PDA

View Full Version : The Walking Dead

Oldalak : [1] 2 3

Don't Panic
03-19-2013, 09:08 PM
Már a harmadik évad is a végéhez közeledik. :mad:
Jól mutatja be a társadalmi összeomlás utáni problémákat: folyamatos harc az életben maradásért, a forrásokért (víz, kaja, fegyver&ammo, biztonságosabb helyek, stb.), a gyûjtögetést (halottaktól is), a morális tehert, a befészkelés v. mozgásban maradni dilemmáját, a csapatalkotást, azon belüli feszültségeket és végül a mostani évadban két erõs vezetõ személyiség ütközését, akár a csoport feláldozása révén is.
Nekem realisztikus és nagyon bejött!

TMIB
03-19-2013, 09:16 PM
Gondoltam hogy az összes részét ki lehetne beszélni, csak abban nem voltam biztos hogy itt nyissak-e róla topicot, vagy szórakozás témakörben. De post apokaliptikus a film és tulajdonképpen tényleg ide való. Esetleg a zombikat tekinthetjük élõ vírussal fertõzötteknek, akiknek a vírus az idegrendszerét támadta meg.

Nagy rajongója vagyok a sorozatnak. :D

Szerintem a 3. évad a legjobb. Az elsõ tetszett, a második kicsit csendes volt, nem volt benne elég akció és inkább a karakterépítésre fektette a hangsúlyt, de ez a 3. ez végig pörgött, tele akcióval. Azt hiányoltam belõle, hogy az 1. és a 2. évadban csak pisztolyuk és puskájuk volt, most meg tele vannak AK-47-essel és AR-15-ösökkel. Miért nem írtak egy epizódot arra, hogy ezeket a fegyvereket honnan szerezték? Vagy akár csak egy kis részletet egy epizódban, hogy betértek egy fegyverboltba, vagy egy csapat zombikatonától vették el. Így csak megjelentek a 3. évadban az új fegyverekkel.

Don't Panic
03-19-2013, 09:57 PM
Én is azért raktam ide inkább, mert igencsak reálisra sikeredett. Már-már oktatóanyag. :admire:

Nekem is eddig a harmadik évad jön be leginkább. A másodikban túl sok volt Rick örlõdése. Kellett, csak jó lett volna mellé valami más is. Így viszont érthetõ volt a második évad befejezõ részében a csattanó: This is not a democracy anymore. :D KIRÁLY!

A farmon már velük volt ez a motyó csak kifogytak vagy kifogyóban voltak lõszerbõl. Ezért nem használták (meg hangosak is). Késõbb mondta Rick a csapatnak, hogy a börtön egy aranybánya: védelem, élelem, fegyverek(+ammo). Az igaz, hogy elég hirtelen elõkapkodták azokat már a börtön elfoglalásának legelején, amikor még nem lehettek biztosak abban, hogy mit találnak odabent. De, ez legyen a legnagyobb hibája a sorozatnak!

Nekem tetszik a kötélhúzás a Governor és Rick között. Belök egy jó adag izzadást a szériába. Nem mellesleg nagyon valós helyzetet szimulál.

TMIB
03-19-2013, 10:10 PM
Ricktatorship! :D

A második rész legvégén az volt a kemény jelenet, mikor az öreg vagy 31-et lõtt a sörétessel újratöltés nélkül. Az egy kicsit túl sok volt.

Most kíváncsi leszek, hogy Andrea hogy szabadul ki a szorult helyzetébõl.

Don't Panic
03-19-2013, 10:33 PM
Ricktatorship! :D
:haha:
Majd Rick megy érte. Azt nem mondom, hogy fehér lovon...talán egy Toyota Priuson. :) Vagy tudod mit? Szerintem a kis tudorka fog beleavatkozni.

TMIB
03-19-2013, 11:02 PM
Én az utóbbira tippelnék. Õ tud arról a szobáról és már nincs annyira jó barátságban a Kormányzóval.

zukajev
03-20-2013, 04:37 PM
Hali!
Szerintem megharapták a kormányzót, a végén mintha egy sebet takargatna mikor Miltonnal beszél. Elég ütõs kis fordulat lenne. :)

Don't Panic
03-20-2013, 05:08 PM
Nem kizárt. Még meg is görnyed, amikor kijön az ajtón. Ezért imádom ezt a sorozatot, mert sosem tudni mi fog történni.

raktaros
03-20-2013, 05:59 PM
Ne lõjétek le a lényeget, még van pár rész lemaradásom :).
Nem szeretem a zombis filmeket, a nyílpuska miatt akadtam a filmre, aztán rájöttem a történet is jó.

Don't Panic
03-20-2013, 06:36 PM
Haha! Bocsi! Még mi sem tudunk semmi biztosat, csak találgatunk.
A nyílpuskáról jut eszembe, hogy a sorozat ennek a sokat vitatott fegyvernek is jól mutatja az elõnyeit és hátrányait is: hangtalan, kis távolságon vadászheggyel baromira hatásos (van egy rész ahol a második zombiban áll meg a vesszõ), nincs igazán muníció gond, viszont tömeg ellen nem jó választás, mert lassú az utántöltése.
Mellesleg Daryl a kedvenc karakterem. Nagyon csipázom azt a rednex fejét! :D

TMIB
03-20-2013, 08:07 PM
Kitöltöttem egy olyat, hogy "Te melyik karakter lennél?". T-Dog-ot dobta ki. Végül is igaz, nem sokat beszélek, racionálisan gondolkodom, nem szólok bele mások veszekedéseibe. :haha:

raktaros
03-21-2013, 07:49 PM
Don't Panic,
Nekem is Daryl a kedvencem :).
Egy csigás íj felveszi a versenyt a számszeríjjal. Mindkettõ meglepõen hatásos kis távolságon de az íjnak jobb a "tûzgyorsasága".
Nézz meg "bowhunting" videókat. Ha nem ér csontot simán átmegy egy szarvason is, világító nock-os vesszõknél jól is látható.
(pl.: http://www.youtube.com/watch?v=zLkojDyflf0)
Sajnos csigás íjat még nem tudtam kipróbálni, de remélem hamarosan öcsém vesz :).

TMIB
03-25-2013, 07:31 AM
Az még egy érdekes kérdés, hogy ha csendben kell lenniük, mert a zombik mindent hallanak és a zaj vonzza õket, lövések helyett is inkább kést használnak, akkor Daryl miért egy puffogó chopper-al motorozik? :confused: :D

TMIB
03-25-2013, 07:56 AM
https://www.youtube.com/watch?v=stj8jfpZ0tk
:D

57
"Számszeríjat használ hogy csendben ölhessen, közben pokolian hangos motorral repeszt"

Don't Panic
03-25-2013, 08:24 AM
Szerintem õ simán tesz rá, mert egy tökös rednex. Egyébként meg van benne logika:
Motorral a zombik nem érik utol.
Amikor gyalog kell mozognia, akkor számszeríj.
Semmi paradoxon.

zukajev
03-25-2013, 07:44 PM
Az újrész izgis volt :)

TMIB
03-26-2013, 01:18 AM
Valóban jó rész volt. Szomorú, de jó rész.

Sgtmaj.Prepper
03-26-2013, 08:07 AM
Ki hótta meg magát?

TMIB
03-26-2013, 08:13 AM
Ha leírnánk, akkor nem lenne meglepetés, úgyhogy én inkább nem írom ide. ;)

Tényleg, a magyar tévécsatornák adták jelét, hogy leadnák szinkronosan? Vagy a TV2/RTLklub nem is gondol ilyesmire? Szerintem néznék annyian, mint a Xená-t, vagy a Dél-amerikai szappanoperákat.

Sgtmaj.Prepper
03-26-2013, 08:24 AM
Magyarországon teljesen kizártnak tartom, hogy leadják. Ettõl kevésbé véres sorozatokat sem mernek leadni. Vagy, ha igen, akkor 18-as karikával, éjfél körüli kezdéssel és alaposan megvágva, majd azt is felfüggesztik 3-4 rész után. Azt már meg is mondták a kereskedelmi tv-k, hogy nem mernek ilyenekbe belevágni, mert biztos lesz valami szervezet, ami tiltakozni fog. Értelemszerûen a késõi idõpont miatt nem is néznék annyian, mint az általad említett szánalmas szarságokat.

TMIB
03-26-2013, 08:26 AM
Talán igazad van. Még arra gondoltam, hogy esetleg az HBO, vagy valami mozicsatorna leszinkronizálná, de talán õk se. :(

TMIB
03-26-2013, 08:29 AM
Ez meg egy vicces jelenet, amit kiszedtem az egyik részbõl.

http://imageshack.us/a/img688/7007/aimwalkingdeadthatmanin.jpg

Arról a puskáról valami hiányzik. :D

TMIB
03-26-2013, 08:45 AM
Ki van a vonal másik végén?
63

Sgtmaj.Prepper
03-26-2013, 08:47 AM
Talán igazad van. Még arra gondoltam, hogy esetleg az HBO, vagy valami mozicsatorna leszinkronizálná, de talán õk se. :(

Akit érdekel, az úgy is megnézi így-úgy-amúgy. Eredeti hanggal egyébként is jobbak az ilyen filmek.

Sgtmaj.Prepper
03-26-2013, 08:54 AM
Ha leírnánk, akkor nem lenne meglepetés, úgyhogy én inkább nem írom ide. ;)

Tényleg, a magyar tévécsatornák adták jelét, hogy leadnák szinkronosan? Vagy a TV2/RTLklub nem is gondol ilyesmire? Szerintem néznék annyian, mint a Xená-t, vagy a Dél-amerikai szappanoperákat.

Nem bírtam ki, úgyhogy megnéztem a végét. :)
Hát, a sorozat egyik jó tulajdonsága, hogy nem kíméli a szereplõket. Ezt mondjuk nehezen szoktam meg. Amikor anno kinyírták Shane-t, akkor teljesen kiakadtam. De azóta már bármit elképzelhetõnek tartok. Kíváncsi leszek, hogy Rick-et ki merik-e írni.

Sgtmaj.Prepper
03-26-2013, 08:55 AM
Ki van a vonal másik végén?
63

Áhhh.... ez telitalálat! :)

TMIB
03-26-2013, 09:00 AM
Én azért bírom a sorozatot, mert a többiben mindig van egy szereplõgárda, és azok a fõbb szereplõk végigviszik a sorozatot. A Walking Dead-ben sose lehet tudni hogy ki halálozik el legközelebb. :cool:

mossberg-operator
03-26-2013, 11:41 AM
En is nezem a sorozatot. Jo, de kicsit neha vontatott. Megvan valakinek kepregenyben is esetleg? Tenyleg lehet ugy nezni, hogy kozben agyalsz, hogy te, mit, hogyan, maskepp...:)

Don't Panic
03-26-2013, 04:18 PM
Ki hótta meg magát?
:haha: Megnézed...megtudod.
Egyébként én is marhára meglepõdtem.
És még mindig van egy rész. Arghh!

raktaros
03-28-2013, 12:27 AM
Most nézem mennyire le vagyok maradva (S3E07), bele kell húznom :)
Magyar felirattal: http://walking-deadhq.atw.hu/

TMIB
03-31-2013, 12:52 AM
Jól elhajlott távcsövek!

http://i1012.photobucket.com/albums/af242/boomslang45/TWD-bent-scope.jpg

http://i1012.photobucket.com/albums/af242/boomslang45/tyreese-bent-scope.jpg

:eek:

raktaros
03-31-2013, 12:52 AM
A második képet épp az elõbb láttam :).
Végre meg tudtam nézni E15-ig.
Daryl nyílpuskáján is üres a távcsõsín :)

raktaros
03-31-2013, 01:06 AM
85
A vesszõ gyakran nem a helyén van. Valószínû biztonsági okokból, de miért nem egy átalakított nyílpuskát használtak?
Volt hogy hegy nélküli vesszõ volt benne.

TMIB
03-31-2013, 01:15 AM
A távcsõre volt aki azt írta, hogy lehet hogy csak gumikellék. Nem tudom. Pont néhány airsoft távcsövön akarnának spórolni a filmesek? :hogymi:

cereal killer
03-31-2013, 09:14 AM
Miért, az nem szánalmas, hogy egy amerikai sorozatban (ami egyébként se nem gagyi, se nem kis költségvetésû) az esetek legnagyobb részében nem is lõnek, hanem CGI torkolattûz van? Nem is értem, olcsóbb lenne a számítógépes effekt, mint két marék vaktöltény?

És ha már zombulás, akkor minden idõk legjobb zombiölõs játéka: last stand 1 (http://armorgames.com/play/269), last stand 2 (http://armorgames.com/play/1443/the-last-stand-2) last stand 3 (http://armorgames.com/play/12009/) ezenfelül létezik egy facebookba ágyazott verzió is ami a The Colony sorozatra hajaz.

Sgtmaj.Prepper
03-31-2013, 10:14 AM
A számítógépes torkolattûznek három elõnye van, amiért szerintem ma már egyre többet alkalmazzák.
1. Valóban olcsóbb. Egy profi néhány pillanat alatt megcsinálja. Sõt, spórolnak vele egy boom mestert.
2. Biztonságosabb a forgatás.
3. Tetszõleges (jó nagy) torkolattüzet lehet vele gerjeszteni.

TMIB
03-31-2013, 10:32 AM
De akármennyire is jól csinálják meg, látszódni fog hogy nem igazi. Az még rosszabb, mikor a füstöt és a vért is számítógéppel rakják bele a filmekbe. A füst ingyen van, a piros festék se egy vagyon. Meg mikor egy tábortüzet számítógéppel oldanak meg. Az szerintem már súlyos, ha nem tudnak meggyújtani néhány gallyat. :hogymi:
Emlékszem hogy a "Legenda vagyok" is mekkora csalódás volt. Azok a zombik vagy mik annyira mûanyagok voltak, hogy teljesen tönkretették velük a filmet.

Sgtmaj.Prepper
03-31-2013, 10:49 AM
Akinek nem is tûnik fel a filmben, de nézett pár werkfilmet a Walking Dead készítésérõl, az tudhatja, hogy szinte minden digitális benne. Ez van.A henteléseknél egy kicsit látszik. Fõleg, mióta tudom, hogy mit kell nézni. :)
Így lényegesen olcsóbb a film elkészítése. Ne felejtsük el, hogy nem egy mozis szuper produkcióról van szó,hanem egy sima sorozatról.

TMIB
03-31-2013, 11:11 AM
Walking Dead-nél annyira nem tûnik fel, fõleg hogy practical trancsír is van benne elég. :D

TMIB
04-01-2013, 11:00 AM
Elég komoly volt ez a legutóbbi rész. Nem írom le, hogy mi volt benne, de arra kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mennyire van igaza Carl-nak? Az elején arra gondoltam, hogy most aztán kapni fog az apjától, de a magyarázata a tettére annyira logikus volt, hogy elgondolkoztam rajta.

Sgtmaj.Prepper
04-01-2013, 11:08 AM
Csak este tudom megnézni, ha a gyerek már lefeküdt. :(
Hû, de aztán fél év szünet. :duhos:

Sgtmaj.Prepper
04-01-2013, 07:37 PM
Hát, nekem ez elég langyos é
vadzárás lett. Remélem a negyedik évadra bedobnak valami izgalmas, vagy legalább érdekes szálat, mert ez kormányzós wúdböris vonal elég lapos volt.

TMIB
04-02-2013, 02:42 AM
Szerintem ez az évad volt a legjobb. Akció, golyózápor, a végén morális kérdésekkel. :cool: A 2. évadban túl sokat fektettek a karakterépítésre és ez az akció kárára ment.

