Oldala 51 of 261 ElsõElsõ ... 41495051525361101151 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 501 to 510 of 2606

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 209
    Given: 243

0 Not allowed!
    Az egyik legjobb cikk amit eddig a járvány megfékezésérõl olvastam: KATT
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    HOGYAN KÉSZÍTSÜNK KÉZFERTÕTLENÍTÕT? - A WHO RECEPTJE
    https://criticalbiomass.blog.hu/2020...zfertotlenitot

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    A gyógyultak között vannak akiknél 20%-30%-al rosszabb tüdõmûködés a mellékhatás, és ha gyorsabban gyalogolnak már nem kapnak levegõt - állítják a Hong Kong-i orvosok.

"Some people who recover from the coronavirus might be left with '20 to 30%' less lung function, and gasping for breath when they walk quickly, Hong Kong doctors said"

https://www.businessinsider.com/coro...doctors-2020-3

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 54
    Given: 140

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló cattaro Hozzászólás megtekintése
    HOGYAN KÉSZÍTSÜNK KÉZFERTÕTLENÍTÕT? - A WHO RECEPTJE
    https://criticalbiomass.blog.hu/2020...zfertotlenitot
    Szia,

Koszi, pont ezt kerestem par napja, es akkor nem talaltam.

Bel

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Meghalt az elsõ magyar beteg

"Vasárnap sajnos életét vesztette egy 75 éves férfi, akit koronavírus-fertõzés gyanújával és tüdõgyulladással szállítottak a Dél-Pesti Centrumkórházba - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-vel, hozzátéve: a beteg a szállítást követõen hunyt el - olvasható a koronavirus.gov.hu honlapon."

"Felszólították vasárnap az irániakat, maradjanak otthon az új koronavírus-járvány terjedése miatt, az adatok szerint ugyanis egyre nõ a fertõzöttek és a halálesetek száma. Az iráni hatóságok ritkán szokták elismerni, hogy a vírus nem csak a betegeket és idõseket veszélyezteti. Az egészségügyi minisztérium adatai szerint a halottak 55 százaléka a hatvanas éveiben járt, 15 százalékuk 40 évnél fiatalabb volt."

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    Tegnap úgy döntöttem, ez az a helyzet, amit SHTF-nek neveznek, tehát azért "prepperkedem", hogy ilyen helyzetben legyen forgatókönyvem. Így tényleg fullosra pakoltam a kocsit, kifosztottam a lakást, ruhából mondjuk betuszkolhattam volna még néhány zacskóval, elzártam a közmûveket, és ma lehúztam a BOL-ba. Rekordgyorsan értem le, a városban is, az autópályán is megdöbbentõen minimális volt a forgalom. Amikor megérkeztem az erdõbe, hatalmas megkönnyebbülést éreztem, hogy még sikerült kijutnom a városból a karanténok, útlezárások stb. elõtt, és ráadásul megpakolt kocsival, nem pedig kalandosabb úton. Így most egyesítettem a városi tartalékokat a jóval komolyabb BOL tartalékokkal. Ez 2 fõnek 2-3 hónapra elégséges lehet, ha gond lenne a heti beszerzésekkel, + tavasz lévén fokozatosan beindulnak majd a gyümölcsök, vadnövények stb. Holnap még ezt-azt beszerzek a közeli településeken, ha még tudok, aztán próbálok minél kevesebb emberrel találkozni minél ritkábban.
    Nem számolok azzal, hogy 1-3 hónapnál korábban visszamegyek a városba bármi miatt is, addig távmunkázom, már amíg biztosítottak a körülmények ehhez (is).

