0

Thumbs Up |
Received: 2 Given: 0 |
Hangyairtáson és mûanyagformázáson kívül, ha sebre nem nyomnátok, mire lehet még jó? Nekem sincs nagyon ötletem...
Mert egyébként jó kis eszköz!
Thumbs Up |
Received: 88 Given: 35 |
Valószínûleg viharos szélben is tudsz vele tüzet gyújtani. Ez nem elég?
Talán még jól jöhet, ha befagyott zárat akarsz kinyitni. Esetleg hõvel történõ sterilizálás, fertõtlenítés?
Thumbs Up |
Sencor SWS 2900 idõjárás-állomás. Beltéri és kültéri hõmérséklet és páratartalom mérésére alkalmas, vezeték nélküli kapcsolattal a külsõ szenzorral. Elvileg 50 méteres hatótávolság a 2 egység között. A belsõ egység 3 db, a külsõ 2 db AAA elemmel/akkuval mûködik (én akkuval használom). Akár 3 db külsõ egység is csatlakoztatható hozzá, pl. különbözõ helyiségek mérésére. A BOL-ba szánom.
Pár nap tesztelés után jól mûködik, pontosnak tûnõ adatokat ad kívülrõl/belül, többféle összehasonlító adat alapján, nincs kapcsolati probléma a külsõ szenzorral. Persze nagy kérdés, hogy az akkuk meddig bírják, fõleg a kinti egység esetében. (Vannak egyéb, kevésbé fontos funkciói is.) 5099 Ft volt magyar webshopban.
senc.jpg
Thumbs Up |
Received: 165 Given: 202 |
Kültéribe tehetsz lítium elemet, a sima 1,5V-os verziót, nem akkut. Hosszabb lesz az üzemideje, szélsõséges hõmérsékletet is jobban bírja, nem folyik ki.
elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Received: 165 Given: 202 |
A sima duracell elemeket (LR6) is úgy hirdetik, hogy már 10 év a szavatosságuk ha nem használod (nem indítod be a kémiai reakciót benne).
A lítiumos elemnek magasabb a kapacitása, mint az egyszerû alkáli változatoké, ezért az üzemidõ is hosszabb, a 10x-es szorzó barokkos túlzás, köze nincs a valósághoz. Amiben 100%, hogy jobb az alkálinál: bírja a hideget, bírja a meleget, nem folyik ki. Szerintem a kültéri hõmérõben kb. ez a három dolog pont elõnyére is válik.
elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!
Thumbs Up |
3 cucc a Decathlonból:
1. aluvázas kempingszék, fõleg kerti munkákhoz, távcsöves állatmegfigyeléshez a BOL-ban, de túrákhoz is jó lehet. Vagy SHTF esetében a BOL környéki horgászathoz, vadászathoz. 2490 Ft
2. övre fûzhetõ rendezõzseb EDC-készlethez. Telefon is belefér. 1990 Ft
3. zsebpeca a BOB-ba. 890 Ft
szek.jpgzseb.jpgzsebpeca.jpg
Thumbs Up |
Jött ma egy küldemény Hongkongból. Majdnem 2 hónapja rendeltem Alin. Egy kicsit gyanakodva vettem kézbe a csomagot...
Rovtop "taktikai" toll. Kb. 500 Ft volt, jónak tûnik a minõsége. EDC része lesz.
takt.JPG
Thumbs Up |
Received: 52 Given: 131 |
Szia,
Tudom, hogy NEM ez a hangoztatott allaspont, de szerintem nem art megmosni/fertotleniteni kibontaskor (semmi extra, csak fertotlenitotol nedves kezzel megfogni es vegigtorolni eloszor).
Nem mondom, hogy ez nagyon fontos, de veszteni csak par masodpercet veszitesz vele.
Bel
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
ez azt hiszem hasznos iformáció![]()