0
Már rég beletekintettek az emberi agy mûködésébe, és azokból tisztán látszott, hogy biológiai különbségek vannak egy hetero és egy homo, azonos nemû ember között. Anatómiai és biokémiai szinten is. Sok homoszexuális emberrel mintha otromba tréfát ûzött volna a természet azzal, hogy "rossz testbe" zárta azt az agyat. Egyszerû biológiai okai vannak, és mint bármilyen mutáció, a természet szokványos velejárója.
Nem hogy nem lehet pszichoterápiával vagy gyógyszerekkel ezt "kikúrálni", de egyenesen felháborítónak tartom, ha valaki ilyet vár a másiktól!
A jól mûködõ, családi egységeken alapuló társadalom, ami kb. a haláltusáját vívja manapság, annak a sikeres fennmaradásához viszont kizárólag együttmûködni és szaporodni képes férfi-nõ kapcsolatok szükségesek, minden más ez ellen dolgozik.
A kultúrával van óriási probléma. Ami most folyik a médiában, az züllesztés, és a normális családok, családi minták megkérdõjelezése, szétverése, több oldalról! Én ugyan még nem láttam még képernyõn sem egy melegfelvonulást sem, nem láttam az utcákon smároló meleg párocskát sem, stb., valamit mégis érzékelek abból, hogy a liberalizmus régóta nem azt a célt szolgálja, amit képvisel, és káros, ahogy és amit le akarnak nyomni az emberek torkán.
Az a helyzet ugyanis, hogy nevelés, a tanulás az ember életében finoman szólva legalább annyira személyiségformáló, mint a genetikai örökség, ezért nagyon óvatosan kellene bánni azzal, amit a környezetében nap, mint nap lát egy gyerek, pláne, amit el akarnak normálisként fogadtatni vele.
Minél intelligensebb egy faj, annál szegényesebbek az öröklött, ösztönös viselkedésformái, és annál inkább rá van utalva a tanulásra az idõsebbektõl. Elvileg ez lenne a kultúra...
Ahogy a kultúra nem tud öröklõdni a családban, mert a fiatalokat folyton szembeállítják a néhány évvel azelõtti trendekkel (politikában, értékrendben ugyanúgy, mint életmódban), úgy vész is el a család, mint egység hajdani ereje.
Hozzáteszem, igaz, ennél sokkal árnyaltabb a meleg-témakör, mert valóban vannak, akik trauma hatására lettek azok, és vannak, akik pusztán a környezetük szemléletformálása nyomán, mert immár nem tabu (pl. mint azok az ál-leszbi, egymással ittasan kavaró tinilibák, akiknek az identitásuktól függetlenül már normálissá vált ez a viselkedés, és ehhez csak annyi kellett, hogy õ lett a legmenõbb k.va a bulikban a bevállalósságával). Elég fiatal vagyok, látom, hogy mi játszik manapság a tinik körében. Ha nem volt nõként csajod, de legalább egy-két nyilvános kavarás, lassan téged néznek ki.