Sgtmaj.Prepper
04-02-2013, 05:30 AM
Igen, a második évadban kevesebb volt az akció. Ugyanakkor végig ott vibrált valami feszültség az epizódokban, hogy akkor hogyan tovább? Maradhatnak-e a farmon, meglesz-e a kislány, elmegy-e Andrea és Shane, megtudja-e Rick, hogy nem övé a gyerek, vagy egyáltalán megmarad-e a magzat, össze jön-e Glenn meg a farmer lánya? Persze ez így elég szappanoperásan hangzik, de éppen ezektõl az emberi problémáktól lett különösen feszültséggel teli a dolog, mert mindvégig ott volt a háttérben a tény, hogy elzombisodott a világ, és a farm békéje csak viszonylagos, törékeny.
A harmadik évad jól indult. Ahogy írtad is, sok akcióval. A téli szünetig nem is volt különösebb gond, bár nekem már akkor sem tetszett a kormányzós szál. Bíztam benne, hogy ez a vonal hamar eltûnik, de sajnos kitartott évad végéig. A kis túlélõ csapat nagyon háttérbe szorult, és míg a második szezonban valóban kicsit sok volt a karakter építés, itt átestek a ló másik oldalára, és szinte elvesztek a szereplõk az idõhúzó merengés, és a céltalan akciózás képsorai között.
Természetesen ez az én szubjektív kritikám. Nyilván mindenkinek joga van megítélni másként a sorozat alakulását.
A negyedik évadtól én azért mást várok, mint ami eddig zajlott. Bízom benne, hogy most már túllépnek a búvóhely keresés, gyûjtögetés, környezõ bandákkal való közdelem most már monoton sivárságán, és beindítanak egy új vonalat.
Az írók helyébe mindenképpen kimozdítanám a csapatot a börtönbõl. De legalábbis a fõbb szereplõknek el kellene indulnia valamire. Mi okból? Én úgy oldanám meg, hogy valahonnét hírt kapnának arról, hogy valami elszigetelt kutató laborba mégis sikerült vakcinát elõállítani. Nem mondom, hogy a hírnek igaznak kell lennie, de mindenképpen némi izgalmat vinne a kalandokba, hogy ha esély lenne a szereplõknek a gyógyulásra, vagy az ,,emberiség" megmentésére.
Úgy gondolom, hogy valamivel komoly lendületet kell adni a sorozatnak, mert a totális kilátástalanság - még az akciók ellenére is - kezd unalmassá, érdektelenné válni. A puszta tény, hogy szép lassan elfogynak az eredeti szereplõk, akikkel azonosultunk az évadok során, mert együtt éltük át kalandjaikat, vívódásukat, szerintem gondot fog okozni. Éppen azért, amit írtál, hogy szépen, hosszasan felépített karaktereket nem lehet következmények nélkül kiírni egy sorozatból. Szokatlan és elismerem, ütõs megoldás a fõszereplõk kiiktatása, de óhatatlanul erodálja a sorozatot.
A sorozat erénye, hogy naturálisan képes bemutatni egy zombi világ mûködését. Ugyanakkor emberi mivoltunkból adódóan szükséges, hogy legyen miért élni, legyen miért a szereplõknek küzdeni, és ennek izgalmának okán, nekünk, nézõknek legyen miért izgulni a szereplõkért. A hentelés csak egy része a sikernek. A másik fél, hogy van esély a ,,gyõzelemre", a túlélésre, a szebb jövõre, hisz ez hajtja az embert a küzdelemre. Totális kilátástalanság esetén az ember elveszti emberségét, és legfõképpen az életkedvét. Onnét kezdve pedig már nem túlélésrõl beszélünk, hanem vegetálásról, és az idõ várásáról, amikor mi kerülünk sorra a kaszás elõtt.

TMIB
04-02-2013, 05:41 AM
Most hogy egy nagy csapat érkezett hozzájuk, úgy gondolom hogy lesz alapanyag az új karaktereknek. Talán még Carl is talál magának barátnõt. :)

Elég nagy pozitívum, hogy belõle is felnõttet csináltak, mert az elsõ és a második évadban elég idegesítõ volt a gyerek. Most meg a szerencsétlenkedés helyett részt vesz a tûzharcokban, irtja a zombikat, de még az öreg lányára is rámozdult. :haha:

Sgtmaj.Prepper
04-02-2013, 06:05 AM
Ez a tömeg, ami érkezett hozzájuk, mindenképpen cselekvésre kell, hogy késztesse õket, mivel nõk, gyerekek és idõsek, vagyis harcban kevésbé vagy egyáltalán nem használható, de sok erõforrást felemésztõ emberek érkeztek.
Az alábbi alternatívákat látom most:
1. Egy nagyobb zombi hullám lehetneli a többségüket.
2. Kettéválik a csapat. Az újak maradnak a börtönben, azt védik, ott élnek. A régiek meg mennek tovább.
3. Együtt marad mindenki, és alakítanak egy vúdböri kettõt Rick vezetésével.

TMIB
04-02-2013, 06:11 AM
Az biztos hogy nehéz lesz kivárni a következõ részt. :hogymi:

Én már számítottam egy Andrea+Milton vonalra is, de nem lett belõle semmi, pedig a karakterek között mintha lett volna valami. (Vagy csak én láttam rosszul?)

Sgtmaj.Prepper
04-02-2013, 06:27 AM
Én már számítottam egy Andrea+Milton vonalra is, de nem lett belõle semmi, pedig a karakterek között mintha lett volna valami. (Vagy csak én láttam rosszul?)

Úgy érted, hogy mint férfi és nõ között? Ha igen, ilyet én valóban nem érzékeltem. :)

Milton, mint értelmes, tanult, érzékeny ember látta, hogy Andrea elég erõs ahhoz, hogy megállítsa a Kormányzót. Szerintem a nõt nem látta benne, csak az erõs, a Kormányzótól viszonylag független embert. Egy kétségbeesett eszköz volt számára, hogy megszabaduljon a Kormányzótól.

Andrea számára biztos nem jelentett semmit, hisz õ mindig a kemény, szélsõséges alakokat részesítette kegyeiben. Lásd Shane, Kormányzó. Neki még Rick is túl puhapöcs.

Spoiler:

Ami Andreát illeti, az õ kiírása sokkal jobban meglepett, mint Merle hiteltelen és indokolatlan személyiségváltozása és ezáltal végzete.

TMIB
04-02-2013, 06:47 AM
Csak amiatt gondoltam, mert a 14. epizódban meghitten beszélgettek.
89

Sgtmaj.Prepper
04-02-2013, 07:15 AM
Szerintem ez inkább amolyan erõt adó, baráti puszi. :)

TMIB
04-05-2013, 11:22 PM
http://www.youtube.com/watch?v=HKDv7PLvNO8

http://www.youtube.com/watch?v=NFe6FRpsyIQ

TMIB
04-06-2013, 12:24 PM
Mi a véleményetek arról a részrõl, amiben Rick-ék megtalálják a fekete fickót (Morgan)?

http://imageshack.us/a/img203/320/walkingdeadmorgan.jpg

Tehát odamennek, Rick rájön hogy ki lõtt rájuk, örül, mikor rátámad akkor inkább leszúratja magát, minthogy védekezzen. De mikor beszélgetnek és Morgan azt mondja neki, hogy nem akar velük menni, akkor egyszerûen csak otthagyják. Miért nem mondta neki Rick, hogy gondolkodjon rajta mert van rá ideje? Vagy miért nem mondta, hogy jó, ne jöjjön velük, de tartsák a kapcsolatot rádión, néha találkozzanak, esetleg majd meglátogatják és hoznak neki dolgokat, meg cserélhetnek is attól függõen, hogy kinek-mire van szüksége. Ehelyett csak elhúztak a kocsival.

Meg nem értettem hogy miért nem vették fel a stoppost. Miért hagyták meghalni? Késõbb jól jött volna nekik még egy ember egy puskával, mikor megtámadták õket, ráadásul most egy egész falunyi embert befogadtak. Akkor azt ott miért nem vették fel? Legalább egy darabig megállhattak volna, hogy beszéljenek vele. :confused:

zukajev
04-06-2013, 01:02 PM
Szia!
Szerintem azért hagyták ott mert kicsit bekattant, és egy megbomlott elme mindíg rizikófaktor!
A stoppost meg azért nem vettél fel szerintem mert akkor volt a bizonytalanság hogy a néger csajt is ki kéne rakni, ez olyna feszültség keltõ jelenet lehetett :)

TMIB
04-06-2013, 01:06 PM
Nem, azért hagyták ott, mert Morgan nem akart velük menni. Rick gyõzködte, de õ nemet mondott. De Rick felajánlhatta volna neki, hogy majd késõbb visszamennek, addig meg gondolkozzon az ajánlaton. Vagy egyszerûen csak mondhatták volna neki, hogy majd néha találkozni kéne, megbeszélni a helyzetet. Vagy mikor például nagyon kellett volna Rick-éknek a segítség, mert tudták hogy a Kormányzó meg fogja õket támadni, akkor miért nem mentek oda Morgan-hez, hogy segítséget kérjenek? Látszólag be tudta volna csapdázni az egész börtönt, meg annyi fegyverrel egy fél hadsereget is vissza tudott volna verni, akár még egyedül is. :)

Sgtmaj.Prepper
04-06-2013, 06:12 PM
Szerintem több okból sem erõltetett új kapcsolatfelvételt Rick.
1. Morgan láthatólag be volt csavarodva, így észérvekkel nem lehetett rá hatni, illetve jelenléte a csoportban veszélyes lett volna.
2. Mentálisan annyira kész volt, hogy valszeg vagy a járkálók ölik meg rövidesen, vagy saját maga röpít golyót a fejébe.
3. Rick szerintem megértette és elfogadta Morgan zavaros, de érzelmi alapú érveit. Mégpedig azért, mert õ is csak a családja miatt csinálja az egészet. A felesége már meghalt, és azóta õ se teljesen százas, illetve ha a fia és a kislánya meghalna, akkor már õt se érdekelnlé semmi. Ezért érti meg és fogadja el a veszteségbe beleroppant Morgan irracionális viselkedését.

Don't Panic
04-06-2013, 08:03 PM
1. Sgtmaj.Preppernél a pont.

2. Te felvennél olyasvalakit a csapatodba, aki zombikkal hemzsegõ erdõ közepén ordibál és még fegyvere sincs?
Tapasztalatlan bajforrás és eggyel több száj, amit etetni kell. Pár résszel ezelõtt pedig már elhangzott, hogy merülnek a forrásaik.
Bár azt nem tudom, hogy akkor az újakat majd hogyan akarják etetni. Októberben megtudjuk...

TMIB
04-06-2013, 08:17 PM
2. Te felvennél olyasvalakit a csapatodba, aki zombikkal hemzsegõ erdõ közepén ordibál és még fegyvere sincs?
Pisztolya lehetett a kabátja alatt, Rick-nek is revolvere van, ami csak azért látszódik, mert úgy hordja. Elõfordulhat hogy egy nagy csapat tagja volt, de mivel õ volt az egyetlen akinek volt esze, így õ túlélte a támadásokat, a többiek viszont nem. De ha belegondolunk, akkor aki annyi ideig képes kihúzni, fõleg egyedül, az tudhat valamit. Én biztosan kíváncsi lettem volna arra hogy hogy került oda.

Fordítsunk a kérdésen. Ha nõ, vagy egy gyerek lett volna, akkor is otthagyták volna az út szélén?

Az még elõfordulhatott volna, hogy valaki csak csali és mások meg az út szélén a bokrokban vártak volna, viszont senki nincs az utakon, tehát a fosztogató bandák felbukkanása egyáltalán nem jellemzõ. Fõleg hogy ott a sok ház és bolt, ha fosztogatni akarnak akkor megtehetik anélkül hogy bárkit bántaniuk kellene érte. :)

astonferi
04-07-2013, 11:34 AM
most töltöttem le az 1-2-3 évadot :) megnézem mert ugy látom nagyon rá vagytok kattanva .:)

TMIB
04-07-2013, 11:38 AM
:thumbup Majd írd le a véleményed!

Sgtmaj.Prepper
04-11-2013, 11:38 AM
Egy kis poén zombi videó:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lV43qhhfm_M

Don't Panic
04-11-2013, 01:35 PM
most töltöttem le az 1-2-3 évadot :) megnézem mert ugy látom nagyon rá vagytok kattanva .:)
Majd ne hogy te is így járj! :D

TMIB
04-25-2013, 07:29 AM
3. évad - összes leölt zombi

http://www.facebook.com/photo.php?v=539741126076459&set=vb.159692157381819&type=2&theater (https://www.facebook.com/photo.php?v=539741126076459&set=vb.159692157381819&type=2&theater)

:)

Sgtmaj.Prepper
04-26-2013, 05:28 AM
Valaki nagyon ráért... :)

bögre
06-10-2013, 12:47 PM
Üdv!

Tavaly eggyik ismerösöm ajánlásával kezdtem el nézni a walking deadet. Nagyon függö lettem talán a legjobb sorozat amit edig láttam.
Viszont van pár dolog benne ami nem teljesen nyert meg.
Üres sablonos beszélgetések mint pl az elsö jelenetben rick shane. Aztán mikor ricket lelövik. szerintem 1,5 honap telt el a nagy gebasztol a felébredésig. Hogy birt ki valaki ennyit minden ellátás és minden nélkül komában?! Aztán ottvan Daryl aki különös modon ragaszkodik a nyilpuskájához de miért?! Ott a sok recskàzos puska meg tolozáras puska de neki mégis egy számszerij kell. Plussz a báttya villanyszerelö(Tankon SS) motorjához is nagyon ragaszkodik ami nagyon nem szerencsés jármü.
Meg ha egy zombinak levágják a fejét azért illene meghalnia.
Aztán ott volt a kislány eltünése. Nemtudom hogy lehetek ilyen naivak hogy élve meg fogják találni értem én hogy joszándék meg minden de 7részt erre elcseszni tulzás volt. De Daryl nagyon a szivén viseli valamiért. Talán a második évad legjobb része mikor daryl keresi sophiát. Erre a hülye szöke picsa Andrea meg lelövi mikor elpofázzák neki ne löjön.
De egéssz végig Shane látott jol mindent a kezdetektöl fogva. ésszerü gondolkodásmodja volt. Ricknél sokkal jobb vezetö lett volna. Persze Ricket is meg lehet érteni de nagyon a szivén viseli mindenki sorsát a csoport sorsa hejett.
Harmadik évad elsö négy része amilyen jö volt a többit anyira elcseszték.
Mikor Carl az elsö jelenetben hangtompitossal hentel az nagyon megfogott. A kis nyavajgó gyerekböl egész tökös gyerek lett. Nagy pozitivum. Valami nagyon eltalált hangulata volt az elsö résznek. Mondjuk a Herselpapa futomüvét levágni jelenet nem valami realisztikus.
Aztán a negyedik rész az nagyon jó rész volt talán a legjobb. T-Dog végre megtanul beszélni erre megeszik a koricálok. Mondjuk ez várható volt. Elég magas niggerkoncentrácio volt a 2. rész ota. elõkerült t-dog mellé még 3 afroamerikai fiatalember én itt má tudtam hogy csak egy alfanigger maradhat és láss csodát tényleg egy maradt. Tdog-nak volt a feladata a kapu nyitogatás de az uj nigga felváltotta az 5. részre.
De térjünk vissza a 4. részre lori halálához. Hát az nagyon meglepett. Szegény Carl azota nem önmaga miota lelötte az anyát. Azelöt hersel szõkèbbik lányával erõteljesen szemeztek de utánna picit magába fordult.
Rick is kicsit megelmeroggyant a történtek után.
Na itt kezdenek belassulni a szálak.
Ezek a városos részek nekem beadták a kulcsot. Nem elég hogy a leg hûlyébb szereplöröl Andreárol szolnak de valakinek feltünt rajtam kivül hogy vudböriben mindig sût a nap és mindenki mászkál mindenfele a lehetö legnagyobb nyugalommal?!?!
Nameg ott ez a kormányzo gyerek. Na ez a tökéletes példa hogy lehet embereket manipulálni megtéveszteni kihasználni. Meril is egy csicskás volt nem több pedig többre számitottam tõlle mivel daryl báttya.
Visszatérve a börtönhöz ott megjelent ott még egy nigger. Gondoltam hogy a börtönnigger meg fog halni és láss csodát meg is halt.Uj alfaniggerünk lett. Nagyon rasszista sorozat ,nagyon.
Aztán végre megint egy jó rész mikor rickék elmennek Morgenhez a proniggerhez aki rickhez hasonloan kicsit meg van elmeroggyanva. Meg is èrtem senkije nincs és becsavarodott.
És a következö részben Daryl érthetetlen okokbol lecseréli fasza kicsi kompakt normál irányzékkal ellátott horton nyilpuskáját egy nagyon böszme puskára...

