Eredmény 1 to 10 of 833

Topic: Elemlámpák, lámpák, világító alkalmatosságok

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member sukran4fish's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2016
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 105
    Given: 94

0 Not allowed!
    Jelentem nézelõdtem megfontoltam a jótanácsaitokat, elolvastam az elemlámpablog bejegyzéseit, és úgy döntöttem inkább minõség mint mennyiség, én nem akarok gyûjteményt építeni, fejlámpám sem volt eddig. Arra gondoltam feljebb tolom amit eredetileg költeni akartam rá egy kicsivel és szerzek valamit amirõl mindenki szuperlatívuszokban beszél az interneten. Vettem egy Armytek Elf C2 lámpát, csatoltam egy képet a méretarányokról, mert nem lehet valamirõl elég kép az interneten, +1 nem árthat.

Eddig nem tudtam normálisan kipróbálni, de kb. mindent csak megerõsíteni tudok arról, hogy hihetetlenül masszívnak tûnik. Multifunkciós és teljes fénybe borítja kis túlzással az egész lakást is ha akarom. Az, hogy mellékeltek hozzá akkumulátort szintén pozitív számomra, így már kettõ hasonló kaliberû alkalmatosságom van meghajtani. Az amit írtak valahol, hogy kizárólag microusbn keresztül is használható számomra szintén baromi jónak hangzik. Nem tudok egyelõre semmi hosszútávút de negatívat sem mondani.
    Csatolt képek Csatolt képek

A topic keresõszavai: