Igazad van! Fõzõ bor nincs, csak bor, amit fõzésnél használsz. Fazékba meg pohárba!
Egészségünkre!
Printable View
Igazad van! Fõzõ bor nincs, csak bor, amit fõzésnél használsz. Fazékba meg pohárba!
Egészségünkre!
A sort vegul kihagytam, puha es izletes lett.
Csatolmány 1625Csatolmány 1626
Most érkezett a füstölõrõl.....nagyrészt mangalica az alapanyag .....ezzel talán kihúzom egy darabig ha beüt a krach ...:) Mivel padlásom nincs ezért a nyári konyhában aggattam fel ,ha bejön a meleg akkor lefagyasztom darabokban .
Csatolmány 1759
"Nagymamameknal nezett igy ki a padlas gyerekkoromban "
Nagyszüleim is falun éltek szintén tele volt a kamra minden jóval . Nagypapám 80 éves koráig dolgozott , a ház körül tett vett jó szellemi és fizikai állapotban volt ,86 évig élt ami a mai világban szép kornak számít , nem ismerte a Norbi updatet meg a reformkonyhát , õ a napi egy pohár vörösbor és a fokhagymára esküdött , viszont nem ittak cukros üdítõket hanem szódát vagy vizet , orvoshoz sem futottak el minden aprósággal mint a mai emberek , szerintem sok mindet jobban csináltak mint mi .
Hello!
Nagyapam ugyanez, 80 evesen kezdett el sapkat hordani telen a hatarban (azt mondta magarol, hogy elkezdett oregedni), a traktorozast 84 evesen hagyta abba, most 88, legidosebb ember a faluban. A vorosbor, illetve a szoda nala is meno. Nagymamam 83. Igaz mar nincsenek jo karban, az oregseg utolerte oket.
Az én nagyapám is ilyen volt. 91 volt mikor meghalt. 85 évesen még simán felásta a kertet egy ásóval. Saját borát itta (igaz az nem volt túl jó szerintem) és szalonnát evett, amitõl sosem volt baja, nem hízott el tõle. Igaz le is dolgozta a kalóriát.