Végûl az utolsó rész nekem nem jött be. Amenyire huzták halasztották azt hittem valami wtf befejezést kapuk. Mondjuk tényleg wtf lett de nem igy vártam. A 3.évad nyugodtan lehetett volna 10 a 2.évad pedig 8 részes.

A hibák ellenére nagyonjo sorozat elgondolkodtató van benn minden ami kell.
Amugy engem az zavar hogy a zombik fejét olyan könyen lékelik meg késsel mintha csak szivacs lenne.
Meg az is érdekes hogy mindenki lö mindenkire de senki nem talál el senkit viszont zombit száz métterekröl leszedik.
Amugy nemtudom feltünt e valakinek de mikor Lorit Shane megdöntötte volt egy kis tetko lori hasán de mikor Magie kivágta Loribol a kis Shanet akkor az már nem volt ott!:) Amugy Magie joféle!!!;)
Üdv:bögre

raktaros
06-10-2013, 01:04 PM
Jó kis elemzés :).
Azért a nyílpuskának meg van az az elõnye hogy csendes és jó esetben "lõszertakarékos".
A tetkó... Hogy milyen apró részletek hogy feltûnnek fel Neked:).

TMIB
06-10-2013, 01:14 PM
A Walking Dead website szerint néhány hétig volt kómában. Gondolom az is idõbe telt neki, míg megtalálta a többieket.

Aztán ottvan Daryl aki különös modon ragaszkodik a nyilpuskájához de miért?!
Ez elég jó kérdés. Gondolom gyerekként azzal kelt, azzal feküdt, aztán mivel nagyon ért hozzá így az maradt a kedvence. Persze ha valaki 300-500 méterrõl lõ rájuk akkor nem sok értelme van a nyílpuskának. :haha:

A motort már én is mondtam itt, ami tényleg elég érdekes. Pöfögõ chopper nem jó ott ahol halknak kell lenni. Persze van elõnye is, kicsi, ott is lehet vele menni ahol a kocsi elakad, ha az úton torlasz van, meg lehet vele kerülni, gyors, kevesebb üzemanyagot eszik. Persze egy dirtbike-nak több értelme lenne, mert az halkabb lenne és még inkább bírná a terepet.

Aztán ott volt a kislány eltünése. Nemtudom hogy lehetek ilyen naivak hogy élve meg fogják találni értem én hogy joszándék meg minden de 7részt erre elcseszni tulzás volt.
Szerintem karakterépítésre akarták használni a 2. évadot. Ez bejött, viszont az akciójelenetek rovására ment.

Harmadik évad elsö négy része amilyen jö volt a többit anyira elcseszték.
Nekem a 3. nagyon tetszett végig. Elejétõl a végéig pörgött.

T-Dog végre megtanul beszélni erre megeszik a koricálok.
:haha: Tényleg nem volt túl sok szövege.

T-dog összes szövege a 2. évadból.

http://www.youtube.com/watch?v=3jf7OW5c5Xg

Rick is kicsit megelmeroggyant a történtek után.
Az a szál tényleg elég vérszegény. Azért annyira nem voltak túl jóban az asszonnyal, hogy utána bekattanjon az elvesztése után. Mindig vitatkoztak, meg csúnyán néztek egymásra. Megcsalta és valószínûleg a haverja gyerekét hordta a szíve alatt és mindemellett még hisztizett is. Ez hiányzik Rick-nek annyira hogy még látomásai is vannak miatta? :confused:

Nagyon rasszista sorozat ,nagyon.
Egyszerûen csak arról van szó, hogy a sorozat a nézõket célozza meg, és valószínû hogy a feketék körében nem annyira népszerû a sorozat, így nem akarják fekete szereplõkkel teletenni a Walking Dead-et. De ott van Michonne is, õ is fekete. Néha vannak benne mexikóiak és indiánnak kinézõ mellékszereplõt is láttam már a sorozatban. Csak figyelembe veszik a készítõk, hogy többnyire kikbõl áll a célközönség.

mikor rickék elmennek Morgenhez
Én annál nem értettem, hogy miért nem beszéltek vele többet. Kinevezhették volna Morgan bázisát albázisnak, járhattak volna hozzá, cserélhettek volna dolgokat. Vihettek volna neki ételt lõszerért. Vagy egyszerûen csak néha ránéztek volna hogy jól van-e, hátha egyszer meggondolta volna magát és velük ment volna. Talán a Michonne beszélt volna vele, akkor õ meg tudta volna gyõzni egy kis flörtöléssel. Ha a fickó egyedül volt már sok hónapja, akkor egy nõ észhez téríthette volna, nem? :D

Én azt hittem hogy Merle lesz a következõ Shane a csapatban, úgyhogy meglepett hogy olyan lazán kinyírták.

TMIB
06-10-2013, 02:01 PM
Még valamit találtam. A képregény szerint Rick 2 hónapig volt kómában, viszont a kóma idejének nagy részét még a zombis idõk elõtt töltötte a kórházban.

astonferi
06-10-2013, 02:11 PM
hát betegek vagytok ez tuti. :haha: letöltöttem 1-2-3 évadot de az 1 évad 1-2 részénél még nem jutottam tovább. lehet mert olvasni kell és lusta vagyok. légyszi kérjétek számon hol tartok mert így nem fogok rákattani :D

raktaros
06-10-2013, 03:49 PM
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/5233_536396846395987_1922636188_n.jpg

TMIB
06-10-2013, 04:06 PM
http://www.quiterly.com/wp-content/uploads/2013/04/Walking-Dead-Your-Best-Friend-454x350.jpg

Az mondja hogy õ a legjobb barátod

Otthagy egy zombikkal teli kórházban, aztán megdugja a feleséged

TMIB
06-21-2013, 05:37 AM
Michonne

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/971937_494182693987592_728361958_n.png

astonferi
06-28-2013, 05:10 AM
akkor
megnéztem mindhárom évadot. a nejem a teljesen készvan hogy nincs 4 évad még mert rákattant teljesen :haha:
nekem vannak fenntartásaim mert:
Rick ahhoz képest hogy rendõr sok védelmi és stratégia hibát csinált. az autópályán csak úgy álldogálnak semmi védelmi alakzat. nézelõdnek ténferegnek ahelyett hogy rögtön gyûjtögetésbe kezdenének. a farmon semmit nem csináltak akkor sem amikor az öreg Hershli megengedte hogy maradjanak. a börtönt nagyon jó technikával kezdték megtisztítani de utána ez abbamaradt. szerintem kint az udvar felõl körbejárni minden ajtót kinyitni és sorban a nyílt terepen meg a kerítés mögött elintézni õket. folyó mellett vannak de meg sem próbálnak vizet bevezetni valahogy. találtak rabokat akibõl 2 jó fiú lett és nem kérnek segítséget pedig biztos ismerik az alaprajzot meg hogy mi hol van.
szóval a börtön jó hely nagyon de nincs megtisztítva és átkutatva hasznos dolgokért. fegyvert és e.ü. nem is keresnek.
udvari rész nincs elzárva semmilyen formában csak a kerítés. amikor megtámadták õket akkor jut eszükbe a karókirakás meg hogy oda vonszolják a buszt a kapu elé.
és még van pár dolog de azért jó kis sorozat. biztos nem lenne benne semmi izgalom ha úgy csinálnák ahogy gondolom meg ahogy logikus szerintem :D

TMIB
06-30-2013, 11:59 AM
http://grumpycatpics.com/pics/26/I-Was-In-Walking-Dead-Once-----It-Was-Horrible.jpg

TMIB
07-11-2013, 01:23 AM
Az crossmotor kerék a Harley-n?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=701036036589224&set=a.169719483054218.51327.110475388978628&type=1&theater

astonferi
07-11-2013, 07:14 AM
biztos defektet kapott és ezt találta. légy kreatív világvége van :haha:
mikor lesz 4 évad ? a nejem tisztára rá van kattanva :D

imi79
07-11-2013, 07:18 AM
Májusban kezdték forgatni, gondolom október-november környékén jön.
Várós.

TMIB
07-11-2013, 03:01 PM
Októberben jön a következő rész.

bögre
07-12-2013, 08:45 AM
Tavaly ilyen tájba jött ki az elõzetes! :)

bögre
07-12-2013, 05:26 PM
Feltûnt valami valakinek abból a jelenetbõl mikor a 3. évad zárójában Rickék hallgatják ahogy Andrea fejbe lövi magát?
Hallatszik a lövés és utána a hüvelycsörömpölés pedig Andrea Rick Colt Pytonjával lövi magát le ami egy REVOLVER!!! :):)

Zöld Október
07-18-2013, 04:19 PM
Na, az elmúlt idõben az államvizsga miatt hanyagoltam a filmeket, a fórumot, kb mindent, aztán a végeztével emlékeztem arra, hogy meg akartam nézni valami zombis sorozatot, amirõl itt olvastam. :) 4 nap alatt lenyomtam a 3 évadot, s nagyon ráfüggtem. :D
A második évadban engem Lori és Carl sokszor idióta viselkedése bosszantott, de nagyon. Elõször is Lori elmegy egyedül egy revolverrel megkeresni Ricket, Hersel papát és Gleen-t. Könyörgöm anyukám, fog már fel, hogy a világnak vége van, s a nõi szeszélynek és feminizmusnak nincs semmi helye a világban! Ha azt mondja a férjed, aki már többször is kihozott titeket szorult helyzetbõl, hogy ülsz a seggeden, akkor bizony ülsz a seggeden! No meg Carl... elmondják neki, hogy mindig legyen szem elõtt, erre elindul kóvályogni, csavarogni, elindul zombikat dobálni kõvel(!!!), elindult az éjszaka közepén a vadonba megkeresni Ricket! No meg, amikor Rick ki akarja végezni Randell-t. Elõtte pár órával a mocsárba ragadt zombit még nem volt képes lelõni, de 2 óra múlva már bátorítja az apját, hogy lõdd le, öld meg, ez a helyes. A kis hentes. :)
Mondjuk a 2. évad utolsó részének a vége kicsit furcsa volt: Rick és Shane elmennek sétálni, s már egy órája sétálnak, aztán valahol a semmi közepén megállnak lerendezni a dolgot, ekkor Rick kinyírja Shane-t, majd arrébb megy pár m-t, aztán Carl nyírja ki zombi Shane-t, sétálnak pár m-t, s már ott van elõttük a farm. Most akkor távol voltak a farmtól vagy közel hozzá?
Shane-t egy furcsa fickónak tartom. Alapvetõen sok mindenben egyet kell, hogy értsek vele. Például közülünk ki az, aki hidegvérrel végig tudta volna nézni, hogy a zombikat terelgetik a pajtába, s ki az aki nyugodtan tudott volna így aludni? Teljesen jogosan nyírta ki õket, ezen nem kellett volna egy percig sem gondolkodni. De ott az eset a parkolóban, amikor el akarják engedni a gyereket. Elkezdenek lövöldözni, verekedni, törni-zúzni. Addig oké, hogy ki akarja nyírni Ricket, de ezt ott kell ahol a legtöbb a zombi? Az útkeresztezõdésben nem jobb lett volna? Nem értem.
Még valami: Rick egyenruhája eltûnt a harmadik évadra. Mintha ennek szimbolikus jelentése lenne. A második évadig Rick mindig az egyenruháját hordta, kimosták neki, mindig õ volt A RENDÕR: megkeresi az eltûnt kislányt, megmenti a kerítésre akadt Randell-t, ellátmányt akar neki adni, elereszteni, aztán nem képes kivégezni, s ismét elvinné kocsikázni. Tehát becsületes, jófiú, aki még mindig A RENDÕR. Aztán a 3. évadban már nincs semmi az egyenruhából, s Rick se már A RENDÕR: szívfájdalom nélkül otthagyja a táskás mukit az úton, a tébolyodott vadászt is odalöki a zombiknak, s Carl-t se dorgálja meg különösebben, amiért lelõtte a Kalóz kapitány emberét, aki át akarta adni a puskát. Egyébként nem ítélem el Ricket, mert a csoport megmaradása a legfontosabb, s ha meg kell halnia valakinek, akkor azok ne õk legyenek.
Andrea halála se tiszta számomra. Kemény csajszi lett belõle, 3 zombi csüngött a nyakán, s egy krumplihámozóval elintézte az összeset, de Milton zombi már kifogott rajta. Valahogy nem hiszem, hogy ne tudta volna kinyírni sérülés nélkül, s szerintem nem reális az sem, hogy lelkizünk a haldokló Miltonnal, ahelyett, hogy próbálnánk magunkat kiszabadítani.

A negyedik évad izgalmas lesz, már alig várom. Nem tudom mit tartogathat. Berendezkednek a börtönben, de mit csinálnak a sok nyugerral? Miért nem költöztek át vúdböribe? Elvégre komfortosabb, s bár védelmi szempontból a börtönnel nem ér fel, de azért védhetõnek tûnt, bár a Kalóz kapitány nyilván ismeri a gyenge pontjait, de a 2 csicskájával nem sokra menne. Ha már a börtönt választották, akkor szerintem komfortosabbá kellene tenniük a vúdböriben lévõ dolgokkal: ruhák, matracok, gyógyszer, alkohol(!!), generátorok stb. Tuti, hogy a katonai jármûveket is bevinném az udvarra, elvégre azok sose rosszak ha vannak. :) Az õrhelyet is átalakítanám, nem hiszem, hogy az a pár fa raklap sokat érne. Biztosan van vúdböriben néhány zsák, amit meg lehetne tölteni homokkal, s azokkal, valamint a kocsiról leszerelt géppuskával már hatékonyabb õrhelyet kaphatnának. Fentebb említettem az alkoholt: jól éghetõ anyag, fertõtlenít, jókedvre derít és akár Molotov - koktélnak is alkalmazható. Hersell papa törzshelyérõl lehet vittem volna egy pár kartont, persze ha nem kellett volna sietõsen távozni.

Ami zavaró a sorozatban (Lori és Carl hülyeségein kívül) az, hogy sokszor újratöltés nélkül kilõnek vagy 100 lõszert egy pisztolyból vagy sörétesbõl! Pl Hersell a 2. évad végén, vagy valamelyik jelenetben Ricket is figyeltem, hogy a revolverrel vagy 30-at lõtt egyszerre. :D A zombik feje kezd gyengülni. 8 centis bicskával átszúrni a koponyát? Cipõvel szanaszétrúgni 1 rúgásból? Akkor Andrea hogy törte ki rúgással a fogait a láncosnak, hisz a többi zombi ennyitõl már rég elvesztette a fejét. Meg mintha le is lassultak volna. Az elsõ évadban, amikor belovagol Atlantába még csak úgy vágtat a sok futkározó zombi elõl, most meg csak vánszorognak, vonszolják magukat.
Jah meg Dale tárgyalási gondolatai Rendell ügyében is vicces volt. Kedveltem Dale-t, de hé: vége a világnak, nincs idõ ügyvédesdit játszani.

Összességében rohadt jó sorozat. :)

Jah, és bögre niggerezésén jót röhögtem. :D

TMIB
07-18-2013, 07:25 PM
Jó kis összefoglaló. :D

Carl idegesített az első és a második évadban, de a 3. évadban már nem volt gondom vele. Rick-et nem értem hogy mit nyavajog Lori után, mikor megcsalta, az újszülött talán nem is az ő gyereke, a nő végig idétlenül viselkedett a végére meg már alig volt párbeszéd közte és Rick között. Szóval a lelki dráma vele kapcsolatban Ricknél elég hiteltelen. Meg hogy szellemeket lát. Azt kihagyhatták volna.

imi79
07-20-2013, 10:12 AM
4. évad elõzetese:

http://www.youtube.com/watch?v=Dxg27QsaIEY

Én csak a feléig mertem nézni a spoilerek miatt :)

bögre
07-20-2013, 10:49 AM
Na végre lessz ben jo bula maggien kivül.

Azért megint jol bejött az elméletem. Tul sok benne a fekete már látszik az elözetesbe is hogy hullani fognak.

TMIB
07-20-2013, 11:03 AM
Én bírtam T-dog-ot, de villámgyorsan kiiktatták a 3. évadban. Aztán jött helyére a másik fekete, az is csak néhány részt élt meg. Akik meg betévedtek a börtönbe, azoknál nem is emlékszem hogy mi történt velük. Élnek még? Michonne még megvan, azt tudom.

Az elõzeteseket sose szoktam megnézni. Legyen minden meglepetés. :D

Zöld Október
07-20-2013, 11:14 AM
Na végre lessz ben jo bula maggien kivül.

