Oldala 64 of 73 ElsõElsõ ... 14546263646566 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 631 to 640 of 725

Topic: Filmek

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 806

1 Not allowed!
    Hoppácska, új Evil Dead film! Így jár az ember, ha nem követi nyomon a friss termést. Még jó hogy pont felnéztem a CineGore-ra, meg is van az esti program:

http://www.cinegore.net/hu/2023/05/1...alott-ebredes/

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 955

1 Not allowed!
    Nekem a legutóbbi re-make is kimaradt. Majd írd meg hogy érdemes-e megnézni.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 806

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Nekem a legutóbbi re-make is kimaradt. Majd írd meg hogy érdemes-e megnézni.
    A remake is jó, és ez az új idei film is. Azt viszont sajnálom, hogy az Ash vs Evil Dead sorozatot nem folytatták.
    Last edited by P. Dude; 06-10-2023 at 12:47 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    A 4. John Wick filmet is megnéztem, pont olyan volt mint a többi. Pörgős, elejétől végig akcióval, minimális történettel. Van 1-2 új karakter is. Úgy néz ki hogy a végén lezárták a történetet és szerintem nem lesz több. Hosszú a több mint 2 és fél órás játékidő, de nem érződik annyira nagyon soknak. Érdemes megnézni, pont úgy mint a másik hármat.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 126
    Given: 1

1 Not allowed!
    A 4. John Wick filmet is megnéztem, pont olyan volt mint a többi. Pörgős, elejétől végig akcióval, minimális történettel. Van 1-2 új karakter is. Úgy néz ki hogy a végén lezárták a történetet és szerintem nem lesz több. Hosszú a több mint 2 és fél órás játékidő, de nem érződik annyira nagyon soknak. Érdemes megnézni, pont úgy mint a másik hármat.
    Nekem kicsit vontatott volt, lehetett volna rövidebb is. Túltolták az akció mennyiségét kissé.
    Lezárták-e, nem tudom 100%ban kijelenteni, az utolsó snitt alapján.(lehet csak eljátszott a temetést)
    Nekem tetszett, csak hosszú volt...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Arra én is gondoltam hogy nem halt meg csak nyugdíjba ment. De ne hozzák vissza a karaktert, mert Keanu Reeves is kezd öregedni.

Harrison Fordnál is kellemetlen volt nézni a 4. Indiana Jones filmet, most meg csináltak egy 5.-et is. Pedig már 80 éves... (Igaz, bukik is most a film egy elég nagyot...) A legutóbbi filmet 300 millióból készítették el, meg gondolom még pár száz milliót reklámra is költöttek. Egy milliárd dolláros mozibevétel kellene nekik hogy annak a fele visszahozza az árát, de úgy néz ki hogy a harmadát ha össze tudják majd kaparni. Jó sok pénzt buknak el vele.

Ami film most nagyon pörög az a Sound of Freedom. Egy film ami arról szól hogy gyerekkereskedők markából mentik ki a gyerekeket, igaztörténet alapján. Aki látta, dicséri. Csak az amerikai mozik adják.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 126
    Given: 1

1 Not allowed!
    Arra én is gondoltam hogy nem halt meg csak nyugdíjba ment. De ne hozzák vissza a karaktert, mert Keanu Reeves is kezd öregedni.

Harrison Fordnál is kellemetlen volt nézni a 4. Indiana Jones filmet, most meg csináltak egy 5.-et is. Pedig már 80 éves... (Igaz, bukik is most a film egy elég nagyot...) A legutóbbi filmet 300 millióból készítették el, meg gondolom még pár száz milliót reklámra is költöttek. Egy milliárd dolláros mozibevétel kellene nekik hogy annak a fele visszahozza az árát, de úgy néz ki hogy a harmadát ha össze tudják majd kaparni. Jó sok pénzt buknak el vele.

Ami film most nagyon pörög az a Sound of Freedom. Egy film ami arról szól hogy gyerekkereskedők markából mentik ki a gyerekeket, igaztörténet alapján. Aki látta, dicséri. Csak az amerikai mozik adják.
    Szerintem a J.W szériához lehet lesz egy előzményfilm, mert igen érdekes karakterek vannak benne.

De továbbvinni a szálat felesleges lenne.
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Nagyon komoly film lett nálam biztos benne van a legjobbak között
    Rendkívűl jól átjön a feszültség a filmen keresztül
    https://videa.hu/videok/film-animaci...D8mh9EWlAz0XTn

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Gyerekkorom meghatározó filmje lett egyből még egy igen rossz másolt és alámondásos VHS-en láttam akkor
    Mindenki a kettőre esküszik valamiért, talán több benne a lövöldözés vagy a robbantás és a látvány nekem az első rész marad a mai napig a févörit

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nyugaton a helyzet változatlan (2022)
    https://videa.hu/videok/film-animaci...H0XV8IyHZMxr83
    Most néztem meg, kissé nyers kezdés és igazából nekem eseménytelen is a film a végéig ahol kezdene is felpörögni a film, bár egyébként vannak benne szép jelenetek operatőri szempontból
    Nekem nem tetszik kissé többet vártam mivel ez egy német film lenne az első világháborúról de majd döntse el mindenki maga, én maradok az amerikai 1979-es verziónál

A topic keresõszavai: