Oldala 32 of 40 ElsõElsõ ... 223031323334 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 311 to 320 of 395

Topic: PC szervíz

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,104
    Given: 1,121

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Rozsomák Hozzászólás megtekintése
    Nem, a videó kártya új, nem fér be a régi alaplapra és a tápon nincs semmi amihez csatlakoztatnám. meg a táp el sem bírja. A fent felsoroltakat jó lenne valami vehetõ alaplapba betenni, és egy tápot adni neki. tulélõ programjával kiszámoltam egy 400 as táp bõven elviszi, az alaplapokat is nézegettem, de nem tom melyiket vegyem meg.
    https://pcpartpicker.com/products/mo...le_with=dVV48d ezt küldte tulélõ
    Szerintem először ugorj be valami számtek boltba, némelyik helyen rakásba vannak dobálva a régi alaplapok, ilyen-olyan videókártyák, stb. Lehet hogy valami nagyon olcsóhoz is hozzájuthatsz úgy, vagy ha nem, akkor esetleg keress rá néhányra Jófogáson, eBay-en (egy kis szerencsével angliából, németből is küldhetnek egyet jó áron).

MPF támogató coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 176
    Given: 352

0 Not allowed!
    Hát, az i5 csak egy szérianév. A 2-3. gen. i5 procik LGA1155 foglalatba passzolnak, amit az Intel már 2013-ban kivezetett. Ha csak nem sikerül valami elfekvõ darabot találnod, akkor marad a használt.

A 400W és 500W között nem hiszem, hogy akkora árkülönbség lenne és ha bõvítenél, akkor ezzel sem lesz már gondod. Nekem Enermax, Corsair, Seasonic tápokkal vannak jó tapasztalataim.

Ami az alaplapot illeti, nem írtad meg, hogy milyen házad van (fontos a méret ), mekkora alaplap fér bele. Én olyat vennék, amin 4 memória foglalat van és bele lehet pakolni akár 32GB-ot is. Egy 4 magos i7-váltással és memóriabõvítéssel kitolható a gép használhatósága.
    Loco en el coco

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 62
    Given: 79

0 Not allowed!
    mindenféle házam van.
    Tuuuudtam, hogy beszopom.

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Visszaolvasva azt írtad, hogy próbáltad tesztelni a videokártyát. Most akkor belefér az alaplapba vagy nem fér bele?
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    leszedtem róla a ventiket, gondolván arrra, hogy szétfúrészelem mert csak egy venti fér el a másik beleüt a procihûtõ lamelláiba
    , ha elindul, és a hûtését megoldom a házon keresztül +2 ventivel.

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Milyen alaplapod van? Ezek szerint csak egy jó táp kellene, aztán mehetne a móka.

A helyedben fûrészelés helyett inkább barkácsolnék neki egy megfelelõ torkot / távtartót és arra raknám a gyári hûtést. Már ha szeretnéd esetlegesen a garanciát érvényesíteni, netán eladni
    Loco en el coco

Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    First Computer Kft.: Nem tudunk olyan alaplapot ajánlani ami megfelelõ lenne az i5-3570-hez, sajnos az már nagyon régi és nincs hozzá alkatrész.

Goldchip.hu Számítástechnika: Az írt processzorhoz nem tudunk alaplapot adni. Köszönjük megértését.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Milyen alaplapod van? Ezek szerint csak egy jó táp kellene, aztán mehetne a móka.

A helyedben fûrészelés helyett inkább barkácsolnék neki egy megfelelõ torkot / távtartót és arra raknám a gyári hûtést. Már ha szeretnéd esetlegesen a garanciát érvényesíteni, netán eladni
    Igen én is erre gondoltam, de nem tudnak olyan tápot adni ami ehhez az alaplaphoz jó lenne, és van csatlakozó is a videó kártyához.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Aham. A kábeleket próbáld meg egy kicsit rendezni, kábelkötegelõvel összefogni, hogy jobb legyen a légmozgás.

Jó lenne, ha élesebb képet csinálnál, fõleg a tápon csatlakozókról. Abból ki lehetne köbözni, mi kell neki. Az alaplap / gép típusa még mindig hasznos lenne.
    Loco en el coco