Azért megint jol bejött az elméletem. Tul sok benne a fekete és már látszik az elözetesbe is hogy hullani fognak.

Pont most akartam belinkelni az elõzetest, s megjegyzésnek odaírni, hogy bögre nagy örömére tele lesz feketével. :D De megelõztetek. :)

Zöld Október
07-20-2013, 11:27 AM
Carl idegesített az elsõ és a második évadban, de a 3. évadban már nem volt gondom vele. Rick-et nem értem hogy mit nyavajog Lori után, mikor megcsalta, az újszülött talán nem is az õ gyereke, a nõ végig idétlenül viselkedett a végére meg már alig volt párbeszéd közte és Rick között. Szóval a lelki dráma vele kapcsolatban Ricknél elég hiteltelen. Meg hogy szellemeket lát. Azt kihagyhatták volna.

Carl nagyon vagány gyerek lett a 3. évadban, azzal a kalappal igazi kis cowboy lett. :)
Rick szerintem nem szellemeket lát, csak téveszmés képzelgései vannak, ami nem ugyanaz. Nem volt jó a kapcsolatuk a végére, de azért ne feledjük: világvége van, s neki a Földön már csak Lori, Carl és a "kis vasgyúró" maradt, neki õk jelentik a kapcsot a régi világ és az új között. Bármilyen rossz is volt a kapcsolatuk, az elvesztése azért mély sebeket hagyott benne és Carl-ban is. Valószínûleg nekünk is van olyan rokonunk, akivel igen rossz a kapcsolatunk, de elvesztése megrendítene minket, s ezt az érzést hatványozottan fölerõsíti a világvége esemény. Gondolom az is különösen megrázó, hogy tudod, hogy a nejed csak azért nem változott át egy rothadó szarkupaccá, mert a fiad kiloccsantotta az agyát. Tehát Rick érzéseiben, viselkedésében szerintem semmi meglepõ nincs. Ez nem az a helyzet, amikor az alapján ítéled meg a nejed, hogy megromlott a kapcsolatotok és hogy lefeküdt a legjobb barátoddal.
S ha már a férfi-nõi viszonyoknál tartunk: nem értem, hogy Daryl miért nem dönti meg Caroll-t. 1 éve vége a világnak, a halál az ajtón kopogtat, nincs senkije. Én ilyen helyzetben biztosan kihasználnék minden adódó helyzetet, még akkor is, ha Caroll nem a legjobb nõ, s öregebb is, de lehet, hogy csak én vagyok egy rohadt kéjenc. :D Mondjuk azt is elképzelhetõnek tartom, hogy Daryl nem akar érzelmileg függni senkitõl, mert így is baromira nehéz az élet, s elõbb-utóbb úgyis szétcincálják Caroll-t, s lehet úgy van vele, hogy eleve felesleges belemenni egy ilyen kapcsolatba. Mondjuk az egész csapat egy családként tekint egymásra, tehát valaki elvesztése így is roppant fájdalmas dolog.
Egyébként Caroll-t én nagyon bírom. Azt hittem, hogy amikor a lánya meghalt, akkor egy hisztis, tébolyult valaki lesz, aki roppant mód idegesítõ lesz a továbbiakban, de ellenkezõleg: összeszedte magát, a csapat hasznos tagja, s még képzi is magát a közösségért, gondoljunk arra, hogy a zombi nõn próbálta gyakorolni a császárt, hogy segítsen Lori-nak. Szóval Caroll nekem nagyon szimpatikus, mert jóval nehezebb dolgokon ment át, mint Lori, de mégis sokkal jobban tartotta/tartja magát.
A másik nagy kedvenc meg Daryl, remélem nem írják ki a sorozatból. :)

TMIB
07-20-2013, 11:44 AM
Nem hinném hogy Daryl-t kiírnák. Õ a sztár. Facebookon szoktam olvasgatni a Walking Dead rajongói dolgokat, náluk Daryl az elsõ számú szereplõ. Olyan Chuck Norris-os szlogeneket gyártanak róla meg ilyenek. :)

Én azt hittem hogy Carol lemond Daryl-rõl és összejön a másik fazonnal, de a bajszost jól kilõtték a sorozatból. :haha:

Zöld Október
07-20-2013, 01:08 PM
Igen, egy ideig nekem is úgy tûnt, hogy lecseréli Daryl-t D'Artagnan-ra, de aztán kapott egy fejlövést a nagy romantikázás közben. :D

TMIB
08-01-2013, 08:40 PM
Törölt jelenet

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d-09OhQPiIg

raktaros
08-01-2013, 09:02 PM
Törölt jelenet

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d-09OhQPiIg

Innen is törölték, vagy csak tõletek érhetõ el...

TMIB
08-01-2013, 09:09 PM
Nálam lejátssza. :hogymi:

TMIB
08-31-2013, 08:37 PM
Törölt jelenet.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=snCsKiLjTyE

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/582060_455017661254765_1945154445_n.jpg

raktaros
08-31-2013, 09:50 PM
Elég látványosan hatástalanított nyílpuska :D

TMIB
10-16-2013, 04:05 AM
A legújabb epizódot megnéztétek? Kitárgyaljuk? :)

imi79
10-16-2013, 07:11 AM
Én megnéztem, ütõs lett szerintem.

SPOILER:

Ha a vírus így mutálódott, akkor elég nagy rácseszés lesz ott...

TMIB
10-16-2013, 01:43 PM
A spoiler az elkerülhetetlen, ha beszélni akarunk róla. ;)

Új vírus? A malacra gondolsz? Vagy a szemüvegesre?

Én Rick helyében egyedül nem mentem volna a nővel. Mi lett volna ha várnak rá egy csapatban? Mondjuk így is majdnem megjárta a dolgot.

A fekete fickó meg felidegesített, hogy lehet valaki olyan szerencsétlen? :huuu:A csapatra rántotta az egész bevásárlóközpontot. :haha: Egyáltalán mit akart azzal a borral? A tippem az lenne, hogy talán arra gondolt hogy berúg, meg valami alkoholista múltja is lehet, de inkább visszatette az üveget. Vagy a bort azért akarta elvinni, hogy a nővel igyon majd egyet, de meggondolta magát? :confused:

A börtön körül meg miért van olyan sok kóricáló? A múltkor még alig volt ott néhány.

imi79
10-16-2013, 01:52 PM
Spoiler!

Inkább kiírom, hátha olyan téved ide, aki még nem látta :)

A malac, a szemüveges srác, meg már az egyik zombi is ilyen volt a kerítésnél.
A srcá gondolom a következõ részben kicsit megtizedeli a lakókat.

A boltban meg tuti alkoholista volt a csávó.
A tetõrõl bezuhanó zombik jók voltak, elég parás lehetett nem tudni, hogy mikor zuhan a fejükre egy walker.

Ahogy láttam, az állatok is szépen kezdenek hullani az erdõben...

TMIB
10-16-2013, 02:03 PM
Most hogy mondod, nem is értettem hogy mi volt a vaddisznóval. Azt hittem csapdába esett vagy valami. De ha ha betegségtől esett össze, akkor tényleg valószínű hogy új vírus vagy mutálódás lesz a dologban.

Ha alkoholista a fickó, akkor miért nem egy páleszos üveget vesz le a polcról, miért a könnyű bort? 7 deci bortól be se lehet rendesen rúgni. :haha:

raktaros
10-16-2013, 04:50 PM
Látom már felirat is van hozzá, úgyhogy töltöm is :).

TMIB
10-16-2013, 04:52 PM
Találtam egy meme-t a malaccal kapcsolatban.

"Hogy lehet hogy csak megdöglik a disznód, mikor egy állatorvossal laksz egy fedél alatt?"

Ez egy igen jó kérdés. Az öreg Hershel miért nem vizsgálta meg a beteg malacot? :confused:

imi79
10-16-2013, 05:00 PM
Az öreg azt hiszem nem állatorvos, meg gondolom felszerelés nélkül nem sokat tud tenni.
Amikor állatoknak valami komolyabb baja van, ott kezdõdik a dolog, hogy vérképet csinálnak.

TMIB
10-16-2013, 05:05 PM
De, Hershel állatorvos, ezért is tudott Karl-on segíteni, amikor meglőtték.

http://walkingdead.wikia.com/wiki/Hershel_Greene_(TV_Series)

Azért megvizsgálhatta volna szegény malacot. De gondolom Rick nem is szólt neki, hogy szenved a disznó. :)

imi79
10-16-2013, 06:10 PM
Lehet, hogy hamar kifektette a malacot, srácot is pár óra alatt kinyírta.

Mondjuk örülnék ha lassan továbbálnának a börtönbõl, meg nem szeretném ha a kormányzós szálat túlságosan alhúznák.

Azok a részek jók voltak amikor úton voltak.
A képregényben, ami alapján készült a sorozat, állítólag több ezres zombi hordák is vannak.

TMIB
10-16-2013, 06:16 PM
Én arra tippelek hogy szedik a sátrukat, mert ha annyi rengeteg zombi van körülöttük, ráadásul már bent is kitör valamiféle betegség, akkor muszáj lesz nekik tábort bontani.

bögre
10-19-2013, 10:56 AM
Hát ha ez az évad ilyen fog lenni az elkövetkezökbe mint az elsö rész akkor sok nézöt vesztenek szerintem. Nekem nagyon nem tetszett.

spoiler
Most nemazé de Rick talált egy m1911 (annak látszott) est Annak mi értelme volt? :D Meg szerintem pár honapig földalatt lenne egy pisztoj igy nem szedné ki a tárat.
Aztán kezd a börtön is olyan lenni mint a 3. évadba vudböri. Itt is folyton süt a nap, mindenki mászkál fel alá...

Meg Daryl ben is csalodtam azt hitem pofánveri a kissrácot mikor le Mr.Dixonozta! XDXD Plussz ugy néz ki összejött mindenki mindenkivel. A nagy pro nigga is összejött azzal a joféle csajal! Bár én gondoltam hogy herselbá fiatalabb lányának a pasija meg fog halni. Bár nem gondoltam volna hogy igy. Azt hittem a kalapos gyilkos Carl fogja lelöni mert féltékeny lessz.

Meg a boltban minden rendbe volt az kicsit zavaro volt. A hülye nigger meg magáraburitja a fél áruházat... Érdekes dolog ez a tetö. Egy helikoptert kibir de egy kicsit gyorsan közlekedö koricálot már nem? És hogy kerültek fel a járkálok a tetöre??? :D
Plussz Darylben megint csalodtam hogy lö már azzal a pisztojal te ur istván?! :)

Meg MESESZAKKÖR?!?! :D:D A végén arrol fog szolni az egész évad hogy Carol mesél a gyerekeknek! :D
Amugy szerintem az a döglött diszno fel fog kellni a következö részbe van egy olyan sejtésem! Disznajkoricáló! XD

A végén a gyerek mikor átváltozik walkeré érdekes lehet a következö részben. Remélem le lessz mészárolva a fél csapat és elkezdenek magukba szálni és normálisan éldegélni zombis világhoz méltoan. Következö rész remélem már jobb lessz.

TMIB
10-19-2013, 03:32 PM
Hát ha ez az évad ilyen fog lenni az elkövetkezökbe mint az elsö rész akkor sok nézöt vesztenek szerintem. Nekem nagyon nem tetszett.

A 3. évadhoz képest az 1., a 2. meg a 3. első része is lassú. Szerintem csak azért tűnik vontatottnak, mert a 3. évad első fele tele volt rohangálással, harccal, zombiirtással. Itt meg elég lazán nyitották a dolgot, kertészkedés, malacetetés meg ilyesmi.

A nagy pro nigga is összejött azzal a joféle csajal!

Melyikre gondolsz? A borosra, vagy a kövérre? A kövérebb az már együtt volt a nővel. Ha jól emlékszem együtt találtak rá a börtönre.

Bár én gondoltam hogy herselbá fiatalabb lányának a pasija meg fog halni. Bár nem gondoltam volna hogy igy.

Azt a szálat gyorsan elvarrták. :haha:

Meg a boltban minden rendbe volt az kicsit zavaro volt. A hülye nigger meg magáraburitja a fél áruházat...

Azt én se értettem hogy hogy sikerült. Letesz egy üveg bort a polcra és összedől az egész épület.

Meg MESESZAKKÖR?!?! :D:D A végén arrol fog szolni az egész évad hogy Carol mesél a gyerekeknek! :D

Ott nem értettem hogy Carol miért mondta Karl-nak, hogy "ne mondd el apádnak". Mit ne mondjon el neki? Hogy mesélt, vagy hogy önvédelemre tanította a gyerekeket? :confused:

bögre
10-19-2013, 04:43 PM
Ott nem értettem hogy Carol miért mondta Karl-nak, hogy "ne mondd el apádnak". Mit ne mondjon el neki? Hogy mesélt, vagy hogy önvédelemre tanította a gyerekeket?

Szerintem Rick bácsi nagyon naiv és nem akarja hogy a gyerekekböl zombigyilkosokat és érzéktelen embereket neveljenek ezért kés villa ollo sörétespuska katana nyilpuska bézbozütö gyerek kezébe nem valo. Szerintem nem szeretné hogy a többi gyerek is olyan legyen mint a fiacskája Carl. Pedig nagyon pro legényke lett belölle. Nemtudom mért vannak ugy oda hogy lelötte az évadzároba azt a gyereket. Nagyon sunyi fejet vágott és a puskát se hiszem hogy letette volna...

TMIB
10-22-2013, 03:54 AM
Lehet hogy igazad van. Carltól is elvette a pisztolyát. Szerintem ez elég nagy hiba. Talán Carl lelőtte azt a másikat, de attól még a veszély fennáll minden sarkon, Carlnál meg ne legyen csak egy bicska? Meg ezt a bicskát se értem, miért nem szereznek olyan nagy késeket, amik hatásosabbak? Valamiféle tőr jobb lenne, elvégre a vágás semmit nem ér, csak a szúrás, ráadásul a tőrökön általában van olyan rész ami védi a kezet, ami bicskákon egyáltalán nincs.

Igazad van, Karl lelőtte azt a másikat, de végül is ki támadt kire? Meg ha Rick hagyta meghalni a stoppost, akkor Karlt se érheti kritika amiért lelőtt valakit aki nem volt megbízható.

Nézem a 2. epizódot (a most vasárnapit).

Ez nagyon akciódús volt, úgyhogy nem lehet rá panasz. :D

Spoiler következik:

Ez nem is mutáns vírus, hanem valami átlagos gyorsan ölő, és nem emiatt változott át a szemüveges gyerek, hanem azért mert mindenki fertőzött a zombi vírussal. Tehát ha egy másik vírus miatt meghalnak, vagy sérülés miatt, akkor is felkelnek és zombikká válnak. Ez a mostani lehet egy nagyon gyorsan ölő TBC vagy valami hasonló.

Carol meg nem mondta el a gyerekek szüleinek, hogy mire tanítja őket? Miért nem? A helyzet nem elég arra hogy önvédelemre és harcra tanítsák a gyerekeket is? :confused:

bögre
10-22-2013, 06:15 AM
szerintem is jo rész volt.
SPOILER

Sajnos a jo csaj meghalt.... :( Na mindegy maradunk Magie bámulásánál! :D
Amugy azt ki volt aki felgyujtotta a csajt vagy meghaltak vagy mi? Mert nagyon nem értettem azt a részt!
Amugy az a kiscsaj mév veszèlyes lessz szerintem ha nem hagya abba a zombietetést.
A fekete rasztás csajnak szerintem volt gyereke... biztos azért ilyen morcos mindig meg csöndes mert meghalt a gyereke. Szomouszamuráj.
Nagyon jo rész volt szerintem. Szegény carl a pisztojt visszakapta de nem kapott hozzá hangtompitot...:( Hogy fog igy májerkedni hangtompito nélkül????

