Eredeti hozzászóló
Doom
Bár rosszindulatot vélek felfedezni..de azért válaszolok!
Ez sajnos nem igaz!Illetve igaz,de a vadállatokra és a természetesen,réteken,erdõkben növõ,növényekre!
A házilag és a különbözõ gazdaságokban a megtérülés a fontosabb érv.Ettõl még nem egészségtelen.De ezzel mindenki így van!Valaki azért gazdálkodik otthon,mert... 1 van rá ideje,nincsen más dolga...2 úgy érzi,hogy spórol vele...3 "tudja mit eszik" (már ha tudja..mert ugye a mag a boltból van,a víz gondolom nincsen bevizsgálva és a talajba is mossa az esõ a sok genyát),tehát kicsit álságos leszólni azokat akik boltból vásárolnak!
Tovább megyek miért mérgezel minket a magas CO kibocsájtású Níváddal?Miért nem veszel egy korszerûbb típust?...ugyebár?!
Olvasd el légy szíves a többi hozzá szólást is (nem írom le többet )és értelmezd!Kösz!
Mit mondjak..a stílus ,az maga az ember!..de türelem!
Nem tudom voltál e már boltba?Vagy anyuci járt,most meg asszony?
Az "ilyen arc" elmondom hogyan vásárol!
Nagyjából otthon felméred milyen termékekre van szükséged..átgondolod mennyi pénzed van..és az áhított dolgok mennyibe kerülnek(ez igényel némi intelligenciát és számolást,de a gyengébbek használhatnak papírt számológépet is)
Elmész a boltba(ahol tapasztalataid szerint olcsón és neked megfelelõ dolgok vannak)..tehát ár/érték arány fontos!
Ide beszúrok egy gondolatot!Létezik egy fogalom..úgy hívják MUNKA! Ezt az emberek azért csinálják,mert kapnak érte csere eszközt(A PÉNZ) amit a boltba el tud termékekre cserélni.Tehát bocsánat a sorrendért...elsõ a munka--pénz---és utána a bolt.
Tehát bent vagy a boltba és tolod a kosarad..megkeresed ami kell és kiválasztod ami tetszik és úgy érzed megéri neked(ha nem választasz másikat vagy elmész egy másik boltba)..és így tovább,amíg minden meg van amit akartál!
A pénztárnál oda adod a pénzt és haza viszed !Ilyen egyszerû!:)
...és igen megfõzöd és körbe üli a család és élvezi a munkája(bár vannak akik nem dolgoznak meg érte,hanem más úton jutnak a csere eszközhöz :cry:) gyümölcsét.
Ezt nem értem!Mibõl gondolod,hogy az emberek (akár én is)tudatlanok és nem olvasnak???? Ezért írtam,hogy olvasd el a többi posztot is..többek között írtam,hogy szoktam olvasni ...is! :haha:
Helyesbítek......tápláló legyen és szép!;)
Az értékrended neked torz,mivel vad idegen,teljesen ismeretlen emberekrõl írsz véleményt..ami sajnos elég butácska dolog...fõleg úgy,hogy egy oldallal elõrébb már meg is volt válaszolva!
Így nehéz beszélgetni!...nem olvasod el és nem értelmezed a másik posztjait!
Na még egyszer...:mad: Vidéken nõttem fel,gazdálkodtunk és volt két kertem,ahol volt gyümölcs,állatok,zöldség...minden.Most is van pár földem!Így nem kell mennem sehová,hogy tudjam mivel jár ez!
Rohadt sok meló!
Nem tudom mire gondolsz!Találgatok,gondolom arra,hogy az "egészségtelen " táplálkozásnak egészségügyi következményei lesznek!
Megnyugtatlak,bár majd kétszer annyi idõs vagyok mint Te,köszönöm ,de kitûnõen érzem magam!
Tudod bekaptad rendesen ezeket az infókat..és Te akarsz maxiokoska lenni olyan embereknek akik már akkor kapáltak,libát hajtottak az árok parton és lavórba fürödtek,amikor Te még csak egy kéjes gondolat sem voltál!