Idézet Eredeti hozzászóló MAFELSZ Hozzászólás megtekintése
Ha az itt írogatók bármelyike bír valamilyen képességgel, eszközzel, amely a többiek felkészülését elõsegíti, akkor azt itt reklámozhatja. Gondolom vannak itt szabályok, melyek ezt megengedik. Ha ez téged zavar, akkor ezt az admin-nál kell szóvá tenni. Elõzõ kérdésedre a válaszom. Nem, nem a meggazdagodás a célom, azon már túl vagyok. Illetve azt a szintjét már elértem az anyagi dolgoknak, ami után már nem kell ennek lennia a prioritásnak. Visszavonultam a családommal egy kis birtokra, ahol egy önfenntartó gazdaságot hozunk létre, és ezt az egyesületi, és quixéfes dolgot pedig hobbimnak választottam.

Üdv

Norbert
...bocsi,de rossz úton jársz....ez egy fórum..fogalmazzunk úgy,hogy közösség...tekintsd úgy mint egy nagy asztal a kocsmában..sör nélkül..
..az itt beszélgetõ,viccelõdõ,néha egymásnak feszülõ és vitázó emberkék,nem pénz akarnak keresni ...ebben a témában pro és kontra elmondják a frankót...próbálj besimulni...nehéz tudom,de másként kritikák halmaza fog a fejedre zúdulni...
...itt a találkozók,információk..minden..teljesen ingyenes...ez nem reklám...ha reklámozni akarsz,beszélj Túlélõvel és kiteszi a honlapra(térítés ellenében,mellyel hozzájárulsz a Fórum mûködéséhez)..mellesleg nekem sem szipatikus,hogy egy üzleti vállalkozást így reklámozol...milyen lett volna már,ha Pityubátyám kérésére én pénzért teszek fel információkat a horgászfelszerelésrõl...
..ha akarod oszd meg a bunker paramétereit a többiekkel és hogyan kell csinálni...ha nem akarod mert ellesi valaki és megcsinálná magának inkább hagyjad,mert nem jól jössz ki belõle...mi itt egymást segítjük,lépj be tisztelettel köszönj és add hozzá a tudásod...INGYEN!
A másik téma az egyesület..én sem látom mi a cél..a tagdíjon kívül és az 1400 forintos könyvön kívül..a felkészülés...azért az tudd,hogy itt vérprofik vannak sokan ebben a témában..ez nem kifejezetten a riadt szemû zombik klubja..
..csak egy kérdés nem Te vagy Morpheusz????