TMIB
10-22-2013, 06:19 AM
Spoiler:

Én is azon gondolkodtam, hogy ki intézte őket. Olyan mintha a filmből kimaradt volna egy jelenet, vagy egy magyarázat. Ricknél volt a gázolaj, mert a disznóólat is azzal gyújtotta fel, úgyhogy lehet hogy ő végzett a két átváltozottal is? De hogy ezt meg se említették, azt én se értem. Elég fontos momentum hogy mi történt, de mégsem tudtuk meg ebből az epizódból. :hogymi:

Igen, szerintem is ő etette a zombikat, ahogy nézte őket a vége felé, akkor arra gondoltam hogy ő volt az. De senkinek nem tűnt fel, hogy éjszaka kijárt? Lehet hogy Maggie és a barátja el voltak foglalva, azért nem látták éjjel az elemlámpás alakot. :haha:

TMIB
10-22-2013, 06:55 AM
Annál a résznél néztem nagyot, mikor a fickó megszólalt, hogy:

"Mostanában nem sok szerencsés embert láttam."

Mondta ezt az, aki rászakította a csapatra az áruházat. :huuu::haha:

TMIB
10-22-2013, 07:20 AM
A nagy pro nigga is összejött azzal a joféle csajal!

Itt egy kicsit összekevertem a dolgokat. Szóval a fekete fickó "Tyreese" nem azzal a nővel tűnt fel az elején akivel később összejött, hanem egy fekete nővel, aki a testvére. A másik nővel (Karen) a Kormányzó falujában találkozott.

Mellesleg a színésznő neve Melissa Ponzio. :)

Hogy ki égette el a holttesteket azt meg mindenki találgatja a nagy zombis fórumon is, szóval nem csak mi nem jöttünk rá hogy ki tette. :haha:

TMIB
10-23-2013, 06:04 PM
A másik az az lehet akiről mondták, hogy "őt is láttam köhögni". Nem hiszem hogy öngyilkosok lettek volna, mert olyan volt mintha kivonszolták volna őket, azért volt olyan sok vérnyom. Gondolom -vagy inkább remélem- hogy a következő részből kiderül hogy mi történt.

TMIB
10-25-2013, 03:08 AM
Angolul tudóknak:

http://www.youtube.com/watch?v=rNxvo8AcpQQ

TMIB
10-28-2013, 07:25 AM
Nézem a 3. részt.

Spoiler:

A nagy darab fickó miért kezdte el verni Rick-et? Rick nem tehet róla hogy mindenki haldoklik valami fertőzés miatt. :confused:

Aztán meg azért hibáztatja Ricket később, mert hogy nem kezd nyomozásba? Egyáltalán miért mondja gyilkosságnak? Láthatóan csupa vér volt mindkét holttest, hiszen vércsíkot húztak maguk után. Miért gyilkosság ha mind a ketten betegek voltak, meghaltak és mikor zombik lettek akkor szúrták le őket? A tűznek ott már nem volt semmi szerepe. Látja hogy mindenki aki megbetegszik, meghal. És a barátnője volt a második aki megfertőződött és köhögött.

Azt értem hogy mentek az állatorvosi rendelőbe, azt viszont nem értem hogy "gyógyszerért". Milyen gyógyszerért? Milyen ellenszerért? Nem is tudják hogy mitől beteg mindenki, ha meg azt nem tudják, akkor hogy szereznének rá gyógyszert? Vagy antibiotikumot akarnak? Az nem hat minden betegségre. A fertőzés fél-1 nap alatt végez velük, lehet ez fekete himlő, vagy valami hasonló, amit a C vitamin és az aszpirin nem gyógyít.

A végén pedig kiderült hogy ki ölte meg és gyújtotta fel a nőt és a férfit. De azt nem írom le.

Még azon gondolkodtam, hogy ha tényleg történne egy ilyen, akkor ha nem figyelne többé senki az olajfinomítókra, az olajfúrótornyokra, az atomerőművekre, senki nem oltaná el az erdőtüzet tüzet, akkor elég sok katasztrófa történne. 500, 1000, 2000 évvel ezelőtt nem kellett aggódni amiatt, hogy az atomerőművek hűtésére ki felügyel, de ma? Gondolom hogy ha az olajfúrótornyokra senki nem figyelne, mert nem lenne rá ember, akkor azok ott elkezdenének szivárogni és bizony évtizedekig dőlne belőlük az olaj. Szépen nézne ki tőle az óceán. :hogymi:

raktaros
10-28-2013, 04:54 PM
Nem tudom ki ilyen gyors, de már magyar felirat is van :)

bögre
10-28-2013, 07:30 PM
Amugy észrevettétek hogy senki nem tud ásni normálisan??? :D Van két szép lába mindenkinek (kivéve herselpapa :haha: ) és kézzel csapkodják az ásot.... Már elég régota szurta a szemem.

TMIB
10-28-2013, 09:00 PM
Meg Carol is mi a tökömnek szerencsétlenkedik azzal a hülyeségel a hidnál mikor jön a sok koricálo. Ott kellet volna halni aki hülye haljon meg...
Daryl lassan Lori szintjén van vezetési tehetséget illetöen. Tekergeti a rádiot mikozben az utat nem figyeli. De nem ám azonnal vissza. Neeeem miért is várjuk meg mig közrefog a koricálo horda... Komolyan nemértem. Aztán Carol minek idegeskedetrt ott a viztartályoknál?
Meg mindenkitöl 20m távolságot tart aki bemegy a karanténba de a kislányt ölelgeti..

De a rész legnagyobb tulajdonsága hogy Glen takargat a világon a legjobban!!!! XDXDXD :D
Amugy tetszik ez az évad. Elsö részt leszámitva jok a részek egész pörgösen mennek a történések. Pár logikai hiba becsuszik de az megesik.

Carol hülyesége szerintem azért volt benne, mert kellett egy kis akció. Más értelmét nem láttam. :)

A vizes hordót azért borította fel, mert kiakadt azon amit a fekete fickó mondott neki.

Lehet hogy azért kerültek baja a kocsival, mert velük volt Bob. Legalább nem esett a fejükre egy helikopter, mint a múltkor. :haha:

De a rész legnagyobb tulajdonsága hogy Glen takargat a világon a legjobban!!!! XDXDXD

Mit? :)

Az ásót én is észrevettem. 1 kiskanálnyi földet lapátolt ki minden mozdulattal.

bögre
10-28-2013, 09:23 PM
A vizes hordót azért borította fel, mert kiakadt azon amit a fekete fickó mondott neki.

Mért nem mondott neki semi sértöt a niga csávo.

Mit?
Carol mondja a kislánynak hogy glen takargat a világon a legjobban! :)

TMIB
10-28-2013, 09:33 PM
Nem sértőt mondott, hanem a végén kiderült hogy Carol mit csinált. Mikor mondta Rick-nek az epizód végén. :)

TMIB
10-30-2013, 09:31 AM
A ragyogó negyedik évados rajt után megkapta az újabb szezonberendelést a Walking Dead.

Az AMC már le is adta az ötödik évados megrendelést a Walking Dead-re – írta a Variety. A sorozat diadalmasan tért vissza a képernyőre, a 18-49-es célcsoportban első lett, a premier teljes lakosságban 16 millió amerikait vonzott (ennél még többen nézik ismétlésben vagy letöltve). Charlie Collier, az AMC elnöke szerint ez a széria az, amely eltörölte a kábeles (tehát kevesebb háztartásba eljutó) és az országos csatornák közti különbséget.

A zombiapokalipszis utáni világot bemutató sorozat veri a nagy csatornák műsorait is, így nem is meglepő, hogy három rész után már meg is rendelték a 2014-es dózist.

http://www.origo.hu/teve/20131029-megallithatatlanok-a-zombihordak.html?sec-4

TMIB
10-30-2013, 10:10 AM
Angolul tudóknak:

A Walking Dead és a Toy Story szereplőinek és történetének összehasonlítása.

http://www.youtube.com/watch?v=4Dg-KC9xjcE

raktaros
11-03-2013, 06:48 PM
Nem tudom volt-e már:

http://www.youtube.com/watch?v=L7RBusHUy2k

http://www.youtube.com/watch?v=spfwqaS2wCw

TMIB
11-03-2013, 07:13 PM
Ez a játék borzalmasra sikeredett. Láttam egy csomó értékelést, leírást, mindenhol utálják. Az alapötlet jó, de a megvalósítás sajnos pocsék lett. :(

TMIB
11-04-2013, 05:30 PM
Megnéztem a most vasárnapi részt.

Ricknek mi a helyzet az ingével? Az az eredeti színe, vagy annyira koszos? De Carl és Daryl haját se értem. A zombiapokalipszisben nincs többé olló? :haha:

Spoiler:

Ez a Bob elég érdekes alak. Azt mondja hogy már két csapatban volt, de csak ő maradt életben, mert mindkét csoportban mindenki meghalt. Hogy? Nekik is a fejükre esett 1-1 helikopter? Bob meg tök szerencsétlen, akkor hogy lehet hogy ő mégis mindenkit túlél? Nem lehet hogy ő hozott balszerencsét mindenki fejére? Mert eddig nekem az jött le, hogy mások minden alkalommal bajba kerülnek miatta.

A nagydarab fickó is be van kattanva folyamatosan. Szerintem Daryl és Michonne jobban járt volna ha egyiket se viszik magukkal. A két szerencsétlen csak kolonc a nyakukon. :hogymi:

imi79
11-04-2013, 08:39 PM
Kellemes rész volt.

Az kicsit zavar, hogy Daryl-re próbálják ráerõltetni ezt a jó fej, mindenki elájul tõle, rockstar stílust.
Nekem eléggé mesterkéltnek tûnnek ezek a jelenetek.

A járványt is jó lenne ha nem húznák túl sokáig. Jobban örülnék ha az elõzõ részbõl a horda feléjük venné az irányt :)

TMIB
11-04-2013, 08:45 PM
Egyetértek, Daryl azért volt menő az előző három évadban, mert nem próbált az lenni, most hogy erőltetik hogy mennyire jó arc, ezzel szerintem pont ellenkező hatást érnek el.

TMIB
11-05-2013, 11:25 PM
Igaz, Bob idegesítő, a nagydarab is, Carol-t bírtam, de most így ő eltűnik. A sok szerencsétlen nem sokat ad a történethez, talán a késes kislányból még lehet érdekes karakter, ha meggyógyul és nem eszik meg a többiek.

A két fiatal is ígéretesnek bizonyult, de ők elég rövid életűek lettek. Legalábbis a nő biztosan, a szőke fiatalember meg csak eltűnt. Nem hinném hogy később előkerülne.

A soklétszámos börtöntársadalom

Elég lassan viszik azt a gyógyszert, lehet hogy mire visszaérnek már alig marad életben valaki.

Sétálgatnak, vitatkoznak, autót szerelnek, beszélgetnek, ücsörögnek. Közben a börtönben mindenki a halálán van. :hogymi: Én a helyükben futnék mint az őrült, egy pillanatra se állnék meg, ha egyszer emberéletek múlnak rajta és minden perc számít. :eek:

Amatorpe
11-06-2013, 08:01 AM
Én most úgy írok, hogy nem láttam még a legújabb évadból egy részt sem, csak a hozzászólásokat olvasom:
ami kicsit elgondolkodtatott, hogy többen szeretnék a kislétszámú csoportot. Nem értek ezzel egyet. Akkor inkább az írókat kellene szapulni, de ha jól emlékszem abban a legtöbben egyetértünk, hogy ilyen helyzetben csak csoportnak van esélye hosszútávon túlélni (hiába vagy rambó, enni, inni aludni kell, mi lesz ha megbetegszel, öregszel, fáradsz, stb.). Szóval én is inkább gyûjteném az embereket, és folyamatosan képezném ki õket. Nem lenne olyan, mint a kormányzó városában, hogy aki nem erõs férfi, az nem tanul kés meg fegyverhasználatot, önvédelmet, elsõsegélyt. Egy picit mindenki értsen mindenhez, és amihez a legjobban, abban a témakörben specializálódjon. (Pl. az ész nélkül hentelõ alak lehetne felderítõ, ha már úgyis élvezi a mészárlást.) És nem tudom, ezt csinálják-e, de tuti elkezdenék minden használható cuccot begyûjteni a környezõ falvakból, városokból, egyszerre mindig csak egy helyre koncentrálva, majd ha le lett csupaszítva (pár elrejtett vésztartaléknak hagyott tárolót kivéve) akkor következõ település. Utcáról utcára, házról házra. Meg ahol bementek a börtönbe a négerék, és le volt omolva a kerítés, azt is tuti megcsináltatnám.

mossberg-operator
11-06-2013, 08:56 AM
Igaz, Bob idegesítõ, a nagydarab is, Carol-t bírtam, de most így õ eltûnik. A sok szerencsétlen nem sokat ad a történethez, talán a késes kislányból még lehet érdekes karakter, ha meggyógyul és nem eszik meg a többiek.

A két fiatal is ígéretesnek bizonyult, de õk elég rövid életûek lettek. Legalábbis a nõ biztosan, a szõke fiatalember meg csak eltûnt. Nem hinném hogy késõbb

Elég lassan viszik azt a gyógyszert, lehet hogy mire visszaérnek már alig marad életben valaki.

Sétálgatnak, vitatkoznak, autót szerelnek, beszélgetnek, ücsörögnek. Közben a börtönben mindenki a halálán van. :hogymi: Én a helyükben futnék mint az õrült, egy pillanatra se állnék meg, ha egyszer emberéletek múlnak rajta és minden perc számít. :eek:

Akkor kevesebb reklam ferne a sorozatba :)

TMIB
11-06-2013, 09:51 AM
hogy ilyen helyzetben csak csoportnak van esélye hosszútávon túlélni (hiába vagy rambó, enni, inni aludni kell, mi lesz ha megbetegszel, öregszel, fáradsz, stb.).

A sorozatra ez nem érvényes. Ott van a fekete fickó a város közepén a sok csapdájával és fegyvereivel, ő megvan egyedül. A nő az erdőben elég rossz állapotban volt, de ő is túlélte a dolgokat és saját magával végzett. Mondhatjuk hogy mentálisan nem volt jól, de fizikailag egészséges volt.

de tuti elkezdenék minden használható cuccot begyûjteni a környezõ falvakból, városokból, egyszerre mindig csak egy helyre koncentrálva, majd ha le lett csupaszítva (pár elrejtett vésztartaléknak hagyott tárolót kivéve) akkor következõ település. Utcáról utcára, házról házra.

A holtak földjében azt csinálták. :) (Nekem egyáltalán nem tetszett az a film, viszont a gyűjtögetős dolog elég logikus volt benne.)

Amatorpe
11-06-2013, 10:54 PM
Ott van a fekete fickó a város közepén a sok csapdájával és fegyvereivel, õ megvan egyedül.

Amíg nem felejti el, hogy a puska hangos, és nem találkozik egy olyan hordával, mint ami az öreg halálakor volt a 2. évad végén. De feleannyi is elég lenne, elsõ 40-50 zombi felakad a csapdákon, a többi meg átmászik rajtuk.

A nõ az erdõben elég rossz állapotban volt, de õ is túlélte a dolgokat és saját magával végzett. Mondhatjuk hogy mentálisan nem volt jól, de fizikailag egészséges volt.

Erre nem emlékszem, ez már az új évad, vagy csak kihagy az agyam?

A holtak földjében azt csinálták. :) (Nekem egyáltalán nem tetszett az a film, viszont a gyûjtögetõs dolog elég logikus volt benne.)

Ezt még sajnos nem láttam, ha beszerzem pótolom.
.

TMIB
11-06-2013, 11:14 PM
Ha a fekete fickó nem egyedül lenne, hanem 4 másik emberrel egy csapatban, attól még ugyanúgy lehetne balszerencséje. Gondolj arra, hogy Bob két csapatban is volt és mind a kettő felmorzsolódott. A mostani nagy csapat pedig kihal mert egymásra ragasztják a náthájukat. Mindeközben a város másik oldalán szépen éldegél egyedül az, akinek a neve sose jut eszembe. :)

Igen a nő az már az új évadban volt.

A holtak földjét megnéztem. Nem tetszett. Aztán megnéztem még egyszer, mert gondoltam hogy lehet hogy elsőre bennem volt a hiba. De miután vége lett a filmnek rájöttem hogy másodszorra se tetszett. :haha:Nem tudom mi a gond vele, egyszerűen csak nem találtam jónak.

Amatorpe
11-06-2013, 11:26 PM
A mostani nagy csapat pedig kihal mert egymásra ragasztják a náthájukat.

Na pont ezért kell a természet meg gyógyfûismeret, hogy egy nátha ne végezzen a bandával.
Ha minden igaz, már ketten is járnak a téma után itt a fórumon, könyv témában mi jöhet szóba komolyan.