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 209
    Given: 243

0 Not allowed!
    Ezzel mellé biztosan nem lõttél, max nyerhetsz vele. Szellemileg-lelkileg feltöltõdsz az erdõben, és még egészséges is maradsz (már ha nem vagy most is fertõzött).
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member szöged's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Lakhely
    Hódmezõvásárhely
    Thumbs Up
    Received: 13
    Given: 5

0 Not allowed!
    az asszony ma elküldött gyógyszertárba
    úgy mentem haza, hogy nem voltam patikában, mert mindegyik elõtt hatalmas sor volt
    persze az is közrejátszott, hogy nincs igazi kényszerhelyzet
    csak kényelmesebb lett volna, ha van még itthon ez-az

aztán még beugrottam egy kisebb boltba, hogy vegyek tejet, meg tojást
    a boltban volt egy kisebb balhé, mert egyik-másik vevõ sérelmezte, hogy elfogyott pl a kenyér

hazaértem, és kihirdettem én is a zombiapokalipszist

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló cattaro Hozzászólás megtekintése
    Tegnap úgy döntöttem, ez az a helyzet, amit SHTF-nek neveznek, tehát azért "prepperkedem", hogy ilyen helyzetben legyen forgatókönyvem. Így tényleg fullosra pakoltam a kocsit, kifosztottam a lakást, ruhából mondjuk betuszkolhattam volna még néhány zacskóval, elzártam a közmûveket, és ma lehúztam a BOL-ba. Rekordgyorsan értem le, a városban is, az autópályán is megdöbbentõen minimális volt a forgalom. Amikor megérkeztem az erdõbe, hatalmas megkönnyebbülést éreztem, hogy még sikerült kijutnom a városból a karanténok, útlezárások stb. elõtt, és ráadásul megpakolt kocsival, nem pedig kalandosabb úton. Így most egyesítettem a városi tartalékokat a jóval komolyabb BOL tartalékokkal. Ez 2 fõnek 2-3 hónapra elégséges lehet, ha gond lenne a heti beszerzésekkel, + tavasz lévén fokozatosan beindulnak majd a gyümölcsök, vadnövények stb. Holnap még ezt-azt beszerzek a közeli településeken, ha még tudok, aztán próbálok minél kevesebb emberrel találkozni minél ritkábban.
    Nem számolok azzal, hogy 1-3 hónapnál korábban visszamegyek a városba bármi miatt is, addig távmunkázom, már amíg biztosítottak a körülmények ehhez (is).
    nyithatnal egy uj topikot, elet a bol-ban cimmel, kivancsi vagyok, meg szerintem masokat is erdekelne, hogy hogyan es mivel tengeted napjaidat. amolyan beszamolo, naplo jellegel.
    persze csak, ha nem szuper titkos.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló szöged Hozzászólás megtekintése
    az asszony ma elküldött gyógyszertárba
    úgy mentem haza, hogy nem voltam patikában, mert mindegyik elõtt hatalmas sor volt
    persze az is közrejátszott, hogy nincs igazi kényszerhelyzet
    csak kényelmesebb lett volna, ha van még itthon ez-az

aztán még beugrottam egy kisebb boltba, hogy vegyek tejet, meg tojást
    a boltban volt egy kisebb balhé, mert egyik-másik vevõ sérelmezte, hogy elfogyott pl a kenyér

hazaértem, és kihirdettem én is a zombiapokalipszist
    - Ma melóból hazafele hallgattam taxisokat, egyik mondta hogy egy gyógyszerész mesélte neki hogy azért áll sok idõs a gyógyszertárnál mert sietnek 3havi gyógyszert kiváltani, meg vitaminokat vesznek.
    - Környékünkön a gyárak (amelyik még nem zárt be) a mûszakos dolgozókat elkülönítik egymástól. Van ahol addig nem mehet be a következõ mûszak amíg az elõzõ nem ment ki. Van ahol elõbb mehetnek haza, van ahol késõbb kezdenek.
    - Érik nálunk is a kényszerszabi, autóipari beszállítók vagyunk és az autógyárak sorra állnak le.
    - Szombaton voltunk lidl, húsos hûtõ teljesen kifosztva, más viszont volt. Pénztárnál én nem láttam, de párom mondta hogy az elõttünk lévõ lefényképezte a kosarunkat. Pedig alig vettünk valamit (~6.000ft, 2 csomag üdítõ, tejföl, sajt, tészta, kis gyümölcs, gomba, pillanatragasztó), talán a 2 zacskó tészta keltette fel a figyelmét? Mások viszont nagy kosarakkal közlekedtek.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"