Eredeti hozzászóló
Doom
...bocsi,de rossz úton jársz....ez egy fórum..fogalmazzunk úgy,hogy közösség...tekintsd úgy mint egy nagy asztal a kocsmában..sör nélkül..:cry:
..az itt beszélgetõ,viccelõdõ,néha egymásnak feszülõ és vitázó emberkék,nem pénz akarnak keresni ...ebben a témában pro és kontra elmondják a frankót...próbálj besimulni...nehéz tudom,de másként kritikák halmaza fog a fejedre zúdulni...
...itt a találkozók,információk..minden..teljesen ingyenes...ez nem reklám...ha reklámozni akarsz,beszélj Túlélõvel és kiteszi a honlapra(térítés ellenében,mellyel hozzájárulsz a Fórum mûködéséhez)..mellesleg nekem sem szipatikus,hogy egy üzleti vállalkozást így reklámozol...milyen lett volna már,ha Pityubátyám kérésére én pénzért teszek fel információkat a horgászfelszerelésrõl...
..ha akarod oszd meg a bunker paramétereit a többiekkel és hogyan kell csinálni...ha nem akarod mert ellesi valaki és megcsinálná magának inkább hagyjad,mert nem jól jössz ki belõle...mi itt egymást segítjük,lépj be tisztelettel köszönj és add hozzá a tudásod...INGYEN!
A másik téma az egyesület..én sem látom mi a cél..a tagdíjon kívül és az 1400 forintos könyvön kívül..a felkészülés...azért az tudd,hogy itt vérprofik vannak sokan ebben a témában..ez nem kifejezetten a riadt szemû zombik klubja..
..csak egy kérdés nem Te vagy Morpheusz????