TMIB
11-06-2013, 11:54 PM
A filmben ez valamiféle pestis lehet, vagy hasonló. A pitypang nem gyógyítja. De ez az egész elég fura a sorozatban, mert ha ők se tudják hogy mi ez a fertőzés, akkor hogy hoznak rá gyógyszert? :confused:

mossberg-operator
11-07-2013, 11:29 AM
A filmben ez valamiféle pestis lehet, vagy hasonló. A pitypang nem gyógyítja. De ez az egész elég fura a sorozatban, mert ha õk se tudják hogy mi ez a fertõzés, akkor hogy hoznak rá gyógyszert? :confused:

Nem ertek hozza, de asszem antibiotikumert mennek, csak ugy altalanossagban. Talan jo lesz. Vagy csak tuneti kezeles? Bezzeg, ha bespajzoltak volna halantibiotikumbol....

TMIB
11-07-2013, 01:41 PM
Mondta is az öreg, hogy állatgyógyszer, de pont olyan jó mint az emberi. :)

Én is arra gondolok hogy ez csak tüneti kezelés. Talán abban reménykedik Hershel, hogy ha elnyújtják a betegséget, akkor majd elmúlik magától? Akinek minden testnyílásából vér fröcsköl, annak nem sokat ér az antibiotikum. (Már a valós életben. Lehet hogy a sorozatban az lesz most a csodaszer.)

Jobb lett volna ha a forgatóköny úgy alakul, hogy Hershel tudja hogy mi ez, határozottan ki is mondja, hogy ez bizony pestis (vagy valami más), és hogy ez és ez az oltás kell ellene, amit itt meg itt találnak meg. De ez az 1 nap alatt ölő fertőzés és erre átlagos gyógyszer eléggé sántít.

mossberg-operator
11-07-2013, 11:39 PM
Pont igy gondolom en is.

TMIB
11-09-2013, 04:13 PM
http://www.youtube.com/watch?v=XSWxQBq33hE

TMIB
11-11-2013, 06:30 PM
A mostani részben bőven volt akció, de kicsit más volt mint a többi rész.

Az azért elég érdekes, hogy milyen régóta tört ki a zombi apokalipszis, és nincs náluk se gázálarc, se vegyvédelmi ruha. :hogymi: Pedig zombikról van szó, tehát hullákról, akik járnak-kelnek, tehát a járványveszély az folyamatosan jelen van.

TMIB
11-11-2013, 07:20 PM
Azt se értem, hogy Hershel mit tököl mindig, hogy ne lássák a többiek ahogy leszúrják (végső nyugalomra helyezik) a fertőzötteket. Már mindenki látott életében vagy 10.000 zombit, akkor miért pont számítana hogy látnak még néhányat? Mondtak valamit arról, hogy a lelket kell erősen tartani, de attól nem lesz erősebb a lelkük hogy tologatják a hullákat mindenfelé, viszont veszélybe sodorják vele magukat is és a többieket is. Főleg hogy betegek, gyengék, így már egy elszabadult újraéledt is komoly pusztítást végezhet közöttük.

imi79
11-18-2013, 08:43 PM
Kíváncsi vagyok mit akarnak kihozni a kormányzó szálból, nagyon úgy tûnik, próbálnak adni neki egy második esélyt.
Ahogy láttam, a következõ rész is vele foglalkozik.

TMIB
11-19-2013, 08:20 AM
Az biztos hogy kicsit magához tért, mert megint lett néhány ember akiről gondoskodhat. :)

bögre
11-19-2013, 01:00 PM
Hát most nem tudom eldönteni mit higyek?!

Elsö benyomásom az volt hogy szembesült a cudar valosággal hogy mindenki elhagyta és egy kicsit magábaszált. Rájött hogy egy manipulativ ember. Ujra akar kezdeni tiszta lappal mindent

Másfelöl mégis csak a kormányzorol van szo és a rész cime is az hogy csali. Tehát lehet ez is csak egy jol eltervezett beteges tömegmanipulácio lessz aminek a célja Rick barátunk kiherélése és Mison barátnénk megvakitàsa lessz.

De lehet hogy bepotolja az apa/férj szerepét amire mindig is vágyott. Legyen valaki akiért élhet. Erösen kétlem hogy ezt a lehetöséget el akarja ba*ni.

Amugy nekem tetszett ez a rész végre nem volt benne a börtön.
Am a következö rész is kormányzos lessz utánavalo a börtönös ahol Daryl megtudja hogy Carol eltünt plusz a nagyniga bekattan találkozik a kormányzo a börtönnel és itt fog jönni a téliszünet! :D

TMIB
11-24-2013, 03:15 PM
"Kalóz vagyok"

http://i1012.photobucket.com/albums/af242/boomslang45/d7744ec4-e403-493b-ac5e-ec683a19e8c7.jpg

TMIB
11-25-2013, 02:46 PM
Érdekes rész volt a most vasárnapi.

Spoiler:

Az egyik pillanatban együtt iszogatnak, a másikban meg az egyik agyonverve a gödörben vacsora, a másik agyonszúrva a tóban lubickol, a szende Brian meg újra kormányzó lett. :hogymi:

imi79
11-25-2013, 04:44 PM
Jó rész volt ez is és az elõzõ is, drámai szinten.

Ahogy láttam a bemutatóban, amit megspóroltak ezen a két részen, azt a következõ 1-2 részben akciójelenetekre fogják költeni.

bögre
11-25-2013, 07:19 PM
tudtam én hogy a goverbov visszatér! Szerintem ennek két végkifejlete lehet!
A kezdése mindkettönek ugyan az. A kislány és a csaj nagyo fog csalodni brájen barátunkban akit a hatalomvágy és a bosszu megint a szociopata irànyba mozdit. De mire rájön hogy megint elment az esze és a manipulálásal megint eltaszit mindenkit maga mellöl.
A végkifejlet szerintem a következõ képpen alakulhat.
A hazugságokkal megvezetett tömeg megtámadja a börtönt.
1A governovot megöli rick vagy kárl vagy a gettoszamjráj. Vagy saját magát öli meg mert elfordul tölle mindenki. Anyi a lényeg megkeseredetten meghal. És a sok civil aki megint feltünt mintha mise történt volna csatlakoznak a börtöncsapathoz...
2A börtörtönböl végre kikergetik a lakokat.

De ettöl a sok statisztátol hülyét kapok. Mintha mise történt volna (lehet sokaknak nem tünt fel de már lassan 2.éve zombiapokalipszis van) élnek a kis álomvilágukba és sorba halnak meg. Kérdem én. A természetes kiválasztodás hol volt eddig? Azt értem hogy a sok szerencsétlen elég szerencsétlenül halt meg az elsö pár hétben. De ha 2évet kibirtak akkor mért kell szerencsétlennek lenni?

TMIB
11-26-2013, 03:05 AM
Annyian vannak, hogy tényleg nehéz nyomon követni hogy ki-kicsoda.

Először azt hittem hogy egy néhány fős csapathoz keveredett a kormányzó és 3 társa, erre mikor elmondták hogy a másik "részegen beleesett a gödörbe", akkor nagytotálban mutattak vagy 50 embert. :eek:

mossberg-operator
11-27-2013, 07:06 PM
Valamelyik nap egyszerre neztem a Walking Dead-et, fegyvert pucoltam, s volt egy uveg sor is a kezem ugyeben. Vicces volt, amikor raebredtem minderre....

raktaros
12-01-2013, 11:59 AM
http://www.youtube.com/watch?v=QQigbdYrWTI

imi79
12-01-2013, 12:48 PM
Várós rész lesz, és utána sajnos egy kis szünet jön.

Spoiler féle:
Azért az a tank tud majd meglepetést okozni szerintem. Elég ha csak lebontja a kerítést, és falat üt a börtönbe. A többit elintézik a járkálók.

Amatorpe
12-02-2013, 08:30 AM
Nem láttam ezt az új sorozatot, nem tudom a bent lakók tudják-e hogy jön tank, de ha igen, akkor lehet ellene védekezni: árokkal, fémsáncokkal, meg katonák biztos tudják még mivel.
Ha nem tudják hogy jön, akkor extra szívás, és akkor valóban kiderül, mennyire gyorsreagálású és jó helyzetmegoldó képességûek.

hwahun
12-02-2013, 11:24 AM
http://www.youtube.com/watch?v=QQigbdYrWTI

Köszönjük a promo-t!!! :) Már láttam is a részt! Nagyon állat volt!!! :thumbup

imi79
12-02-2013, 12:13 PM
És most várhatunk februárig a folytatásra. :(

TMIB
12-02-2013, 02:38 PM
Ez igen érdekes rész volt. Hershel-nek annyi. :cry:

Nem nagyon értem hogy mi volt a többiek motivációja. Látták hogy miről szól a dolog, látták azt is, hogy ha lerombolják a kerítést akkor nem ér semmit az egész. Akkor minek mentek be? Nem az ő harcuk volt, hanem a Kormányzó bosszúja. Ők azt se tudták hogy mi van, vagy hogy a múltban pontosan mi történt. Csak az az egy nő jött rá, hogy nem jó az úgy és csak ő dobta le a puskát?

Aztán meg csata közben elhajtott a busz és azt mondták egymásnak a lemaradottak, hogy "majd kitaláljuk hogy mi lesz", meg Daryl-ék is ezt mondták.

Majd? :confused: Nem volt terv arra, hogy ha baj lesz akkor hol legyen csapatösszevonás / találkozó? Olyan vészterv szerintem még a farm elhagyásakor is volt.

Egy dolog viszont meglepett. Mikor a kislányok mondták, hogy fegyvert kell szerezniük, akkor arra gondoltam, hogy "jajj, a forgatókönyvírók biztosan megírják, hogy a fegyverrel a sajátjaikat lövik le véletlenül, vagy egymást", de meglepő módon pont az ellenkezője történt.

Kész kavarodás van, nem tudni mi lesz és kaparhatjuk a falat Februárig. :duhos:

imi79
12-02-2013, 03:56 PM
És most az elõzetes is elmaradt a rész végén.

Spoiler
A támadók tényleg elég nagy birkák voltak, nem vették észre, hogy ez személyes bosszú még akkor sem, amikor lefejezte az öreget.
Arra azért kíváncsi leszek, lesz-e folyománya annak aki etette a zombikat meg boncolta a patkányt.
Én egyébként arra a kis csajra tippelek aki most fegyvert fogott a rész végén.

Viszont örülök, hogy megint úton vannak, már unalmas volt a börtönös szenvedés.
Még több mint 2 hónap a folytatás...

TMIB
12-02-2013, 04:01 PM
Az előzetest nem sajnálom, én azokat sose nézem meg.

Az a rész azért elég kemény volt, mikor mutatták a baba eltűnt és csak a véres szállító akármi maradt utána. :(

TMIB
12-02-2013, 05:06 PM
Most jutott el az agyamig! Az a baba ami után a véres akármi maradt Rick gyereke volt? :eek: Akkor már értem hogy miért voltak annyira kiakadva rajta.

M-torolt_forumozo
12-02-2013, 05:42 PM
Végignéztem, nekem nagyon nem tetszett. Hogyan tesz tönkre egy pszichopata 2 csoportot, a kormányzó emberei meg idióták voltak. Kicsit sem volt feltûnõ, hogy eltette láb alól az addigi vezetõket, utána meg a tárgyaláskor hogy megvágta ok nélkül Hershelt. Szimpatikus karakter volt, nem kellett volna kivenni a sorozatból. Most azon gondolkozom, hogy nem nézem tovább, mert minek is? Lemegy még jónéhány évad, össze-vissza csavarják a szálat és sose kötik el, az ember meg elveri ilyenekre az idejét mikor hasznosabb dolgot is csinálhatna (esetleg hasznosabb sorozatot nézhetne - mindenesetre engem kezd idegesíteni ez a sok negatív történés). Persze ez szigorúan az én véleményem. :)

TMIB
12-02-2013, 05:48 PM
mindenesetre engem kezd idegesíteni ez a sok negatív történés

Akkor a Dexter-t ha eddig nem nézted, akkor ezután már ne kezdj bele. Abban olyan helyzetekbe kerül a főszereplő, hogy már én éreztem magam rosszul miatta. :haha:

TMIB
12-02-2013, 07:36 PM
Ezt azért nem mondanám, Andreát mindenki utálta. Tőle már csak Rick volt feleségét szidták jobban. :D

Én úgy sejtem, hogy most úgy változik a sorozat ahogy a rajongók akarták. Kimozdultak a börtönből és a Kormányzónak is annyi. Megint fókuszálhatnak majd a zombikra és a vírusra. :)

bögre
12-02-2013, 08:09 PM
Nekem magyon tetszett ez a rész! Az egéssz sorozat legjobb része volt!!!

TMIB
12-02-2013, 10:05 PM
Andreát és Milton-t sajnáltam. T-dog-ot is, mert ő volt a nyugodt karakter a háttérben. Dale-t egy kicsit sajnáltam, de Shane-t nem igazán.

https://www.pinterest.com/pin/508484614147558717/

Túlságosan kavart, egy idő után idegesített. Andreát azért utálták annyian, mert logikátlanul csinált mindent, még akkor is hitt a Kormányzónak, mikor már egyértelmű volt hogy miket művel, és leszúrhatta volna, de mégsem tette mikor alkalma volt rá.

40 WD meme

http://www.funnyordie.com/slideshows/74e42ca624/41-of-the-best-walking-dead-memes-from-season-3

hwahun
12-04-2013, 06:35 AM
Egy dolog viszont meglepett. Mikor a kislányok mondták, hogy fegyvert kell szerezniük, akkor arra gondoltam, hogy "jajj, a forgatókönyvírók biztosan megírják, hogy a fegyverrel a sajátjaikat lövik le véletlenül, vagy egymást", de meglepõ módon pont az ellenkezõje történt.

Na erre én sem számítottam, viszont örültem neki, egybõl elõredõltem a székben!!! :)

TMIB
12-05-2013, 03:16 PM
Filmbarátok Expressz: The Walking Dead kibeszélés 4.évad/1 [SPOILERES]

http://www.youtube.com/watch?v=qOTlcQ2scWs

TMIB
12-05-2013, 03:47 PM
Most jut eszembe hogy mit felejtettem el a múltkor.

A Kormányzó azt mondta, hogy nem érdekli a bosszú, ő csak a börtönt akarja. Rick meg egyezkedni próbált vele.

De minek?

Miért nem mondta el hogy mi a helyzet a börtönnel? Egyszerű a képlet, a börtön fertőzött, sokan meghaltak valamiféle pestisben, aki oda bemegy megfelelő gyógyszerellátás nélkül, az meghal. Nem hinném hogy a Kormányzó az új családjának kínhalált szánt volna, főleg nem a kislánynak. Ha nem hitte volna el? Néhány embert bevihetett volna Rick, hogy bizonyítsa nekik. Még mindig tele volt a börtön lábadozó, rendkívül gyenge és még mindig beteg emberekkel.

Ez vagy a sorozat íróinak nem jutott eszébe, vagy talán szándékosan hagyták ki a lehetőségek közül? :confused:

Amatorpe
12-05-2013, 11:08 PM
Nem ismerem konkrétan a szitut, de gondolom azért nem mondja el hogy (majdnem) mindenki beteg, hogy ne tudja az ellenség, hány harcra fogható embere van.

TMIB
12-05-2013, 11:21 PM
Talán, bár csak a csapata fele volt lebetegedve, és ha tudta volna a Kormányzó, hogy vannak betegek és mégis támadni akart volna, akkor az túlzott önbizalmat eredményezett volna nála, amit ellene fordíthattak volna. Vagy akik bementek körülnézni, azokat túszul ejthették volna és kicserélhették volna őket Hershel-re és Michonne-ra. És persze lett volna egy halvány esély arra, hogy a Kormányzó is meggondolta volna magát és akkor megúszták volna az egész csatát, egyetlen áldozat nélkül.

Amatorpe
12-06-2013, 12:58 AM
De akkor nem lehetne látványosan lövöldözni autókat felgyújtani/robbantani, tankot bevetni, és növelni a feszültséget, hogy végre történjen valami. Mert az izomagyat is le kell ültetni a nézettség miatt, nem csak a preppereket.

