0
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Ami a képen van, az teljesen jó kivitel, egyetlen baj, hogy bent az udvarban nem tudsz felegyenesedni, de az állatoknak maximálisan megfelelIlyen van nekem is, csak nagyobb, meg a háló nem zöld
Itt nem kezdik el megcsipkedni a tyúkok a deszkafalat, mondjuk van alattuk bõven szalma, és kapirgálni is tudnak szóval szerintem találnak maguknak elfoglaltságot
A szigetelést felteheted kívülrõl is, ha van plusz egy vízálló réteged, amit rá tudsz tenni. Nálam ez a hullámos bitumenzsindely van kívül, amit amúgy tetõkhöz használnak, de bontottan elég sok helyen hozzá lehet jutni, vízálló, meg tudja védeni a hungarocellt.
Ha belülrõl szeretnél, akkor viszont javaslom, hogy a bazaltgyapotra, hungarocellre tegyél osb-lapot, az legyen a legbelsõ réteg. Egy kis ólnál az nem egy nagy összeg, de sokat számít.
Tavaly amúgy kisbálával szigeteltem, belülrõl. A fûtéshez lenszalmát is használunk, abból van egy csomó kisbála. Azt élére rakva földtõl plafonig megpakoltam körbe az ólat, rengeteget számít. Idén nem tudtam megcsinálni, mert majdnem kétszer annyi a tyúk, és kicsi lenne nekik a hely. Pedig azt nem kezdik meg, mert erõs a szára, bökõs, még az egér sem megy beleRáadásul jobban ég, mint a búzaszalma, mert a len szára nem üreges, hanem ezekkel az erõs rostokkal van tele
Ez a jobban ég dolog mondjuk csak a kazánban számít, a tyúkólban nem oszt, nem szoroz
Tavasszal meg egyszerûen kivettem a bálákat, és meg is volt a nyáriasítás
![]()
Hát ez a kisbálás szigetelés baromi jó ötlet , nekem eszembe se jutott volna , szombatra nagyon jó idõ ígérkezik ha tehetem átmegyek elégetni egy csomó gazkupacot , aztán csinálok pár képet is. Úgy tervezem ,hogy reggel átmegyek elkezdem égetni az összegyûjtött gazokat , és ha már van tûz úgyis akkor olyan túlélõsen egy nyúl paprikást bográcsban összedobok , a keresztfiam hihetetlenül élvezi az ilyen vadregényes programokat, 12 éves tud már magnézium tömbbel tüzet gyújtani , van saját túlélõ kése , egyedül megpucol egy halat , viszem lõtérre magammal úgyhogy ha baj lesz legalább ennyi elõnye lesz a korosztályával szemben .
Megvolt a mai telek project , bozótírtás , gaz égetés . Sajnos a kinti fõzés elmaradt mert csak ebéd után tudtunk átmenni . Csináltam egy asztalt meg egy padot ,hogy amikor átmegyünk legyen hol kajálni , elég amatõr munka de tõlem ennyire tellett . Keresztfiammal csináltam barátnõm nevetett is ,hogy a kétbalkezesek mese jut eszébe rólunkNa de sebaj a bozótirtáshoz annál jobban értünk )
Fénykép0322.jpgFénykép0324.jpgFénykép0326.jpgFénykép0327.jpgFénykép0329.jpgFénykép0330.jpgFénykép0331.jpg
Ha nem tetszik az asztal meg a pad, szólj nekem. Nálam lenne helye!![]()
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 83 |
Mi az ott a níván, 70centis antenna?![]()
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Néhány kép tõlem. A minõségért bocs, ennyire képes a telefonomAz erdõs rész lenne a mi földünk egy kicsi szeglete, élõben szép látvány volt, képen nem annyira
Fénykép-0066.jpgFénykép-0062.jpgFénykép-0017.jpg
Last edited by MaRee; 05-29-2014 at 09:40 PM.
A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.