0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Thumbs Up |
Na a végén megfertözöd a prepper gondolkodás moddal és lessz biztos társad turázásokhoz!![]()
Bögrét megilleti a városba és vagy faluba érkezõ lányok esetében az elsõ éjszaka joga és a Brüsszel környékén lefoglalt égetett szesz 10%-a, kezdeményezheti a pápa, a jeruzsálemi fõrabbi és a Kínai Kommunista Párt fõtitkárának leváltását, a Tippmixen megtett fogadásait pedig az érintett csapatok végeredménynek fogadják el.
Thumbs Up |
Hétvégén fát pakoltam egy ismi szüleinél. Már most a télre készülnek... Hiába na, más korosztály...
A hátam érzem, pedig szoktam mozogni. Aki tanyán lakik, lehet tudta, de én nem: kérdeztem miért hézagos a fatároló, talán így olcsóbb volt, mint körbedeszkázni? Hát nem, ha vizes a fa, így kiszellõzik, nem rothad be. Mindig tanul valamit a/z (városi) ember...
Thumbs Up |
Received: 70 Given: 51 |
Thumbs Up |
Voltam kint szombaton a helyen..vittem egy havert, akivel elõzõ este együtt iszogattunk esett szó bushcraftról, túlélésrõl, kis preppingrõl..aztán bedobta, hogy másnap akár ki is jönne velem..érdekli a hely.
Így a kintalvás sajna elmaradt, ellenben lehet sikerült kerítenem egy túra, vagy preppertársat.
Kinéztem az állandó menedék helyét is...tényleg meredek, meg dzsungeles, de azért nincs annyira rejtve mint dondoltam...ezen is dolgozni kellene...
Last edited by Grafitos; 05-28-2014 at 11:33 AM.
Thumbs Up |
Így van LSVF..
Én is mindig nyitott szemmel járok.. Aki fával tüzel, tudja, hogy tüzelõbõl sosem elég
Hozzátenném, hogy az öreg, anyai Tatám egész évben a bizonyos "göngyölegét"(csinálok majd egy fotót és leírom mi is lenne az) gyártja, amivel télen tüzelget. Különösen jó elfoglaltság neki ha esik az esõ(ilyenkor a mûhelyben) vagy ha nagyon meleg van(diófa alatt). Persze 80 éves és ráér ilyenekkel molyolni..![]()