TMIB
12-06-2013, 01:05 AM
Igen, lehet hogy szándékos volt tőlük. Ha Rick ésszel oldja meg a problémát, akkor nincs a 4. évad felénél csatajelenet. :)

Talán, bár csak a csapata fele volt lebetegedve, és ha tudta volna a Kormányzó, hogy vannak betegek és mégis támadni akart volna, akkor az túlzott önbizalmat eredményezett volna nála, amit ellene fordíthattak volna. Vagy akik bementek körülnézni, azokat túszul ejthették volna és kicserélhették volna őket Hershel-re és Michonne-ra. És persze lett volna egy halvány esély arra, hogy a Kormányzó is meggondolta volna magát és akkor megúszták volna az egész csatát, egyetlen áldozat nélkül.

2 és fél sorban 9 "volna". :huuu:Figyelnem kéne a szóismétlésre.

Grafitos
12-06-2013, 09:18 AM
Tök jó nektek..én még csak kósza részeket láttam a WDbõl:(
Asszony nem igazán zombibarát életforma (ahogy én sem) csak õ nézni sem szereti. Viszont most lesz idõm karácsony táján..letölteném
ncore-n van magyarul? tudtok linket küldeni..olyat hogy komplett elsõ, második..stb évad letöltés?
thx elõre is

TMIB
12-06-2013, 12:03 PM
Magyarul biztosan nincs, de felirat gondolom hogy van hozzá.

Én itt szoktam nézni (tele van reklámmal, felugró ablakokkal, meg ilyesmikkel, úgyhogy ennek tudatában nyisd meg a linket): http://www.free-tv-video-online.me/internet/the_walking_dead/

Grafitos
12-06-2013, 12:51 PM
okés köszi ránézekmajd

raktaros
12-06-2013, 10:42 PM
Tök jó nektek..én még csak kósza részeket láttam a WDbõl:(
Asszony nem igazán zombibarát életforma (ahogy én sem) csak õ nézni sem szereti. Viszont most lesz idõm karácsony táján..letölteném
ncore-n van magyarul? tudtok linket küldeni..olyat hogy komplett elsõ, második..stb évad letöltés?
thx elõre is

Van online is: http://walking-deadhq.atw.hu/

Keddenként már fent van a vasárnapi rész (feliratozva). :thumbup
(de axem már linkeltem korábban, újabban én is innen töltöm nem torrentrõl.)

Amatorpe
12-07-2013, 11:17 PM
http://indavideo.hu/search/tag/Walking%20Dead

Én itt néztem az elsõ hármat.
Hoppá! És fent van a 4. is! :D:D:D

TMIB
12-09-2013, 12:04 AM
http://i1012.photobucket.com/albums/af242/boomslang45/TWDS04P22.png

:cool:

http://i.chzbgr.com/maxW500/7934520832/hD6B7A893

TMIB
12-09-2013, 02:50 PM
Ez szerintem teljesen reális. Öcsém pár éves korában a játékpisztolyt is így fogta, mert csak úgy tudta elcsettinteni. :)

Grafitos
12-17-2013, 09:58 AM
Köszi a linket, innen nézem és jó minõség és nincs csúszás a felíratban sem:thumbup
Erõsen ráfagytam és hétvégén 2 évadot kivégeztem..aztán asszony jött kíváncsiskodni, hogy mit nézek...jafúj zombis? Mondom igen, de nézz meg belõle 10 percet..
Azóta ott ül mellettem és szorítja a karom, ha bélkitépõs jelenet van:haha:
De jó, mert elkezdett gondolkozni azon, hogy mi lenne ha...

http://indavideo.hu/search/tag/Walking%20Dead

Én itt néztem az elsõ hármat.
Hoppá! És fent van a 4. is! :D:D:D

raktaros
12-17-2013, 10:11 AM
Azért az nekem kicsit furcsa volt, hogy a nemrég befogadott "kormányzónak" mindenki hogy bedõlt, senki sem kérdõjelezte meg hogy igazat mond-e.

Grafitos
12-17-2013, 10:28 AM

mossberg-operator
12-17-2013, 12:46 PM
Azért az nekem kicsit furcsa volt, hogy a nemrég befogadott "kormányzónak" mindenki hogy bedõlt, senki sem kérdõjelezte meg hogy igazat mond-e.

Hat nem erted -te kis butus :)-, hogy igy irta meg a (forgatokonyv)iro, mert igy lehet egy nagy gyakas az evad vegen. Haaalivuud!

mossberg-operator
12-18-2013, 11:57 AM

Ha mar itt tartunk, csak a legutolso hulyeseg, amitol falra masztam: ebben a kornyezetben nem maszkalsz egyedul, foleg gyerekkent! Amikor a kormanyzo fogadott lanya meghal a szigeten? Kurva isten, hogy szulokent ki lenne adva a gyereknek, hogy 5m-nel nem lehet tolem messzebb, megha szarok akkor se! Meg loni is tanitanam! :duhos:

bögre
01-06-2014, 05:26 PM
http://www.youtube.com/watch?v=3ZQttL43Who&feature=youtube_gdata_playerBibibibibidom :D Nagyonagy!!! :D

Grafitos
01-06-2014, 10:19 PM
Betegséééég:haha:

http://www.youtube.com/watch?v=3ZQttL43Who&feature=youtube_gdata_playerBibibibibidom :D Nagyonagy!!! :D

Fallout11
01-06-2014, 10:27 PM
Nekem tetszik :D

bögre
01-07-2014, 07:02 AM
Van belölle 10orás verzio is! :D

raktaros
01-17-2014, 11:15 PM
Túlélõnek (nálunk nem megy):
Don’t Look Back: The Walking Dead (http://www.amctv.com/the-walking-dead/videos/dont-look-back-the-walking-dead)

Fallout11
01-22-2014, 08:35 PM
http://www.youtube.com/watch?v=GwANAcS0D_A&feature=youtu.be

TMIB
01-22-2014, 08:44 PM
Az a hang Rick-nek. :haha: :huuu:

Fallout11
01-22-2014, 08:45 PM
Elég furcsa a feliratos részek után... de ez van :-/

TMIB
01-22-2014, 08:51 PM
Mutáló középiskolás hangja egy 45 éves karakternek. :hogymi:

bögre
01-22-2014, 08:51 PM
Most komolyan leszinkronizálják?? :O Am.nagyon furcs tényleg! :D Megszoktam Rick barátunk tüdobajos levegöhiányos beszédét! :D Kiváncsi vagyok carl barátunk melyik béna gyerekszinkronos nyávogo hangocskkáját kapja meg! :D
Am azért örülök a szinkronnak! :D Am szerintem az lessz mint a breaking bad el! :Dmegnézem elösször eredeti nyelven. Aztán a szinkronosnál percenként magamra kell szoljak hogy ne keresd a feliratot mert nincs!!! :D

bögre
02-09-2014, 12:27 PM
Na gyerekek ma fény derül mindenre!!! :) Holnap felirat is lessz! :)
Kiderül vajon Rick barátunk megelmeroggyanik e kiderül megették e a kislányt a koricálok governov vajon visszatér a fejbelövésböl és a hátbaszurásbol??? .) Magie és Beth barátnénk továbra is fullos csaj marad e?!

Szerintem a következö fog történni:
Rick és carl talál pár mázsa sodert pár mázsa cementet és egy betonkeveröt. Visszamenek börtönbe befoltozni a lukakat amit a tankocska ütött. De sajnos a betonkeverö nem fér be a hátso kapun ezért a ledölt kerités felöl kell meni. Ott meg a sok koricálot le kell ölni. A lövések hangját a többiek meghalják és visszafordulnak. Visszafelé uton találnak pár méter furcsa fémszerü valamit amin átlehet látni. Kideritik hogy drotkerités. Visszaviszik a börtönhöz kijavitják a keritést. Visszaköltözik mindenki a börtönbe nagy heppi. És a következö 8 rész pedig arrol fog mostmár tényleg szolni hogy rick kertészkedik! :D

mossberg-operator
02-10-2014, 09:51 PM
Na gyerekek ma fény derül mindenre!!! :) Holnap felirat is lessz! :)
Kiderül vajon Rick barátunk megelmeroggyanik e kiderül megették e a kislányt a koricálok governov vajon visszatér a fejbelövésböl és a hátbaszurásbol??? .) Magie és Beth barátnénk továbra is fullos csaj marad e?!

Szerintem a következö fog történni:
Rick és carl talál pár mázsa sodert pár mázsa cementet és egy betonkeveröt. Visszamenek börtönbe befoltozni a lukakat amit a tankocska ütött. De sajnos a betonkeverö nem fér be a hátso kapun ezért a ledölt kerités felöl kell meni. Ott meg a sok koricálot le kell ölni. A lövések hangját a többiek meghalják és visszafordulnak. Visszafelé uton találnak pár méter furcsa fémszerü valamit amin átlehet látni. Kideritik hogy drotkerités. Visszaviszik a börtönhöz kijavitják a keritést. Visszaköltözik mindenki a börtönbe nagy heppi. És a következö 8 rész pedig arrol fog mostmár tényleg szolni hogy rick kertészkedik! :D

Most nezem, s nem tetszik, mert nincs se fule, se farka.

Daniui
02-11-2014, 12:32 AM
Á azt hittem most lesz egy jó bevezetõ rész egy új szakaszához a történetnek, de nem egy elég lapos rész lett belõle, semmi lényeges dolog nem történt vagy legalább valami jó kis zombi irtás lehetett volna parás helyzetekkel és nem arra gondolok hogy az a szerencsétlen Carl bénázik, már reménykedtem hogy ott hagyja a fogát... De nem.

TMIB
02-11-2014, 07:46 AM
Nekem tetszett a rész, egy kis karakterépítés, Michonne múltjából egy kis részlet. Karl meg megevett egy 3 és fél kilós csokipudingot. :D

Néhány dolog ami eszembe jutott.

1. Vagy egy éven át együtt volt a csapatuk, de nem volt megbeszélt vész-találkozóhely.

2. Se 72 órás BOB, se 12 órás hátizsák, de még egy kis EDC pakk se?

3. Hol vannak a puskák? Hol a tartalék lõszer? Miért nincs náluk kés? (Persze mikor van náluk akkor bicskákat se értem. Miért nincsenek tõreik? Nem vágják a zombikat, hanem fejbe szúrják, arra a tõr a jobb.)

Jó, tudom. A forgatókönyv így teszi a történetet érdekesebbé.

mossberg-operator
02-11-2014, 11:02 AM
Ugyanezeken gondolkodtam. Meg a sajat karukon sem tanulnak... Hogy lehet igy tulelni?

TMIB
02-11-2014, 05:58 PM
Walking Dead cikk az elsõ és második részrõl

http://hogyvolt.blog.hu/2014/02/11/the_walking_dead_1x01_278

mossberg-operator
02-17-2014, 11:52 PM
Ugyanezeken gondolkodtam. Meg a sajat karukon sem tanulnak... Hogy lehet igy tulelni?

Na, megneztem a szunet utani masodik reszt, mikor szejjelszakadva az erdoben bolyonganak. Itt jut eszembe, kommunikacio, miert nem szereztek, s osztottak szet walkie-talkie-kat, mint standard felszerelest a bortonlakok kozott, pont hasonlo esetekre gondolva?

TMIB
02-18-2014, 12:02 AM
Én is most néztem meg.

Másik kérdés: Miért nem jeleznek egymásnak? A zsírkrétát csak nem ették meg a zombik, felírhatnák a falra, hogy "itt jártunk, erre felé megyünk". Vagy a buszra felírhatták volna a neveiket és hogy élnek.

De a legnagyobb baj csak az amit mondtam, hogy nem volt menekülési terv. Annyi lett volna az egész, hogy "ha jön egy SHTF" (:D) akkor itt találkozunk. És ráböktek volna egy pontra egy térképen. Lehetett volna az a Kormányzó volt faluja, a fegyvergyûjtõ csapdás fickó háza, egy vasútállomás, egy tanya, vagy bármilyen hely, a lényeg hogy megtalálható legyen, és a találka ne egy odvas fánál legyen az erdõ közepén.

Daniui
02-18-2014, 12:03 AM
Na, megneztem a szunet utani masodik reszt, mikor szejjelszakadva az erdoben bolyonganak. Itt jut eszembe, kommunikacio, miert nem szereztek, s osztottak szet walkie-talkie-kat, mint standard felszerelest a bortonlakok kozott, pont hasonlo esetekre gondolva?

Én ugyanezt mondtam öcsémnek, meg a másik hogy ha zombi apokalipszis van akkor fel kell lenni készülve olyan dolgokra hogy szétszéled a csapat adott esetben, ezért meg kéne beszélni legalább két találkozási pontot, ilyen helyzetekben ez kötelezõ lenne szerintem.

Meg amikor a buszból akarták egyesével leölni a zombikat a csaj az M16-ost konkrétan a busz hátsó ajtaja elé tette le, magyarul a kijövõ zombik rálépnek és ha a szitu eldurvulna ahogy történt is mert nem tudták kontroll alatt tartani és kiengedte mindet akkor tudta volna használni ha mondjuk a hátára teszi vagy messzebb a busztól teszi le, de így ha igazán szükség lett volna rá pont akkor nem tudta volna használni.

Van sajnos sok unreális helyzet a sorozatban, kevesebb a jó ötlet mint a hiba. Ettõl függetlenül kedvenc sorozatom csak szeretem a reális kivitelezést.

TMIB
02-18-2014, 12:05 AM
Igen, de a hiba azért hiba, mert ebbõl van a történet. Mikor nem volt hiba, az a második évad volt, de nem tetszett senkinek ahogy túl sokáig voltak a farmon. Minden túl nyugodt volt, vitákkal színezték a részeket és ezt sokan unalmasnak találták. (Én nem, de mások panaszkodtak rá minden fórumon.)

Daniui
02-18-2014, 12:13 AM
Igen, de a hiba azért hiba, mert ebbõl van a történet. Mikor nem volt hiba, az a második évad volt, de nem tetszett senkinek ahogy túl sokáig voltak a farmon. Minden túl nyugodt volt, vitákkal színezték a részeket és ezt sokan unalmasnak találták. (Én nem, de mások panaszkodtak rá minden fórumon.)

Hát nem tom én egy módszeres zombi írtásnak is örülnék el lennék hiba nélkül is. Sztem nem feltétlenül kell hiba ahhoz hogy érdekes legyen, persze ezzel lehet néha húzni az ember idegeit, de egy profi is kerülhet olyan szituációba hogy a nézõ körmötrágva nézze ahogy kivágja magát a szarból.
Amúgy a börötnös évadra én is panaszkodtam, unalmas volt, nagyon egyhangú volt, de azért azt nem állítanám hogy ott nem hibáztak. Sokat hibáznak persze szabad csak néha orbitális hibákat követnek el, mint amikor a terület biztosítása nélkül pihennek le. Egy túlélõ még ha hülye is ezt gyorsan megtanulja.

TMIB
02-18-2014, 12:41 AM
http://www.youtube.com/watch?v=dOXmfE2naZE

mossberg-operator
02-18-2014, 12:50 PM
http://www.youtube.com/watch?v=dOXmfE2naZE

Kiraly video, jol lo. S ezert lehetsz ott SZABAD, mert ezt megteheted! Nalunk nem.

mossberg-operator
02-18-2014, 04:06 PM
Én is most néztem meg.

Másik kérdés: Miért nem jeleznek egymásnak? A zsírkrétát csak nem ették meg a zombik, felírhatnák a falra, hogy "itt jártunk, erre felé megyünk". Vagy a buszra felírhatták volna a neveiket és hogy élnek.

De a legnagyobb baj csak az amit mondtam, hogy nem volt menekülési terv. Annyi lett volna az egész, hogy "ha jön egy SHTF" (:D) akkor itt találkozunk. És ráböktek volna egy pontra egy térképen. Lehetett volna az a Kormányzó volt faluja, a fegyvergyûjtõ csapdás fickó háza, egy vasútállomás, egy tanya, vagy bármilyen hely, a lényeg hogy megtalálható legyen, és a találka ne egy odvas fánál legyen az erdõ közepén.

Par cache sem artott volna....:duhos: Itt jut eszembe, amcsi prepper baratommal beszelgettunk cache temaban, merthogy o tervez ilyesmit, mondom neki, hogy en meg veszek femdetektort, :haha: de azert elmagyaraztam neki, ha jo melyre teszi, s tesz foleje valami femtargyat (kerek, ekedarab, stb) csalinak, akkor lehet hogy nem asok tovabb! Csak nezett, hogy ez neki eszebe se jutott!

