Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
Értem amit mondassz, mégis azt gondolom, hogy a BOB-ba egy megfelelõ méretû ponyva a jobb megoldás, akár hosszú távra is. Ha az ember normálisan kitapasztalja az elkészítése nem tart sokkal tovább mint egy sátor felállítása. Azon kívül variálható a menedék formája, mérete..Könnyebb álcázni is. Daniui is kifejtette, hogy be lehet "fûteni" a tábortûzzel..ez tényleg érezhetõ, pedig csak visszavert hõrõl van szó. Ha van egy normális hálózsákod, derékaljad és esetleg bivakzsákod, nem fogsz fázni.
Nem értem hogy miért nevezed bohóckodásnak, ha valaki megtanulja és gyakorolja több típusú menedék megépítését élesben? Egy sátrat minden szerencsétlen fel tud verni, és az a sok szerencsétlen könnyen célpontá válik az erdõben. Egy dolog szól a sátor mellett, hogy még egy anyuci kisfia is ösze tudja rakni és abba a tévhitbe ringatni magát, hogy képes volt normális menedéket összehozni magának.
Ha nincs hová hazamenni, és nincs hol zuhanyozni, így is úgy is koszos és büdös lesz az ember..Majd szagolhatod a 2 hetes lábadat a hideg sátorba zárva
A "bohóckodás",és a"koszos,büdös" szavakért elnézést kérek senkit nem akartam megbántani vele...természetesen tiszteletben tartom ha valaki ponyvát épít,lelke rajta..ha neki így jó....mellesleg évekig amíg nem tudtam megvenni a jó sátramat T-gazdaságos sátram volt 3*3 takaró ponyvával letakarva, kifeszítve rajta gumipókokkal..most is ezt viszem amikor koszos helyre megyek,megyünk..ezt nem sajnálom...de volt mér olyan is,hogy nem állítottam fel a sátrat csak ki terítve ráfeküdtem...de egy valódi vészhelyzetben ragaszkogok a minõségi sátorhoz.