Eredeti hozzászóló
bögre
Na eljutottam odáig van épkézláb BOB om! :) Az alapvetö szükségletek alapján van összeálitva.
1 legfontosabb a levegö (tudjuk a 3 perces szabájt! Ami ink elmenne 1,5percnek is!) Egy magyar gázmaszk 2 szürövel. Vegyitámadástol nem igazán véd de pl füst ellen elvileg jonak kel legyen.
2 Egy polárpulcsi/simaszk elsödleges menedék ugye az öltözet ami a 2. pont azaz a menedék ami nélkül 3 oránk van...
3Egy autos elsösegélydoboz. (Még kéne olvasgassak elsösegélynyujtás témakörbe mert ahoz nem igazán értek..)
4svájcibicska és egy orosz gyalogsági áso fürész balta egybe pici, nagyon jol használhato ahoz képest hogy minden egyben van. Ezzel az ezközök kimeritve.
5 Pár aprobb dolog pl szikszalag, 6m berántozsinor, egy kis doboz aktiv szénpor, pár teamécses, 2 doboz gyufa pezsgötablettásdobozba vízhatlanítva.
6 függöágy végülis vehetjük ezt is elsödleges menedéknek.
7 2l viz ugye a 3 napos szabály ami megint inkább 1,5 nap!
8 pár kendö.
9 Nyilpuskám. Hozzá 15db alu vesszö pot ideg Csendes pontos erös nagyonagy stopphatás
10 egy kis viasz fözö kb 5 oráig ég simán lehet rajta vizet forraln, menedék melegitésére is használhato akár.
12 Egy alu csajka
13 egy takarofolia
+A késem ami laprugobol van! :) Nagyonfontos!! :) plussz hozzá egy fenökö.
Kb enyi. Remélem nem kell használjam mostanába! :) Meglepett hogy enyi minden befért egy régi hátizsákba. Élelmet szándékosan hagytam ki. Van rajtam anyi zsir és izom hogy pár hétig kihuzzam kaja nélkül! :) Ha valamit még hozzátenétek várom a javaslatokat.
Na nekem idáig tartott a felkészülés azthiszem mindent megtettem hogy a lehetö legjobb esélyeim legyenek. Van viztartalékom van kajatartalékom igaz nem sok de pár hétig esetleg honapig kihuzza. Van már BOB van BOL. Vannak elásott készleteim.
A készleteimet nem szeretném tovább böviteni. Ha esetleg nem a készleteim közelébe leszek egy SHTF esetén akk bukta za egész készülödés.
Igy a következökben a kézségeimet és az erönlétem fogom fejleszteni. Ami ugye mindig nálam van! :) Tájékozodás elsösegélynyujtás nyövények ismerete meg hasonlo rég elfelejtett dolgok. Erönlétem terhelt futásal fogom növelni ezenkivül marad a kondis és saját testsujos edzés, és ujra elkezdek boxolni.