Köbüki lehet ezt már sohasem fogjuk megtudni, úgy látom töröltette a regisztrációját.
Kár minden fórumtársért aki vélt vagy valós sérelmek miatt itt hagy bennünket.
Printable View
Senki nem töröltetett itt regisztrációt az elmúlt 1-2 hónapban. :)
Igazad van. Nem láttam amit írt. :(
A fórumon egymás felé ne legyen személyeskedés. Ez a 3. pont a szabályzatban. http://magyarprepperforum.org/showth...?3-Szab%E1lyok
Papica is fórumtag, még ha eddig még nem is írt ide, de olvasni szokott itt néha, többször is láttam már bejelentkezve.
Akinek gondja van vele, az szerintem írjon neki a fórumon kívül, biztosan van email címe, ahogy a Youtube hozzászólásait is biztosan olvassa. De nem szeretném ha a fórumon valaki személyeskedne vele. A morál rombolása sose jó.
fõleg úgy nem hogy nem szólt vagy nem tud hozzászólni.
szerintem is idõnként átmegyünk óviba és duzzogunk aztán meg falubikába hogy kinek nagyobb a farka.
segíteni kell egymást, és megbeszélni dolgokat ami lehet vita normális keretek közt de személyeskedésnek semmi értelme.
ezért fontos a személyes találkozó ott jobban megismeri a másik stílusát az ember és más lesz utána a hozzáállás emberekhez ha már ismered személyesen.
remélem fixy007 nem törli magát.
MAFELSZ szoktunk kéthetente találkozni páran szívesen látunk ha gondolod.
veled megyek pecázni ne reklamálj :haha:
lesz 3 napunk dumálni :beer:
Majd személyesen elbeszélgetek vele ha az megoldás. Egy barátom írt néhány kritikát a Youtube-os videóihoz, simán törölte. Ha én írok kritikát az biztos értékelni fogja!:-D
Szerintem Gazda-nak volt egy véleménye ami koránt sem személyeskedés.
Az erre reagáló "Papica fanok" hozzászólása viszont már igen, ezért nem hiszem hogy minket kellene figyelmeztetni :(
Nekem sem szimpatikus, én is kaptam érte beszólásokat mikor elmondtam a véleményem...
Véleménye mindenkinek van, vagy sokaknak, de a lényeg hogy akinek baja van másokkal, azt ne itt a fórumon. :(
Nincs személyes ellentétem Papicával. Hozzászólásommal arra próbáltam felhívni a fórum közösségét, hogy óvakodjanak az ilyen gyors érlelésû megmondóemberektõl mert a titkosszolgálatok pont az ilyeneken keresztül figyelik és IRÁNYÍTJÁK a jó szándékú polgárokat. Részemrõl a témát befejeztem akinek van rá szeme belátja hogy igazam van ami meg nem az magára vessen.
Néhány észrevétel: Nem lehet "gyors érlelésû", mivel a Youtube-ra 2009 óta tölt fel videókat, ami 6 évet jelent. Nem futtatja senki, mert akkor jóval több nézõje és feliratkozója lenne, egyszerûen készíti a videóit, meg ha jól tudom van egy fórumuk, ami már elég régóta megvan. Én nem ismerem személyesen, de pont ezért nincs is véleményem. A videói jók, a könyve is tetszett. Bogrács gulyásoznak az erdõ szélén, én nem látok abban semmi kivetnivalót.
Amúgy meg senki ne felejtse el amit írni szoktam - nem személyre szabva, hanem általánosságban: Ne bízz senkiben!
Bárkit elárulhatnak a barátai vagy akár még a családja is. De ez az "Emberi természet" topicba való téma. :)
Nem sokáig tartott az egymás szapulása-mentes idõszak. Mi lenne, ha a témában folyna a duma? :) Csak kérdezem.
De ezekkel az állításokkal baj van.
Mikor én leírom, hogy kamuzol, akkor beidézem, hogy melyik hozzászólásodban melyik mondat volt nem igaz. Ez egy egyszerû dolog.
Ha én kamuzok, akkor másold be ide kérlek, hogy mi az, amit szerinted én mondtam. Mert ami a te hsz-eidben van, meg az enyémekben, az nem egyezik. Innen tudom, hogy kamu, amit mondasz :) Mivel állításod szerint olyan dolgokat csinálok és írok, amiket nem, és ezért is nem lehet bebizonyítani, mert nem tudsz ideidézni tõlem olyan hsz-t. Mert nincs.
Szóval bizonyítsd, másold ide. Ha sikerül itt, ebben a topikban megtalálnod minden állításod bizonyítékát az én hsz-eimben, nyilvánosan, külön topikban kérek bocsánatot tõled. Komolyan. Bátran megígérem, mert tudom, hogy ez lehetetlen. Nem lehet megtalálni azt, ami nincs :)
Kérdeztél, válaszoltam. Én kérdeztem, válaszoltál-e?
Információmegosztás? Nem, nem. Információcsere. Máshogy néz ki a két szó, ezért mást is jelent.
Ettõl függetlenül egy sor információt megosztottam. Világos alapon sötét betûkkel vannak írva, könnyen felismerhetõ. Pl. ismere-e a bunkerek enciklopédiai meghatározását, és a technológia leírását? Mert ha nem, akkor minek akarsz beszélgetni róla? Agyalni feleslegesen?
Én ismerem. Mindenki ismeri, aki hajlandó elolvasni. Akinek van ismerete róla, az tud beszélgetni. Akinek nincs, az legfeljebb fantáziálhat.
Szerintem a bunkernek, óvóhelynek a világon mindenhol, mindig van létjogosultsága. Ezt az általam ismert információkból szûrtem le, amely információk szabadon hozzáférhetõek mindenki számára.
Ez egy kiindulási alap. Egyéni szubjektív vélemények, amelyek fantáziáláson alapulnak, azok nem kiindulási alapok, mert azok nem információk. Ezért nem nevezik annak, hanem véleménynek.
nem, nem...nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a téma boncolgatása helyett megint az anyázás megy....Komolyan, mint a 8 éves kislányok... Meglett, felelõs gondolkodású férfiak, akik elég érettek ahhoz, hogy a jövõjükkel törõdjenek, szemben a többséggel, ilyen mimózák..Jaj..Mit mondott rólam, meg fõleg mit gondolt...Csúnya bácsi.Ti tényleg nem érzitek, hogy ez kicsit gáz, Nem lehetne ezen felülemelkedni?
.....:haha:.....jaj már,de félre értetted...
...van pár jó ismerõs Pesten..erre írtam,hogy a kutya sétáltatás közben is lehetne találkozó...Idézet:
Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
..jó Pestieknek...ha az lennék kutyasétáltatás közben is meg lehetne dumálni a dolgokat...
Köszi.Biztos megtalálnám, ha keresgélném, hogy mikor hol.De ha leírnád, nem kéne keresgélnem. Vagy közvetlen elérést...
Köszi
tényleg nem tudom mire gondolsz..amint észrevehetted nem válaszoltam,hanem a "témát" átirányítottam oda ahol a helye van,hogy ne zavarja tovább a topicodat..de ott sem fogok reagálni...
bocs..akkor a hiba az én készülékemben volt:)