Oldala 7 of 27 ElsõElsõ ... 5678917 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 61 to 70 of 270

Topic: Vadat,halat s mi jó falat.....

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Igazad van! Fõzõ bor nincs, csak bor, amit fõzésnél használsz. Fazékba meg pohárba!
    Egészségünkre!

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Ezek mind egri borászok?..Amúgy nem tudom hogy Egervin volt-e..Ez egy promó bor volt, amit még régen kaptam és most pont kapóra jött. Én is tudtam volna jobbat találni...az elvárás az volt, hogy száraz vörös legyen és a polcon pont volt egy olyan. Igazából ittam már jobbat a Szépasszony völgyében
    Tulajdonképpen a fõzõbor használatában egyetlen aranyszabályt követek. Csak olyan bort öntök az étel alá, amit italként is elfogyasztanék.
    A bikavér pedig belefér ebbe a kategóriába
    Hello! Igen, mind, a jobbak. Nem mindegyik bikaver jo. Az aranyszabalyod az nagyon jo hozzaallas. Amugy ez a szakmam. Udv.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Ez utobbira hajazva marinalom ejjel, s holnap jenaiban kisutom libazsirt, s sort hasznalva. Asszem.
    A sort vegul kihagytam, puha es izletes lett.
    image.jpgimage.jpg

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    Most érkezett a füstölõrõl.....nagyrészt mangalica az alapanyag .....ezzel talán kihúzom egy darabig ha beüt a krach ... Mivel padlásom nincs ezért a nyári konyhában aggattam fel ,ha bejön a meleg akkor lefagyasztom darabokban .

szalonna.jpg

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    Most érkezett a füstölõrõl.....nagyrészt mangalica az alapanyag .....ezzel talán kihúzom egy darabig ha beüt a krach ... Mivel padlásom nincs ezért a nyári konyhában aggattam fel ,ha bejön a meleg akkor lefagyasztom darabokban .

szalonna.jpg
    Nagymamameknal nezett igy ki a padlas gyerekkoromban

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    "Nagymamameknal nezett igy ki a padlas gyerekkoromban "

Nagyszüleim is falun éltek szintén tele volt a kamra minden jóval . Nagypapám 80 éves koráig dolgozott , a ház körül tett vett jó szellemi és fizikai állapotban volt ,86 évig élt ami a mai világban szép kornak számít , nem ismerte a Norbi updatet meg a reformkonyhát , õ a napi egy pohár vörösbor és a fokhagymára esküdött , viszont nem ittak cukros üdítõket hanem szódát vagy vizet , orvoshoz sem futottak el minden aprósággal mint a mai emberek , szerintem sok mindet jobban csináltak mint mi .

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!

Nagyszüleim is falun éltek szintén tele volt a kamra minden jóval . Nagypapám 80 éves koráig dolgozott , a ház körül tett vett jó szellemi és fizikai állapotban volt ,86 évig élt ami a mai világban szép kornak számít , nem ismerte a Norbi updatet meg a reformkonyhát , õ a napi egy pohár vörösbor és a fokhagymára esküdött , viszont nem ittak cukros üdítõket hanem szódát vagy vizet , orvoshoz sem futottak el minden aprósággal mint a mai emberek , szerintem sok mindet jobban csináltak mint mi .
    Papám tavaly hagyott itt minket 93 évesen. Õ is minden nap megitta a pohárka vörösborát még elõzõ este is.
    A szõlõje szerintem nem volt 1 km-re tõled, szóval hasonló bor lehetett . Nem tudta mi az a koleszterin, a zsíros kajákat szerette a legjobban.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ...ha bejön a meleg akkor lefagyasztom darabokban .

szalonna.jpg
    Ne legyen vele gondod! Mire bejön a meleg, addigra már felpróbálod azt a Lederhosen-t. És mire magadhoz térsz a pálinka után, addigra köddé fog válni ez a kis készlet! Vigyázunk az energiaszámládra!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Hello!

Nagyapam ugyanez, 80 evesen kezdett el sapkat hordani telen a hatarban (azt mondta magarol, hogy elkezdett oregedni), a traktorozast 84 evesen hagyta abba, most 88, legidosebb ember a faluban. A vorosbor, illetve a szoda nala is meno. Nagymamam 83. Igaz mar nincsenek jo karban, az oregseg utolerte oket.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az én nagyapám is ilyen volt. 91 volt mikor meghalt. 85 évesen még simán felásta a kertet egy ásóval. Saját borát itta (igaz az nem volt túl jó szerintem) és szalonnát evett, amitõl sosem volt baja, nem hízott el tõle. Igaz le is dolgozta a kalóriát.

A topic keresõszavai: