Oldala 154 of 177 ElsõElsõ ... 54104144152153154155156164 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,531 to 1,540 of 1766

Topic: Tulelo blogja

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    A privát üzenetre tudnál válaszolni? Semmi baj, ha nem téma a dolog, csak mondd

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Persze van ötödik gond is, elvileg a bankom küldött egy új hitelkártyát, de sosem érkezett meg, szóval rájuk kell szólni hogy ilyenkor mi van. Eleve milyen fantasztikus ötlet a bankoktól hogy a hitelkártyákat sima, nem követett borítékokban küldözgetik.
    Ez is megoldódott. 5.-én kaptam az emailt hogy az új kártyát feladták és úton van. Sehol semmi. Felhívtuk a bankot hogy ilyenkor mi van és hogy nagyon aggódunk hogy elveszett, hogy elkeverték a postán, vagy másnak kézbesítették ki. Erre megszólalnak hogy jaa, azt a kártyát csak most hétfõn adtuk fel.

Tényleg? De akkor mi a francnak kaptam róla 18 nappal korábban emailt, hogy úton van? Talán nem kéne emailt kiküldeni arról hogy úton van, ha csak közel 3 héttel késõbb adják fel. Eszméletlen. Tegnap végül megérkezett a kártya...

A harmadik:

Gõzöm sincs mi lesz a régi Internettel, jól bekavartak vele. 2 év hûségszerzõdés, aztán megtartjuk-e ha olcsóbb még 2 hónapig, igen, aztán mégis megszüntették, most írtak emailt hogy hívjuk õket újra, de közben fórumon szóltak hogy adjanak-e vissza 8 dollárt, vagy adják vissza az Internetet, de az még bonyolultabb helyzet lesz.
    Visszajött a 8 dollár, úgyhogy ez nagyjából megvan, ha hülyén is lett megoldva a probléma. Még visszaküldöm nekik az elektromos kütyüiket, aztán elfelejthetnek örökre. Még mindig jobb mint az azt megelõzõ szolgáltató, de azért ezek is bekavartak a végén, pedig én bírtam õket. Na mindegy.

A szennyvízcsövet megjavítottuk, a gázosok meg azóta is töketlenkednek és még mindig nem kaptam választ az emailekre. Facebookon írtam rájuk, nem találnak semmit. Ha nem szólnak, megint privát üzenetet kell majd nekik küldenem. :-/

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A gázosok végül felhívtak, azt állították hogy nem kapták meg az emailjeimet, de a telefonban mégis minden kérdést megválaszoltak arról ami az emailben volt. Ha nem olvasták az emailt, akkor honnan tudták hogy mit kérdeztem bennük? Mondhattak volna annyit hogy elkeveredett az email és aztán megtalálták. Mert eléggé az a helyzet, csak szerintem nem akarták elismerni valamiért. Na mindegy. A lényeg hogy elnézést kértek, kijött 2 gázos, rögtön beröffent a kazán. Holnap fizetünk és annyi.

Mondjuk durva hogy a semmiért ki kell csapnom 85 dollárt, ráadásul még kihívatták volna a kazánszerelõt is, ami legalább újabb 130 lett volna. (Az a minimum amit elkér, szóval lehet hogy lehúzott volna 200-al, vagy 300-al is.) A lényeg hogy semmi szükség nem volt rá, szerencsére.

Elég fárasztó hogy ennyi gond van. Jöhetne az ingatlanadó és azt is lerendezném, meg a másik adót amit fizetnem kell, aztán jó lenne nem foglalkozni dolgokkal január elejéig, csak dolgozni szeretnék és kész.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az utóbbi 3 napot pulyka-feldolgozással és sütéssel töltöttük. A Kabar vitte a csontot is, a húsról nem is beszélve, úgyhogy nem volt gond a hentesmunka.

Elektromos tepsink van, a múltkor süteményt csináltam benne, de nagyszerûen bevált a pulykasütéshez is. Kisdarabokat rádobáltuk, jól megsült minden. Elugrottam boltba is reggel, vettem instant krumplipürét, el is készítettem. Életemben elõször, de ez is jól sikerült.

Egy ideje hangos olvasást csinálok, hátha egy kicsit javít majd a vlogjaimon, majd kiderül.

Rendeltem egy cuccot a vlogoláshoz is, még csütörtökön éjjel, de csak tegnap este adták fel. Még volt a boltnak képe arra hivatkozni hogy azért jön lassan, mert a posta... Ja persze, át sem adták a csomagot a postának, úgyhogy ezúttal nem a posta késik, hanem a bolt tökölt vele 5 napon át. Szombaton ér ide, elvileg...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    VLOG - Mi van mostanában nálunk itthon + választásokról pár szó

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Napok óta dolgozom egy videón, magyar idõ szerint valószínûleg péntek este töltöm fel. 10 perc hosszú lesz. Kíváncsi leszek majd hogy tetszik-e majd valakinek. Holnapután kiderül.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 805

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Napok óta dolgozom egy videón, magyar idõ szerint valószínûleg péntek este töltöm fel. 10 perc hosszú lesz. Kíváncsi leszek majd hogy tetszik-e majd valakinek. Holnapután kiderül.
    Na, erre kíváncsi lettem, hogy mirõl szólhat. Micsoda ravasz marketingfogás!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Na, itt is van.

Fegyvervásárlásos horrortörténet - Videóblog #52

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 805

0 Not allowed!
    Bézbózütõ, perts

Ez a vásárlás olyan volt, mint Asterix és Obelix ügyintézése. De a lényeg, hogy meglett a kincs!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Boldog Új Évet mindenkinek!