A tartály ára iszonyatos ahhoz képest, hogy ennek a tizedébõl is ki lehetne hozni a kabint.
Anyagban még egyáltalán nem vagyok biztos. Nem hiszem, hogy földbe ásnám, inkább kívülrõl rejtõszínre fújnám esetleg lefedném valamiféle hálóval vagy ráccsal. és növényeket futtatnék rá száraz ágakat, stb dobálnék rá, köveket tennék köré, esetleg szúrós gazokat ültetnék el körülötte, hogy biztosan ne akarjon senki se a közelébe férkõzni. Gyakorlatilag nem látszana. egy egy méteres bokornak látszó bumszli lenne.
Még nem tudom milyen anyagból érdemes összeragasztani. De a szilo jól tart. Nézz meg egy akváriumot például. Alig lehet szétvágni. Persze nem üvegbõl csinálnám, de ha megfelelõ a szerkezete akkor nagy lehet a teherbírása is. De igazából sok anyagot nem kell kibírnia.
A bejáratát még ki kell találni. le lehet azt zárni légmentesen amúgy. Vannak már erre okos megoldások. Akár valami gumis-mágneses megoldás, vagy vízhatlan zipzár szintén szilóval felragasztva. Nem egy bonyolult szerkezetre gondoltam. Az icosaeder is egy jó forma, kizárólag háromszögekbõl áll, nagyon erõs. Ezt egy picit például meg lehet nyomni.
Nem tudom milyen anyagból lehetne megcsinálni de biztosan van hozzá megfelelõ anyag. Plexi lap szerûségre gondoltam, csak olyasmire ami nem törik.
Fogalmam sincs sajnos.