az uj evi fogadalmam kereten belul megprobalok lefogyni es kicsit forma szedni magam. 6 eve miota a lanyom megszuletett abbahagytam a rendszeres mozgast es hat az eredmeny kozel 20 kg felesleg lett.
januar 1. tol kezdtem el ujra a rendszeres mozgast. minden nap csinalok valamit. de a legtobbet amit csinalok az a gyaloglas. munkaba szinte csak gyalog jarok ami napi 10 km.
nos az elso ket hetben szinte semmi nem valtozott. inkabb roszabb lett

a mozgastol igaz jobban ereztem magam viszont az etvagyam is megjott es januar kozepere 1 kg-val nehezebb lettem.
ekkor dontottem, hogy a kajara is od kell figyelnem nem csak mozogni. ugy kb a subert norbi fele diet kovetem. reggelire amit akarok edebre mar odafigyelek vacsira csak szinhust meg zoldseget. fo etkezesek kozott mindig ragcsalok valamit, repat foleg, hogy ne legyek ehes mire asztalhoz ulok es igy kevesebb adagokkal is beerem.
nos ennek a dietanak, meg a mozgasnak a hatasara a januar kozepi 116 kg-rol 2 het alatt lementem 109 kg-ra! amin nagyon meglepodtem magam is, ilyen sokat nem akartam fogyni ilyen rovid ido alatt. havi 2 kilora szamitottam. nem tudom, hogy je-e az, hogy ilyen rovid ido alatt ilyen sokat fogytam.
de azert orulok is neki, hogy van eredmenye annak amit csinalok.