0
Igen, ez jó stratégia. Most gondolom át én is, hogy mit kellene még venni. És, hogy abból mire van pénzem.Pont a koronavírus elõtt "kezdtem el" rendszerezettebb formában ezt a fajta gondolkodást. Így azt mondhatom, hogy jó ütemben tudtam megvenni egész sok dolgot.
Most viszont nem is olyan egyszerû kitalálnom, hogy mit vegyek még, mi a legfontosabb, stb. Annyira nem látni semmit még a helyzetbõl. Április van, gondolom, hogy idén még nem lesz vakcina. Azt nem nagyon tudom elképzelni, hogy fél évnél tovább otthon tudják tartani a jónépet, meg áll az ország. De már a fél évnél is erõsen rezeg a léc. Vasárnap a Velencei-tónál a rendõrség sem tudott mit kezdeni a tömeggel. Alkoholistával is tele van az ország - ha nincsenek is egymillióan, akkor is rengetegen vannak. Ebbõl borzasztó nagy bajok lehetnek, ez az alkohol probléma eddig nem robbant, de most robbanhat. Kocsmák ugye háromkor zárnak. Grúziában tovább is mentek: nemrég tilalmat vezettek be minden alkohol forgalmazására. Itt ugye a villamoson is hajléktalan bûnözõk gyilkoltak, most valamelyik boltban is egy csöves verekedett és randalírozott, mert kicsit várnia kellett volna a napi sörre.
Nem tudom, hogy mire lehet számítani, még tippem sincs. Nyilván arra nincs pénzem, hogy decemberig betárazzak mindenbõl. Majd ezt most tervszerûen átgondolom. Az alapkészlet megvan, az már jó.