0
Ja, és még egy gondolat, amit elfelejtettem leírni.
Anno elkaptam egy influenzát, vagy ilyesmit. Lehetett volna covid is. Huszonéves voltam. Elmentem orvoshoz, mert magasabb láz jelentkezett. Kaptam Augmentin antibiotikumot. El is múlt a betegség, tehát ezzel nem volt probléma. A betegség elmúlása után viszont egy-két nappal hasmenés kezdõdött. Ez elsúlyosbodott 40 fölötti lázig, stb., 2 hét hasmenés. Huszonévesen kórházban kötöttem ki, pelenkában, infúzión. Clostridium okozta vékony- és vastagbélgyulladás volt ha jól emlékszem, és mellé összeszedtem egy szalmonellát is.
Azt mondta az orvos, hogy valószínûleg az antibiotikum okozta. A fõorvos elmesélte, hogy anno alig fordult elõ ilyen eset, manapság pedig valamiért gyakori jelenség, hogy antibiotikumtól kerülnek be kórházba az emberek. Ezért õ már ott tart, hogy orvosként is azt kell mondania: ha influenza stb. van, és nincs magas láz, akkor inkább ne menjünk el orvoshoz, mert nagyobb bajt csinálhatunk magunknak... Mondta ezt tehát egy osztályvezetõ fõorvos - aki egyébként a kórházban aztán egy-két nap alatt meggyógyított a megfelelõ gyógyszer kiválasztásával.
Úgyhogy, aksurv és bel, köszönöm a tanácsokat, de nekem ez egy keserû tapasztalat volt, és majd eldöntöm, hogy harminc x évesen mikor veszek be gyógyszert, és mi ellen kérek oltást. Ezen pedig nem változtat a legyilkosozás és aljas férgezés. De azért örülök, hogy nem vagytok állami döntéshozói poszton.![]()
Egyébként úgy hallom, hogy vannak ígéretes kezelési módszerek a covidra, mint pl. a hidroxi-klorokin, vagy az intravénásan adott C-vitamin. Tehát nem egy kezelhetetlen, halálos betegségrõl van szó, mint pl. a gyermekbénulás vagy a himlõ, amiknél tényleg csak az oltás jöhet szóba. Így nem igazán értem, hogy miért ennyire sürgõs a vakcina. A média és a politika persze kussol mind a megelõzés, mind a kezelés lehetõségeirõl, csak a fospropellert menetik: "oltás, oltás, oltás".