0

Több hónapos vagy még annál is tovább tartó munkanélküliség
Természeti katasztrófa (Hó, hurrikán, földrengés, a miatti élelem-, vízhiány, áramszünet)
Gazdasági csõd (kisebb vagy nagyobb, bármilyen okból, esetleg olajhiány miatt)
Társadalmi káosz, bûnözés, erõszakos támadások, közbiztonság hiánya
Háború, polgárháborús helyzet
Célom egyszerûen a mai társadalomtól való eltávolodás, az önellátás
Világvégére készülök (Meteorbecsapódás elpusztítja a Földet, felrobban a Nap, stb.)
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 25 |
Nemtudom már mi volt a címe a Discoveryn ment nem úgy emlékszem, hogy ezen a néven de régen volt már
Azt viszont láttam abban a sorozatban, hogy néhány amerikai betegesen készül a világvégére
Bear Grylls nem szimpatikus nem néztem műsorát sem ezért soha, meg amikor megláttam az általa forgalmazott túlélőkést elkezdtem nevetni, nem éppen egy Wilkinson annyi biztos,azzal te nem fogsz sehol sem túlélni
Az itthon is így megy: nem normális és elmebeteg életszituációkat teremtenek szándékosan előre, hogy így téged így nem normálisnak és elmebetegnek állíttsanak be és itt is összevágnak mindent ahogy az nekik tetszik
Szándékos lejáratás,aljas provokáció,már rég előre megírt koncepciós vádeljárások és végtelenül gyenge lábakon álló műsor dehát ugye aki csak nézi, az el is hiszi az egészet, mivel megetetik vele ezt az összeollózott műsort