A határnál lehet lesz idén valami tavalyihoz hasonló balhé, de szerintem a forró pontok még messze vannak térben és idõben is.
A gazdasági és politikai jóslatok számomra nem sokat érnek, fõleg materialisták szájából. Nostradamus meg nem írt értelmezõ kéziszótárt a verseihez.
Arra akarok kilyukadni, hogy a globális tudat/tudatalatti egyenlõre még nem engedi meg hogy egy ilyesfajta (bevándorló) háború Magyarországon kialakuljon. Egyenlõre.
Magyarország összeomlófélben van fizikailag, ez kézzel fogható. Lelkileg pedig a többség tûr és/vagy kitér elõle. Egyenlõre.
2012. után legalább 6 év további süllyedés várható a korszakváltás miatt. (Nem csak szerintem.)
Lazítsatok kicsit emberek!
2016 egy érdekes évnek ígérkezik.
Egy egész év a felkészülésre. Rakjátok csak le a vadász vizsgát, most még nem késõ.
Napi 100 bevándorló már 2014-ben is jött napi szinten. Semmi extrém dolog. Az extrém az volt amikor napi 500-1000 fõt fogtak el. Szerintem.

Ott van az idei évszámban a hatos. Ez azt is jelenti hogy érdemes felkészülni ebben az évben. A számoknak ereje van. Nem véletlen hogy az okkultisták is használják a számmisztikát.
Egyúttal azt is jelenti a 6-os, hogy a bevándorlók is elfognak érni kisebb sikereket, de ezt nem csak maguknak köszönhetik. A hazai terepen mi jobban kiigazodunk.

Most a figyelem szétzilálásának éve van, mert több jelentõs folyamat is felgyorsult.
Kilépési szándékok az EU-ból, Ukrajnai válságok sorozata, a Közel kelet lángokban áll, a bevándorlók özönlenek, Amerika tovább adósodik, Kína hamarosan stagnálni fog gazdaságilag, az olajár rekord alacsony, egyre több helyen vannak háborúk, a politikusok fenyegetõznek és beszólnak egymásnak mint valami Mónikasóban, a vélemény nyilvánítási szabadság egyre csorbul, megfigyelések ezerrel.
Magyarországon: oktatási válság, egészségügy omladozása, a jelenlegi nyugdíj rendszer utolsó évei, rekord alacsony foglalkoztatási arány(a közmunka program csak terelés).

A média mostanság túl sokat foglalkozik a bevándorlókkal, ahelyett hogy a TTIP, az OPEC, az EU vagy a 3 betûs szervezetek körmére is ránéznének. A bankárok harácsolásairól nem is beszélve.
A celebek meg egyenesen huszad rangú probléma, amivel sokak agyát kábítják mostanság...

A bevándorlók jönnek és telnek az évek. A tõlük való félelem meggyengíti az embert, így téve könnyû prédává.
Majd amikor a kapumhoz érnek akkor ráérek félni tõlük, addig is készítem íjamat és keresem önmagam.
Háborúval nem lehet békét teremteni. Ha nem akarok háborút, akkor a béke az én célom.