Oldala 203 of 220 ElsõElsõ ... 103153193201202203204205213 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2,021 to 2,030 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2015
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    annak idején tanulásra nekem a gingko biloba jött be, persze emelt dózisban. Karnitin ezen kívül jót tesz még a regenerációnak, energizál, mozgás közben késõbb leszel fáradt.mennyiség és cél függõ, edzés elõtt pl 3000mg ot eszek

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Vareg, haven

Megjott a ko amit rendeltem, igazandibol sokat nem tudok rola mondani csak annyit, hogy jo.
    Az 1000-es oldal es a 6000-es is olyan amilyennek lennie kell.
    Megeleztem rajta 2 faragokest, teljesen elegedett vagyok a vegeredmennyel.
    A 6000-es oldal nekem jobban bejon mert en folyamatosan elesen tartom a farago keseket.

Azert azt is megjegyzem, hogy szerintem egy ilyen ko egy kicsit overkill. Egesz idaig ugyanugy meg tudtam elezni a keseim csiszolovasznon.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2

0 Not allowed!
    3 könyv a Bookline-ról.
    1. Milyen lepke ez? - 143 lepke egyszerû meghatározása - Wolfgang Dreyer
    2. Milyen virág ez? - 170 vadvirág egyszerû meghatározása - Eva-Maria Dreyer, Wolfgang Dreyer
    3. Primitív technológiák - Túlélés a természetben - John Plant

A két határozókönyv használhatónak tûnik elsõ pillantásra, bár a vadvirágos kissé csalódás, mert hiányzik belõle pár dolog, és a képek sem túl jók minden esetben. A Primitívrõl majd írok pár szót a vonatkozó könyves topikban, ha elolvastam, egyelõre nem tudom hova tenni.
    konyv_lepke.jpgkonyv_vadvirag.jpgkonyv_primitiv.jpg
    Last edited by cattaro; 06-10-2020 at 05:36 PM.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    John Plant youtube csatornáját néztem és tetszik is, de szerintem elfogyott az ötlet a házépítésnél. A többi video kicsit erõltetett számomra. Gondolom a könyv is erre a témára épül. De ettõl függetlenül gondolkodtam, hogy megveszem. Kíváncsi vagyok a véleményedre..

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Alpha Hozzászólás megtekintése
    John Plant youtube csatornáját néztem és tetszik is, de szerintem elfogyott az ötlet a házépítésnél. A többi video kicsit erõltetett számomra. Gondolom a könyv is erre a témára épül. De ettõl függetlenül gondolkodtam, hogy megveszem. Kíváncsi vagyok a véleményedre..
    Én is néztem pár videóját. A könyv szerintem nagyon ügyes és elkötelezett embereknek szólna elsõsorban (ha levesszük belõle az anyagi lehúzást, a trendi-faktort), de ez az embertípus tkp. magától is elboldogulna valahogy a természetben, nem kell nekik leírni vázlatosan a lépéseket mindenféle képekkel illusztrálva. Egy teljesen outsider, fotelprepper számára ez használhatatlan UFO-tudomány. De ez csak az elsõ átlapozás utáni benyomás.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    40 literes fürdõzsák. Jó vastag anyag, a csap nem csepeg, van benne belsõ metevítés. Holnap tesztelem.
    Csatolt képek Csatolt képek

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Alpha Hozzászólás megtekintése
    40 literes fürdõzsák. Jó vastag anyag, a csap nem csepeg, van benne belsõ metevítés. Holnap tesztelem.
    Péntek este töltöttem fel. Szombat este nagyon jó volt alatta zuhanyozni. Egy nap alatt simán felmelegszik. Takarékos a csap, vékony sugárban folyik. Hátránya, hogy 40 litert nehéz felemelni, illetve úgy néz ki 40 liter vízzel fellógatva, hogy félek alá állni. Azt nézem, hogy mikor fog leszakadni.
    Fejlesztek a dolgon. Kap egy talpas "kosarat" amit csigák és kötél segítségével húzok fel. Majd dobok fel képet...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 34

0 Not allowed!
    A gombás könyveimbõl tapasztalat, hogy a képek csalókák. Elég egy kósza vaku villantás, és már nem is az a színe.
    Gombánál azért nem vicces a tévedés.
    A fehér árnyalatú gombával nem is foglalkozok, mert a könyv és valóság két külön dolog.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló LSVF Hozzászólás megtekintése
    A gombás könyveimbõl tapasztalat, hogy a képek csalókák. Elég egy kósza vaku villantás, és már nem is az a színe.
    Gombánál azért nem vicces a tévedés.
    A fehér árnyalatú gombával nem is foglalkozok, mert a könyv és valóság két külön dolog.
    Az EGT- vezetõje azt is mondotta, hogy a gombák esetében a páratartalom(!) is igen veszélyes lehet, mivel a legtöbb gomba felülete a páratartalom függvényében megváltozhat, elszínezõdhet...
    Ez leginkább azoknál okozhat gondot, ha olyan gombapár is terem az adott területen, amelyek közül az egyik fogyasztása nem ajánlott....

Óvatosan a gombás tudománnyal!
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Nekem az az élményem a gombákkal kapcsolatban, hogy bármikor volt róla szó, az volt, hogy csomó gombáról, csomó infó, de nem volt egy olyan, hogy na ez ehetõ és nem fogod tudni összetéveszteni mással...

Egy ilyet nem lehetne, ha csak régiósan is összedobni?