0
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 1 |
szerintem doom se arra gondolt, hogy teljesithetetlen dolog lenne a termelese (nem is az mert csinaljak) hanem arra, hogy marha idoigenyes.
nagyszuleimnek volt tanyaja. allatok, takarmany, fold meg minden ami kell. nekem a nyari szunetek abbol altak, hogy kint dolgoztam a szolobe vagy kapaltam a foldeken vagy az allatokat gondoztam. meg is utaltam a gazdalkodast egy eletre. nem vagyok egy nagy gazda olyan sokmindenre nem is emlekszem mar. csak az szabadido kerdeshez akkarok hozzaszolni.
nem bantani akarlak vagy leszolni. de azt irtad, hogy valaki lakik a tanyadon aki ott dolgozik neked a lakberert cserebe ti meg kijartok amikor tudtok. ez igy tok jol hangzik mert akkor mesz amikor akarsz nem pedig mindig amikor kell.
mas lesz majd ha csak ti lesztek ott es mindent nektek kell majd csinalni. szbadido nem sok lesz. talan telen egy kicsi amikor a foldeken nincs sok munka csak az allatokat kell gondozni meg keszulni a kovetkezo szezonra.
az is biztos, hogy meglesz a csaladepito haszna mert egyutt fogtok dolgozni, viszont allandoan dolgozni fogtok.
ha teheted azt az embert aki ott van a tanyadon tartsd meg segitonek vagy vedd fel alkalmazottnak ha tudod, aranyat er egy segito kez!
valakinek ez nem problema. remelem menni fog nektek is! en nem tudnam csinalni.