0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Thumbs Up |
Sziasztok. Segítsetek.
Keresek huzalfûrészt, víztisztítót táborit és komolyabbat, hõvédõ takarót, vízálló gyufát.
Huzalfûrészt, ha nem vészhelyzeti pakkba szeretnéd nem ajánlom, helyette inkább "bicska fûrészt" vegyél vagy abba a kategóriába tartozó fûrészt, pl a fiskars jót gyárt de drága is, de baumaxban tökéletes darabot lehet venni, legalábbis nekem eddig bevállt.
Ha hõvédõ takaró alatt az izofóliát érted azt sztem sok helyen kapni katonai boltoktól a túra boltokon keresztül, nekem a Mountexbõl van 1000 alatt volt, de sztem ennél olcsóbabn is lehet szerezni.
A vízálló gyufát pedig sztem katonai boltokban érdemes megnézni, militaria nagyáruházat, jászai mari téren lévõ katonai boltot és a légiós militarit ajánlom elsõ körben ha ezekben nincs az oktogonon van egy katponai bolt, plusz végsõ esetben ott az obsit. De újpesten is tudok egy viszonylag drága katonai boltot. Ezek közül a legtöbbet kidobja a google, de az elsõ 3-om boltot ajánlom.
"Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
A huzalfûrészt felejtsd el, nem jó semmire. Szerintem a vízálló gyufával se bajlódj. Vegyél helyette egy bármilyen ferrocérium szikravetõt és egy tubus Technocol rapid ragasztót. Et utóbbi sokkal olcsóbb lesz a rakható tüzek és siker arányát tekintve és nem is fog számottevõen több helyet elfoglalni.
Thumbs Up |
Vagy próbálj ki egy olcsó noname-t, sparban van 600-ért.
Thumbs Up |
Bár nekem nincs, egy túlélõdobozban lazán elfér egy fuzalfûrész..Ha vészhelyzet van, el lehet vele szerencsétlenkedni és enni nem kér..
Íme az általam összeforgatott fogazatú mindkét oldalra mûködõ láncfûrész, lemásolhatjátok. Iszonyúan visz.
lancfuresz.jpg A kép kinagyítható.
(szükségesek hozzávaló patentszemek motorfûrészes boltban kapható, láncszerelõ célszerszám na ez drága, és türelmes munka)
Csatolmány 4073
A kész láncról flexel le kell vágni a csillagkerék hajtotta részeket.
Thumbs Up |