Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése

A Doomsday Preppers sorozat, de az nem katonai túlélőműsor volt. Szerintem semmi gond nincs ha valaki megvesz aknát, bunkert. Van aki életvitelszerűen él ott. A túlélő sorozat a Bear Grylls és hasonlók voltak, ahol a saját pisáját is megitta, de van a műsoráról egy rakás leleplezővideó, a nagyját csak eljátszották. Nappal a dzsungelben rohangáltak hogy mennyire éheznek, aztán bevackoltak, de valójában estére elhúztak a közeli hotelbe kaviárt vacsorázni és ott aludtak.

A Doomsday Preppers sorozatnál is volt néhány botrány, hogy a műsor készítői megpróbálták butának, hülyének, elmebajosnak beállítani a szereplőket, valótlanságokat állítottak róluk, manipulálóan vágták össze a jeleneteket, stb.
Nemtudom már mi volt a címe a Discoveryn ment nem úgy emlékszem, hogy ezen a néven de régen volt már
Azt viszont láttam abban a sorozatban, hogy néhány amerikai betegesen készül a világvégére

Bear Grylls nem szimpatikus nem néztem műsorát sem ezért soha, meg amikor megláttam az általa forgalmazott túlélőkést elkezdtem nevetni, nem éppen egy Wilkinson annyi biztos,azzal te nem fogsz sehol sem túlélni

Az itthon is így megy: nem normális és elmebeteg életszituációkat teremtenek szándékosan előre, hogy így téged így nem normálisnak és elmebetegnek állíttsanak be és itt is összevágnak mindent ahogy az nekik tetszik
Szándékos lejáratás,aljas provokáció,már rég előre megírt koncepciós vádeljárások és végtelenül gyenge lábakon álló műsor dehát ugye aki csak nézi, az el is hiszi az egészet, mivel megetetik vele ezt az összeollózott műsort