz jobb, majd megírom valamelyik topicban...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mi a szõnyeget cseréljük majd le linóleumra a nappaliban. A macskák miatt, mert teljesen tönkretették és a 3-ból 2 nem hajlandó a macsakaalmot használni.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló fater.lajos Hozzászólás megtekintése
    Ebbe a képbe pont a napokban futottam bele én is. Jót nevettem rajta, bár a kislánynak csak egy póló mosás lett a vége szerintem. Én kicsit jobban megszívtam....

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 34

0 Not allowed!
    Amíg nem volt kiherélve a bakmacskánk, majdenem megjelölt.
    Nem veszem észre hogy mire készül és emelem fel a lábam,
    telibe kap.
    Legalább még egyikse szart le.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nálunk a 2 nõsténymacska pisál mindenfelé. Az egyik nincs megmûtve, a másik viszont igen. Szóval náluk ez nem szempont, de nem árulják el hogy mi bajuk van. Tiszta, friss macsakaalom, de õk mégis inkább mellé intéznek mindent.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 34

0 Not allowed!
    A mieink 1lány 1 fiú, azok okosak voltak a kezdetektõl vogva.
    Kasztrált mindkettõ.
    Nem is értem nálad mi lehet a baj.
    Megszokták hol volt az alom a sarokba míg kicsik voltak és akkor is odacsináltak, ha nem volt ott.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    van egy macskank, amolyan hazi kedvenc. a lanyom kapta meg mikor londonba laktunk, ott panelba laktunk es a macska sose ment ki csak az erkelyre. 1,5 eve koltoztunk videkre kertes hazba es nagyjabol egy eve kezdett kimenni a macsek. iden tavaszall, a napokba pedig elkezdett vadaszni hordja befele a feldoglott kisegereket, gondolom most szuletett az uj alom tavasszal es csak a kicsiket tudja elkapni, eddig meg nem csinalt ilyet a macska.
    a baj az, hogy feldoglott egereket hoz be az uveg szobaba (a hazhoz van hozzaepitve egy futetlen uvegteteju szoba, amplyan mososzoba szeru, huto es mosogepnek) es ot elengedi oket. van amikor rajtakapom, hogy jon be szajaba az egerrel akkor jo mert egybol elintezem. de van, hogy nem latom es csak kesobb veszem eszre, hogy neszezes van a mosogep meg a huto alatt, akkor ugye ott a fel doglott eger.
    estenkent kirakom az eger csapdakat, fogok is neha egeret veluk.

a kerdesem az lenne, hogy a pics@ba tudnam errol leszoktatni a macskat?

kap enni rendesen, nem ehsegbol vadaszik
    nem zarhatjuk be mert menne ki es szetkapar mindent ha bezarjuk
    macskanak maradnia kell mert a lanyome

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Macskaajtón viszi be őket a házba? Csak úgy tudja bevinni, ha nem látod, de ha mindig te engednéd ki és be, akkor nem tudna becsempészni semmit. Igaz, az kényelmetlenebb helyzet, mert a macska szereti ugráltatni az embert.