Oldala 62 of 162 ElsõElsõ ... 1252606162636472112 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 611 to 620 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Vadregényesen gyönyörû a Zagyva ilyenkor.... Vagy nem otthon készültek a képek?
    De bizony, ott készültek A.L.Ias

Senior Member bögre's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Tolna
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Na a végén megfertözöd a prepper gondolkodás moddal és lessz biztos társad turázásokhoz!
    Bögrét megilleti a városba és vagy faluba érkezõ lányok esetében az elsõ éjszaka joga és a Brüsszel környékén lefoglalt égetett szesz 10%-a, kezdeményezheti a pápa, a jeruzsálemi fõrabbi és a Kínai Kommunista Párt fõtitkárának leváltását, a Tippmixen megtett fogadásait pedig az érintett csapatok végeredménynek fogadják el.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló bögre Hozzászólás megtekintése
    Na a végén megfertözöd a prepper gondolkodás moddal és lessz biztos társad turázásokhoz!
    Most voltam 2 napos horgaszos/vadkempingezos buliban (a csapat nagyja prepper), s szegeny gyerek bele volt betegedve, hogy nem johet...

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Most voltam 2 napos horgaszos/vadkempingezos buliban (a csapat nagyja prepper), s szegeny gyerek bele volt betegedve, hogy nem johet...

...mi holnap reggel indulunk.....ott alszunk kétszer...vagy háromszor....már nagyon nem bírok itthon,minden becsomagolva.......miért nincs már reggel?????

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hétvégén fát pakoltam egy ismi szüleinél. Már most a télre készülnek... Hiába na, más korosztály...
    A hátam érzem, pedig szoktam mozogni. Aki tanyán lakik, lehet tudta, de én nem: kérdeztem miért hézagos a fatároló, talán így olcsóbb volt, mint körbedeszkázni? Hát nem, ha vizes a fa, így kiszellõzik, nem rothad be. Mindig tanul valamit a/z (városi) ember...

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...mi holnap reggel indulunk.....ott alszunk kétszer...vagy háromszor....már nagyon nem bírok itthon,minden becsomagolva.......miért nincs már reggel?????
    En 1 hettel korabban kesz voltam indulni.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szép tollaságak..látom valaki gyakorolt korábban..ez elsõre nem nagyon szokott így menni

Idézet Eredeti hozzászóló Enemy Hozzászólás megtekintése
    Délelõtti csatangolás munka elõtt..
    Csatolmány 2903Csatolmány 2904
    Csatolmány 2905Csatolmány 2906
    Csatolmány 2907Csatolmány 2908
    Reggelivel egybekötött 3 órás kis túra, döbbenet hogy odakint milyen lassan telik az idõ..
    tûzgyújtás most nem volt,mert nagyon elkalandoztam.
    Szerettem volna vizet desztillálni alu dobozok esítségével(0,5l-es, 0,33l, 0,25l). Kíváncsi lennék ilyen "hulladékokban"mennyi desztvizet mennyi idõ alatt lehet létrehozni. Sebaj, majd legközelebb..
    Ami reggeliként szolgált: 400g-os babgulyás konzerv kolbássza(428), marcipánkenyér 170g(380),Energiaital 250ml(144), Szárított teljes kiörlésû rozskenyér(?),több mint 952kcal

Vicces ez a képforgatás össze-vissza ..

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 70
    Given: 51

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Amatorpe Hozzászólás megtekintése
    Hétvégén fát pakoltam egy ismi szüleinél. Már most a télre készülnek... Hiába na, más korosztály...
    A hátam érzem, pedig szoktam mozogni. Aki tanyán lakik, lehet tudta, de én nem: kérdeztem miért hézagos a fatároló, talán így olcsóbb volt, mint körbedeszkázni? Hát nem, ha vizes a fa, így kiszellõzik, nem rothad be. Mindig tanul valamit a/z (városi) ember...
    Sosem tél elõtt 2 percel veszünk fát mert vizes meg kitudja....vidéken aki teheti mind ilyenkor vesz.
    Én is hasogatok a napon mostanság, télre frankó lesz az akác, de maradt a tavalyiból is. Lehet szerzünk még 1 kocsival, ha már szedni nem sikerült.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Voltam kint szombaton a helyen..vittem egy havert, akivel elõzõ este együtt iszogattunk esett szó bushcraftról, túlélésrõl, kis preppingrõl..aztán bedobta, hogy másnap akár ki is jönne velem..érdekli a hely.
    Így a kintalvás sajna elmaradt, ellenben lehet sikerült kerítenem egy túra, vagy preppertársat.
    Kinéztem az állandó menedék helyét is...tényleg meredek, meg dzsungeles, de azért nincs annyira rejtve mint dondoltam...ezen is dolgozni kellene...

Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Asszony egész hétvégén tanul a hétfõi vizsgájára..ez számomra egyet jelent szombat és vasárnap is ERDÕÕÕÕ!
    Szombaton felmegyek, megkeresem a megfelelõ helyet, dzsungelt írtok, meg áttermelem a faanyagot..
    Vasárnap meg gyalásóra fel és nekiugrok ásni

Most néztem idõjárásjelentést..15 fok körül mond szombat éjszakára..lehet egy kintalvást is megjátszhatnék...
    Last edited by Grafitos; 05-28-2014 at 11:33 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló LSVF Hozzászólás megtekintése
    Sosem tél elõtt 2 percel veszünk fát mert vizes meg kitudja....vidéken aki teheti mind ilyenkor vesz.
    Én is hasogatok a napon mostanság, télre frankó lesz az akác, de maradt a tavalyiból is. Lehet szerzünk még 1 kocsival, ha már szedni nem sikerült.
    Így van LSVF..
    Én is mindig nyitott szemmel járok.. Aki fával tüzel, tudja, hogy tüzelõbõl sosem elég
    Hozzátenném, hogy az öreg, anyai Tatám egész évben a bizonyos "göngyölegét"(csinálok majd egy fotót és leírom mi is lenne az) gyártja, amivel télen tüzelget. Különösen jó elfoglaltság neki ha esik az esõ(ilyenkor a mûhelyben) vagy ha nagyon meleg van(diófa alatt). Persze 80 éves és ráér ilyenekkel molyolni..