Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
Nem 2010-et mondtam, hanem hogy most. 58ezer volt, most 47ezer. Lényeges hogy mikor veszi meg az ember. Igazából sosem lehet tudni hogy mikor-mi dõl be, tehát nem lehet biztosra mondani.

A Dogecoin is bajban van most, 8, 40%-ot csökkent az árfolyama. Musk ellen pedig eljárást indítottak, hogy õ "manipulálta" az árfolyamot. Azzal hogy vásárolt és errõl beszélt is... Az miért lenne tilos?

(Ha jól hallottam akkor viszont a Game-Stop részvények újra megugrott, 40-rõl 114-re. Úgyhogy talán mégsem buknak akkorát vele a kisbefektetõk.)
Nincs bajban a doge. A bitcoin sincs bajban. Az euró sincs bajban. A dollár az mondjuk krva nagy bajban van, de egyelõre még kitart.
A piac hullámzik. A doge most nagyjából tízszer annyit ér, mint tavaly ilyenkor. Aki most megvette, vagy éppen a 8 centes csúcson, az várjon nyugodtan a s.ggén ülve, és akkor adja el, amikor feljebb megy az ár. Ilyen a tõzsde. A türelmetlenektõl a türelmesek felé talicskázza a pénzt, ezt pont Warren Buffet mondta, és õ ért a tõzsdéhez. Én azért nem tõzsdézek, mert nem értek hozzá. Az lenne a jó és a helyes, ha más sem tõzsdézne, aki nem ért hozzá. Mert utána csak a panaszkodás megy

A GameStop meg egy sima manipuláció. Az alapötlet nem volt rossz, meg is tették, amit meg kell, de most már túltolták.