TMIB
02-18-2014, 04:19 PM
A zombik nem is követték õket, a csata már lezajlott, akkor maradhattak volna a börtön közelében. 1 kilométeres távolságnál jelezhettek volna egymásnak. Gyújthattak volna tüzet, a füstöt nappal észrevették volna a többiek. A csata után már úgyis csak a zombik jelentettek veszélyt, a másik csapat az nem. A teljes szétszóródásnak nem sok értelme volt.

Esetleg azt is megbeszélhették volna, hogy ha csak zombikról van szó, akkor 1-2 nappal késõbb késõbb a találkozóhely az maga a börtön. A börtönben hagyták a készleteiket, a lõszert, a fegyvereket, nem beszélve a kormányzó csapatának a fegyvereirõl és lõszereirõl. Amellett a kormányzó volt bázisát is megkereshették volna. Arról már nem is beszélve hogy ott az a nõ, aki életben maradt, õ megmondhatta volna nekik hogy hol volt a régi bázisuk és onnan is vihették volna az élelmet és az egész felhalmozott készletet. :)

bögre
02-18-2014, 04:20 PM
Nekem van fémkeresöm és tapasztalatbol mondom hogy bármit találsz a lyukat nézd meg megint! :D
Amugy nrkem vannak elásott készleteim. Bár rajtam kivûl nemtudok fémkeresösröl errefelè.

mossberg-operator
02-18-2014, 06:02 PM
Nekem van fémkeresöm és tapasztalatbol mondom hogy bármit találsz a lyukat nézd meg megint! :D
Amugy nrkem vannak elásott készleteim. Bár rajtam kivûl nemtudok fémkeresösröl errefelè.

Errol irhatnal bovebben, ha nem baj. Modszer, mi, hogyan, mit, kepek. Mennyi ideje? Hogyan valasztasz helyszint? Volt mar amit kiastal, leellenorizni? Kihagytam valamit? A GPS kordinatak nem erdekelnek :)

TMIB
02-18-2014, 06:12 PM
De ne ebbe a topicba. Ha csak nem zombik vasfogát ástad el. :haha:

mossberg-operator
02-18-2014, 07:22 PM
De ne ebbe a topicba. Ha csak nem zombik vasfogát ástad el. :haha:

Hova? Mondjuk a mit prepperkedtel a hetenbe? Vagy mas javaslat?

TMIB
02-18-2014, 07:24 PM
Nyissatok egy fémkeresõs topicot. Engem is érdekel a téma. :) Írhattok a felhasználásáról, a márkákról, melyik a jó, melyiket nem érdemes megvenni.

Hyster
02-18-2014, 09:15 PM
1763

TMIB
02-20-2014, 11:49 PM
Walking Dead túlélõtáska

http://dailydead.com/walking-dead-survival-kit-announced/

TMIB
02-21-2014, 03:26 PM
A semminél egy fokkal jobb, tehát pozitív a kezdeményezés. :)

imi79
02-21-2014, 03:34 PM
Nincs is jobb, mint mikor futás/menekülés közben egy ilyen jól megpakolt táska pattog az ember vállán, oldalán, hátán, nyakán...stb :D

TMIB
02-26-2014, 01:13 AM
Otthagyták Rick-et a házban, hogy pihenje ki magát. Mégse pihent túl sokat. :haha:

Az egyik új karakter.

http://thesecondtake.com/wp-content/uploads/2014/02/the-walking-dead-claimed-rosita.jpg

imi79
02-26-2014, 10:40 AM
Szerintem azzal a bandával még találkozni fogunk a sorozatban, mert aki a teraszon evett, mielõtt Rick elmenekült volna, az ismertebb "B" kategóriás filmekben játszott anno.
Nem hiszem, hogy erre a 20mp-re szerzõdött volna.

Arra a menedékre is kíváncsi vagyok, ahova a fél csapat tart. Vagy kamu és levadásszák Õket, vagy már régen annyi neki.
Jobb lenne ha elindulna a csapat Washington fele.

TMIB
02-26-2014, 06:24 PM
Nekem gyanús az a "tudós" is, volt egy vigyor az arcán az egyik jelenetnél, mikor már visszafelé gyalogoltak.

TMIB
03-01-2014, 01:25 AM

http://i1012.photobucket.com/albums/af242/boomslang45/3mKJhcJ-1.jpg

mossberg-operator
03-01-2014, 08:08 AM
Nekem gyanús az a "tudós" is, volt egy vigyor az arcán az egyik jelenetnél, mikor már visszafelé gyalogoltak.

Nekem mindenki gyanus, meg a hullak is! :)

Fallout11
03-01-2014, 07:04 PM
Ez az új katona meg a csaj karakter nekem kicsit olyan karikatúra jellegû... :-/

TMIB
03-01-2014, 07:17 PM
Ezt mibõl érzed? Még csak 2 szót szólt. :D

Azért kritizálják a zombis fórumon, mert nincs rajta elég ruha és túl tiszta. Szerintem a tisztaság az megtörténhet. Úton voltak, egy teherautóban, nem gyalog, nem sárban kúsztak, hanem egy tiszta jármûben ültek. Nem is harcoltak.

Nekem pont az ellenkezõje tûnt fel akkor, mikor Ricknek tiszta mocsok volt az inge, pedig a börtönben voltak és volt vizük is. Értem én hogy nem volt már felesége, de azért a többiek ruháját is kimosta valaki, akkor az övé miért volt mindig mocskos? :hogymi:

Fallout11
03-01-2014, 07:23 PM
A katona meg elmegy egyedûl Washingtonba és megmenti a világot... elég klisés
Oké hogy kocsiba utaznak de akkor is zombi apokalipszis van kb egy éve és mégis ott van tisztán szexisen, mintha csak épp fotózásra érkezett volna.
A férfiak többsége is lehetne néha borostás vagy szakállas ricken kívûl is... egy két kari túl pedáns szerintem.

TMIB
03-01-2014, 07:32 PM
A katona meg elmegy egyedûl Washingtonba és megmenti a világot... elég klisés

Nem klisás az, inkább csak jellemzõ. :haha:

Az klisés lett volna ha sikerül is neki, viszont az különlegesség hogy egyetlen részben elveszítették a teherautót és meggondolták magukat. Már nem is olyan fontos a világ megmentése, inkább keressük meg az új arc feleségét. :D

Fallout11
03-01-2014, 07:38 PM
Azért azt a tudós csóka megmondhatta volna miért van a zombulás, szerintem majd szépen megreggelizik... és majd csak sok évad múlva derül ki...

TMIB
03-01-2014, 07:55 PM
Szerintem nem is néz ki tudósnak.

http://i1012.photobucket.com/albums/af242/boomslang45/c8a0f752-cb94-41d8-9aab-8add5ecabc35.jpg

Azt se értettem, hogy mi volt a helyzet azzal a bandával, bent a házban. Tényleg megölték egymást az ágyért? Nem lett volna egyszerûbb hozni egy heverõt egy másik házból? Vagy lefeküdni a padlóra egy pokrócra? :confused: Évekkel a baj kitörése után még mindig nincs hálózsákuk?

imi79
03-01-2014, 08:00 PM
Azért azt a tudós csóka megmondhatta volna miért van a zombulás, szerintem majd szépen megreggelizik... és majd csak sok évad múlva derül ki...

Szerintem meg kb 3 másodperccel azelõtt fog meghalni, mielõtt elmondaná amit tud :D
Legyen ez bármikor is.

mossberg-operator
03-01-2014, 10:37 PM
En most olvasom a kepregenyeket, befejeztem az elso konyvet, kicsit mas a tortenet, most erkeztek meg a bortonhoz.

bögre
03-02-2014, 12:30 PM
Nekem az uj csajjal semmi bajom sött! :) Amugy nincsenek kicsit elkésve a világ megmentésével? :D Ha mocskos lenne a csaj az csak jobb lenne! :D

AMugy amikor az ágyon veszekedtek az emberkék nem halt meg a csávo csak gondolom beájult. Mert utánna szuszogott.

A tudos emberke meg szerintem nem tudos... Csak egy figyelemmániás gyökér lessz. Meg mi olyan kurvanagy titok hogy nem birja elmondani? Lecsukják vagy mi? :D Már nincs börtön! :) Hogy lehet valaki ilyen életképtelen? Akik életképtelenek voltak meghaltak elösször. Aki meg nem az alkalmazkodott lásd Carl barátunk! :)

Ha esetleg nincs igazam és tényleg tudos elkézelhetönek tartom hogy ö miatta indult az egész járvány... Azért titkoozik enyire.

Amugy szerintem az a psziho kiscsaj ölte meg a nagy niga nöjét meg a másik emberkét. Carol csak magára válalta. Szerintem kicsit megelmeroggyant... A kisgyereket is majdnem megfolytotta... :S
De pár év mulva szerintem egész jo csaj lessz belölle! :D

De ha belegondoltok milyen lehet egy ilyen világ... Már nem zavarja öket különösképpen hogy minden ismerösük halott már vége mindenek ami elötte volt más az értékrend teljesen más világ. A régi világ a multé és ha még hasonlo helyre is kerülnek sose lessz semi a régi.. Pl Carl szerintem már a régi önmagára rá sem ismerne... Megváltozott az egész világnézetük.

TMIB
03-02-2014, 06:22 PM
A világnézetük is, meg a hajuk is változik.

http://o.aolcdn.com/dims-global/dims3/GLOB/resize/550x600/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/158/248/9/S1582489/slug/l/daryl-chewbacca-1.jpg

A zombik megették az összes ollót.

http://www.rowsdowr.com/wp-content/uploads/2013/04/murica_by_kamashei-d5znkh3.jpg

bögre
03-03-2014, 03:15 PM
Na ez jo rész volt! :) A leányt meg Daryl helyébe ugy meg... uh na mindegy! :D
Soiler:
Azért kiderültek dolgok daryl röl. De nemigaz nemtud kedvesebb lenni szegény lánnyal... De hogy minek gyüjti a pénzt? :D Megszokás? :)
Elég érdekes háttere van de számitottam rá hogy valami rednek familiábol származik.

TMIB
03-03-2014, 11:51 PM
Én se értettem hogy miért mogorváskodott vele. És mi baja a barackpálinkával? :haha:

http://i1291.photobucket.com/albums/b549/mikej61/WD_4_all2_zps1c736837.jpg

http://i1012.photobucket.com/albums/af242/boomslang45/bbeaff23-1aa5-45ec-be84-6d41fb179073.jpg

mossberg-operator
03-04-2014, 01:15 PM
Ket okbol: nem akar senkihez kotodni illete ez a karaktere, az uberkemeny koszos mocskos macso csavo. Nekem tetszett a resz, de eleg benak a lelkeim... Moonshine-t en nem locsolnam ki, az tuti! Jol johet meg, inni, gyogyaszat, fegyver. Dehat en prepper vagyok, ok meg mozihosok! :)

Grafitos
03-04-2014, 01:31 PM
nagy duma:D

mossberg-operator
03-04-2014, 01:43 PM
nagy duma:D

Hogy erted?

Grafitos
03-04-2014, 01:46 PM
Bejött ez a szöveged...csak nem idéztem:beer:
"Moonshine-t en nem locsolnam ki, az tuti! Jol johet meg, inni, gyogyaszat, fegyver. Dehat en prepper vagyok, ok meg mozihosok! "

mossberg-operator
03-04-2014, 02:14 PM
Bejött ez a szöveged...csak nem idéztem:beer:
"Moonshine-t en nem locsolnam ki, az tuti! Jol johet meg, inni, gyogyaszat, fegyver. Dehat en prepper vagyok, ok meg mozihosok! "

Ok. Koszi.

TMIB
03-10-2014, 10:16 AM
Észrevettétek, hogy hirtelen mindenkinek lett hátizsákja? :D Az elõzõ részeknél még panaszkodtam rá, most meg az összes szereplõnek van a hátán egy-egy.

És panaszkodtam amiatt, hogy nem írják fel a neveiket sehová. Most az is benne volt, M. felírta a nevét és hogy hová megy. :thumbup

bögre
03-10-2014, 12:28 PM
Szerintem beth meg daryl kezdett 'egymásra találni' :). Tudtam hogy ez lessz a vége! :) De hova vitték és ki vitte?! Remélem nemlessz baja.
Amugy már jolenne valamire jutni a tõrténetben.

TMIB
03-10-2014, 12:33 PM
Elvitte a zsákos ember.

Én arra gondoltam hogy ha õk ketten összejönnek, akkor annak se Carol, se Carl nem fog örülni. :haha:

bögre
03-10-2014, 02:53 PM
Majd carl összejön carolal! XD

Medve
03-10-2014, 10:38 PM
Deryl in da gang :D

imi79
03-11-2014, 07:39 AM
Mondtam, hogy még visszaköszön az a banda :)

Lassan mindenki rátalál az "ösvényre", bár nem értem, hogy amíg a börtönben éltek, folyamatosan portyáztak, keresték a kormányzót, hogy nem látták ezeket a táblákat...

bögre
03-11-2014, 11:36 AM
Ez volt az a banda aki Rickel találkozott??? :O

Amugy az a ronda feka csaj az alkoholista meg a Magi hármastol majdnem agybajt kaptam ahogy tehetetlenkedtek meg full unalmasan a semmiröl lelkiztek... :(

De daryl kiváncsi leszek hogy találja nem Bethet mert biztos nem hagya anyiban. Ezenkivül kiváncsi leszek milyen lessz a bandáva a sorsa.
De már igazán beérhetnének az állomásra! :D

Észrevettétek hogy fényesek a sinek pedig már miota világvége van?!?! :)

raktaros
03-11-2014, 11:53 AM
Észrevettétek hogy fényesek a sinek pedig már miota világvége van?!?! :)

Pont ez tûnt fel nekem is és hogy nem lóg be a lomb a sínre. Lehet tudni mennyi idõ telt el az "esemény" óta?

TMIB
03-11-2014, 12:00 PM
Szerinted õ ronda? :eek:

http://youngadulthollywood.com/wp-content/uploads/2013/01/62j3rix1aqi1ir12.jpg

Nem láttál te még ronda nõt. :haha:

Szerintem olyan túl sok idõ még nem telhetett el. A járvány kitörésétõl a baba megszületéséig nem telhetett el több mint 9 és fél hónap. Az után szintén nem telt el sok idõ, mert a baba még apró, nem tud beszélni, se járni, mindenhová vitték, még cumisüvegbõl etetik. A mostani részek pedig 1-2 napot mutatnak be. A szétszakadt csapat néhány tagjának pár napjáról szólnak. A sorozat eddig talán másfél évet mutathatott be. Talán kettõt, de akkor a baba lehet hogy sokat betegeskhet, mert nem növekedik megfelelõen.

Bob-ot nem értem. Az egyik percben bajba sodor maga körül mindenkit egy üveg páleszért, a másik pillanatban meg segíteni akar azoknak akik vele vannak. :hogymi:

Tényleg, ha választhatnátok 3 embert egy saját zombitúlélõs csapatba, akkor a Walking Dead-bõl melyik szereplõket választanátok?

bögre
03-11-2014, 12:14 PM
Maggi a huga meg az uj csaj aki ábrahàmmal van! :) Nomeg rick colt pytonja! :D

Am igy tényleg nem olyan ronda ez a feka csaj de nem is szép. Haja a legrondàbb...

TMIB
03-11-2014, 06:53 PM
Miért pont õket? Zombi apokalipszisrõl szólt a kérdés, nem egy esetleges orgiáról. :haha:

Én Beth-et vinném, mert eddig õ volt a legcsendesebb, nem hisztizett, esetleg sírt ha baja volt de nem csinált jelenetet.

Daryl alap, mert a csapatot rá lehetne bízni a bajban.

Nem tudom ki lehetne a harmadik. Glenn nem lenne meg Maggie nélkül és fordítva, úgyhogy õket azért nem választanám.
Rick és Carl szintén. De bennük nem is bíznék, Rick bekattan, Carl mérgeskedik.
Tyreese, Sasha depressziósok, Bob vonzza a bajt.

Talán Carol lenne a harmadik. Õk úgyis jól megvoltak Daryl-el is.