Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
Oké, akkor még egyszer
Posting key kettõ van, egy public és egy private. A private az, amelyikkel a steemit.com oldalra beenged.
Ha nem enged be vele, akkor az accountodat feltörték, és meg lett változtatva a kulcs. De mivel a mesterjelszó mûködik, ezt kevésbé tartom valószínûnek.
Viszont ha gondolod, csinálj egy visszaállítást vagy ilyesmit, akkor elméletileg enged belépni a mesterjelszóval.

Viszont mindenképpen másold ki utána a kulcsokat, addig be ne zárd az oldalt. Mikor rámész arra az oldalra, ahol a kulcsok vannak, alapból a public látszik mindenhol. Külön rá kell kattintani, hogy felfedje a private kulcsokat is.

Nem én voltam a hülye, csak az oldal nem működött.

Tehát lejött az a PDF, de a PDF-ben más kódok voltak, nem tudom, de azt írta hogy azok az én kódjaim és mentsem el jól. Ez nem volt igaz.

A másik link a felugró ablakban nem működött. Hibát jelzett, nem létező oldal hibát.

Ma, viszont működött az a link ami pár napja nem. Megnyitottam és ott volt egy rakás kipontozás. Hogy lássam a pontok helyét, ott kellett megadnom a felhasználónevem és a mester-jelszót. Akkor megjelent a kipontozáson a valódi jelszó, amit kimásoltam, elmentettem. Kipróbáltam és most azzal már működik.

A kérdés viszont az, hogy mi az esélye egy olyan közösségi oldalnak az Interneten, aminél a belépéshez rakétatudós diploma kell... Persze, én még megoldom valahogy, de a többség biztos hogy hagyja a francba az egészet, főként hogy (pl az időseknek) még a ctrl-c ctrl-v is túl bonyolult.