nos vidékhez nem tudok szólni mert aki ismer tudja hogy szédülök ha nem látok betont vagy túl sok a fa a környéken. DEEE azt tudom hogy a nejem családja gazdálkodó volt a bátya a mai napig több hektáron az. 5 fõs család volt apa, anya , két lány és egy fiú. tehén, malac, csirke, és föld. belerokkantak a munkába a semmiért volt mit enni volt tartalék is baj esetén de semmi több. megvédeni ? sehogy se eszköz se erõ nem lett volna. bátya mai napig tart malacot, pulykát, csirkét több hektárt már bérbe adja mert nem bírja. volt éve amikor a krumpli termés java oda lett valami kártevõ miatt, belerokkant a munkába a gyereke elment a városba egyetemre és eszébe sincs vissza menni mert látta a napi szenvedést a semmiért. persze volt mindig kaja volt kamrában mindig tartalék friss zöldség gyümölcs de milyen áron. nincs nyaralás mert minden nap a föld és az állatok. gebaszban ezeket inden nap el kell látni és megvédeni. nem lesz erõd hozzá. és akkor jön a horda mint a háborúban amit tudtak vittek amit nem felégettek maguk után. a városban jegyre osztották a kaját de volt elbújtak a házakban pincékben. ok kell egy helyismeret de amilyennel én rendelkezem pesten azzal csak egy laza séta bárki elöl eltûnnöm. szóval én maradok és házról házra harcolok.