Mert mire van az EDC csomag... :)
Printable View
Én egyszer elmentem afgános kárpátaljai magyarokkal a Szu összeomlása után egy egyhetes túlélõ túrára. Mindent a természet adott. A fiúk nagyon tudták a dolgokat.
Szerintem ugyanaz a kiképzés, más helyszín.
Errol hallott mar valaki? Vizsgafeladat: telen, kitesznek a Hebridakon vagy hol. Van egy bakancsod fuzo nelkul, egy rovidnadragod, meg egy hosszu ujju flanel inged. Talalkozunk 10 nap mulva... https://en.m.wikipedia.org/wiki/Moun...Training_Cadre
suuperbus és forrestwalker!
Kisebb állatokat. Szerintem mókus és sün volt. Ezek nagyon finomak, a húsuk olyan színû mint a csirkéé és az ízük is hasonló volt. Békát nem ettünk, pedig volt az is, és mondták (meg tudtam is) hogy azok a szép nagy zöld békák mind ehetõk amiket a kisebb állóvizekben találtunk. Halászni nem álltunk le, de az is lehetõség lett volna. Aztán a hét végén volt nagyobb állat is. Nem mertem megkérdezni mi volt, de gyanítom hogy kutya. Olyan sárgás volt a zsírja és az íze sem jött be nekem. De éhes voltam és ez volt a záró lakoma. Simán mindet megsütöttük nyárson fûszerek meg minden nélkül. Zöldségbõl valami nádféle belét ettük, aztán gombákat és erdei gyümölcsöket. Megkóstoltam a bükkfa makkját, de az már elõzõ évi volt, kesernyés és száraz. Szerintem mókus maradéka volt... Én a hét alatt vagy három kilót fogytam... Még egy hetet nem tudom, hogy kibírtam volna ezen a diétán.