Ja, a szék jó, még újnak néz ki, vigyázok rá. A SecretLab weboldaláról rendeltem. Szerintem a külfödről rendelés most nem túl bölt csöntés Magyarországról, úgyhogy inkább javaslom ezt az oldalt, ahogy nézem ez a legnagyobb magyar gamer-szék bolt:

https://www.emag.hu/gamer-szekek/c

Nekem egyik márkanév sem ismerős az alsó-közép kategóriából, de az olcsóbbak általában mind egy sémára készülnek, csak a logó más rajtuk.

Figyeld az értékeléseket, keress rá Google-n is, hogy ne csak a bolt értékeléseit lásd, lehetőleg független véleményt keress, meg olyat ami nem az első nap íródott amikor megvette az illető, hanem olyat aki vagy fél-1 évet már használta, vagy akár többet is. Az is fontos hogy milyen asztalnál használod, hogy a kartámla felérjen ameddig kell, különben lógni fog a karod ami kényelmetlen. Tudja a 90 fokos szöget is, hogy jó támasza legyen a hátadnak. Az fontos a gerincnek, meg a deréknak is.

Műbőr vagy ruhaanyagos, a műbőr télen melegíteni fog, nyáron rakhatsz rá valami lepedőt. A ruhaanyagos kellemes lehet, viszont a tiszítítása nem könnyű. A szellőzés miatt a "mesh" (hálós) is nagyon kedvelt. (Mondjuk nyáron én rommá izzadtam azt is, és azt is nehéz takarítani mint a ruhaanyag bevonatút.) De neked kell eldöntened hogy neked melyik lesz a legjobb.

Az biztos hogy amióta nekem az új székem van, nem volt derékfájásom.