Idézet Eredeti hozzászóló Kamionos Hozzászólás megtekintése
A szívem szakadt meg érte, na. De ahogy apám kérdezte ilyenkor mindig "Vegetáriánus akarsz lenni, vagy finomakat enni?". Ez adott erõt. A végén ittunk a párommal egy pálinkát a lelki üdvéért.

UI: Ki lehet nevetni, de túlléptem önmagam határain és megtettem, ami meg kellett. Azért manapság nem sokan mondhatják azt el magukról, hogy állatot öltek, hogy étel kerüljön az asztalra. Az ebédnél már éreztem, hogy büszkeségtõl dagad a mellkasom
Szerintem itt senki nem fog nevetni rajtad. Aki maga is szokott állatot vágni, mind ismeri az érzést.
Én szerencsére sokat voltam vágóhídon gyerekkoromban és sokszor láttam boldogult nagyanyámat is csirkét vágni.
Tehát láttam annyi vért, és halált hogy felfogjam, ez a dolgok rendje és manapság már nem is nagyobb gond elvágnom valaminek a nyakát mint egy karika kolbászt szelni.. Hidd el az ételnek is más íze és nagyobb becsülete van számodra ha magadnak kell ölni érte. Csak így tovább. Meg fogod szokni az ölést.
Egyébként vágás elõtt (a pálinka után) csapd tarkón a nyulat, vagy tekerd ki a nyakát! Jobb úgy lesz meglásd.