Oldala 21 of 36 ElsõElsõ ... 11192021222331 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 201 to 210 of 354

Topic: A Természet nem mindenkinek való

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    "Ami biztos, a túlélési szituációban senkinél nem lesz balta,tûzkõ,edényke és hátizsák."
    Ezt nem tudhatod 100%-an.
    Mert mire van az EDC csomag...

Senior Member suuperbus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Oroszok...

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Én egyszer elmentem afgános kárpátaljai magyarokkal a Szu összeomlása után egy egyhetes túlélõ túrára. Mindent a természet adott. A fiúk nagyon tudták a dolgokat.
    Szerintem ugyanaz a kiképzés, más helyszín.

Senior Member suuperbus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló fater.lajos Hozzászólás megtekintése
    Én egyszer elmentem afgános kárpátaljai magyarokkal a Szu összeomlása után egy egyhetes túlélõ túrára. Mindent a természet adott. A fiúk nagyon tudták a dolgokat.
    Milyen fogásokat tudtak a kárpátaljai srácok? Bear Grylls vagy valami teljesen más?

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    miket ettetek egy heten keresztul?
    tudtatok hust is enni vagy csak zoldseg gyumolcs volt?

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Errol hallott mar valaki? Vizsgafeladat: telen, kitesznek a Hebridakon vagy hol. Van egy bakancsod fuzo nelkul, egy rovidnadragod, meg egy hosszu ujju flanel inged. Talalkozunk 10 nap mulva... https://en.m.wikipedia.org/wiki/Moun...Training_Cadre
    Adapt, survive, overcome!

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    suuperbus és forrestwalker!

Kisebb állatokat. Szerintem mókus és sün volt. Ezek nagyon finomak, a húsuk olyan színû mint a csirkéé és az ízük is hasonló volt. Békát nem ettünk, pedig volt az is, és mondták (meg tudtam is) hogy azok a szép nagy zöld békák mind ehetõk amiket a kisebb állóvizekben találtunk. Halászni nem álltunk le, de az is lehetõség lett volna. Aztán a hét végén volt nagyobb állat is. Nem mertem megkérdezni mi volt, de gyanítom hogy kutya. Olyan sárgás volt a zsírja és az íze sem jött be nekem. De éhes voltam és ez volt a záró lakoma. Simán mindet megsütöttük nyárson fûszerek meg minden nélkül. Zöldségbõl valami nádféle belét ettük, aztán gombákat és erdei gyümölcsöket. Megkóstoltam a bükkfa makkját, de az már elõzõ évi volt, kesernyés és száraz. Szerintem mókus maradéka volt... Én a hét alatt vagy három kilót fogytam... Még egy hetet nem tudom, hogy kibírtam volna ezen a diétán.
    Last edited by fater.lajos; 01-14-2016 at 02:12 PM. Indoklás: mert elírtam a neveket...

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    suuperbus és forrestwalker!

Kisebb állatokat. Szerintem mókus és sün volt. Ezek nagyon finomak, a húsuk olyan színû mint a csirkéé és az ízük is hasonló volt. Békát nem ettünk, pedig volt az is, és mondták (meg tudtam is) hogy azok a szép nagy zöld békák mind ehetõk amiket a kisebb állóvizekben találtunk. Halászni nem álltunk le, de az is lehetõség lett volna. Aztán a hét végén volt nagyobb állat is. Nem mertem megkérdezni mi volt, de gyanítom hogy kutya. Olyan sárgás volt a zsírja és az íze sem jött be nekem. De éhes voltam és ez volt a záró lakoma. Simán mindet megsütöttük nyárson fûszerek meg minden nélkül. Zöldségbõl valami nádféle belét ettük, aztán gombákat és erdei gyümölcsöket. Megkóstoltam a bükkfa makkját, de az már elõzõ évi volt, kesernyés és száraz. Szerintem mókus maradéka volt... Én a hét alatt vagy három kilót fogytam... Még egy hetet nem tudom, hogy kibírtam volna ezen a diétán.
    Mokust, meg urget en is ettem mar. Jo izuk van.
    Adapt, survive, overcome!