Eredeti hozzászóló
Doom
...pontosan ezek a városi élet elõnyei..én pont ezt élvezem benne...a gondtalanságot,a nyugalmat...azt,hogy nem kell izgulnom mit felejtek el megvenni és ha nem teszek tejfölt a kosárba..vagy jöhetek vissza vagy nem teszek a káposztára...
..,lõdörögni,kirakatot nézegetni,meg-meg állni az árleszállításnál...vagy csak céltalanul sétálgatni a kutyával?...imádom!....azért élek a városban ,mert van meló,van pénz,van kényelem,mert nem kell fát vágni,mert mindig van minden...és ha kedvem tartja csörgök egyet és jön a futár az ebéddel...
...ez az életem,én irányítom..az én idõm..és ezt az idõt kényelmesen akarom eltölteni..
..miért legyek távol a kényelemtõl,ha nem kell...márpedig Most nem kell...fórumozgatunk,felkészülünk....de Most jólét van..csilli-villi boltok..árubõség,jólét,kényelem...bolond lennék,egy valamikori vizionált összeomlás vagy katasztrófa miatt már most srtesszelni magam..."majd akkor ráérünk átkelni a folyón,ha odaértünk"...tudom,hogy majd,valamikor,de lehet sohasem vizes lesz a lábam....de addig nem öntök rá vizet,hogy megszokjam!