0
| Thumbs Up |
| Received: 231 Given: 273 |
Ezek alapvetõen jelzésre valók, nem világításra. Törtem én is kell-e nekem ilyen és akarok-e írni róla, de úgy döntöttem, hogy nem, nem igazán van értelme foglalkoznom vele. A "klasszikus" vészjelzõ fáklya érdekesebb, viszont kellõen drága ahhoz, hogy ne legyen nagy piaca és engem se érdekeljen annyira.
elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!
| Thumbs Up |
Elemlámpás találkozót szervezek Budapest mellé. Akit érdekel az jelezze a FB eseménynél, hogy tudjak nagyjából számolni az emberekkel.
Ha valakinek van ötlete helyre azt is szívesen fogadom, mivel az év elején használt hegyoldalt már magánkézbe adták, körbe van kerítve, így nem tudunk oda elmenni mókázni. Csak Budapest környéke jöhet szóba. A tippeket elõre is köszönöm! Homokbánya, hegyoldal, ezek elõnyösek lennének, mert távolról megvilágítva õket jól látható a fény.
| Thumbs Up |
Ezen a héten fejlámpáról írtam, a Nitecore HA23 modellrõl. Sima AA elemmel, vagy AA Ni-MH akkuval üzemel. Kõ egyszerû szerkezet, azoknak, akik semmi extrát nem akarnak, csak egy egyszerû de jó minõségû és tartós fejlámpát.
| Thumbs Up |
Legújabb cikkemben az elemlámpák kiegészítõirõl írtam. Szerintem többek számára ez is hasznos lehet.
Klassz, köszönjük szépen!![]()
Loco en el coco
| Thumbs Up |
Ezen a héten az XTAR ST2 gyorstöltõrõl írtam. Fõleg az ecigiseket érdekelheti, de nekünk, elemlámpásoknak is jó szolgálatot tehet.
| Thumbs Up |
| Received: 32 Given: 74 |
Lifepo4 cellára tudsz ajánlani töltõt amivel tesztelni is tudok?
32700, de nem gond ha nem fér bele, majd kivezetem. Esetleg imax/antimatter féle is jó.
De volt valamikor egy imax-om, az hamar tönkrement![]()
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 1 |
| Thumbs Up |
Átlagos háztartásban én kötelezõvé tenném, egy pár csomagolt AA elemmel együtt. Mondjuk az áramszolgáltatónak kellene biztosítania, az elemeket pedig a tulajnak. Éves leolvasásnál meg ellenõriznék. Mindenki jól járna![]()
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 1 |
http://aludjazerdoben.blog.hu/ es a youtube csatornam https://www.youtube.com/channel/UCp0..._as=subscriber