Oldala 54 of 98 ElsõElsõ ... 444525354555664 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 531 to 540 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Mobiltorony adóvevõ egységét javítom, abban van egy cirkulátornak nevezett alkatrész ami megakadályozza hogy a rosszul illesztett antennáról visszaverõdõ hullám a végfokra jusson. Nem értem miért nem szerelnek a sima rádiókba is ilyent...
    Nem tudom, talán mert túlságosan megdrágítaná a rádiót vagy nem férne el egy kézi rádió méretében.
    Viszont ma hallottam, hogy a kínai kézi rádiókban van olyan védelem, ami az SWR értékének megfelelõen visszaveszi a kimenõ teljesítményt, hogy védje a végfokot.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sziasztok. Segítsetek.
    Keresek huzalfûrészt, víztisztítót táborit és komolyabbat, hõvédõ takarót, vízálló gyufát.

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Bagaméri Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok. Segítsetek.
    Keresek huzalfûrészt, víztisztítót táborit és komolyabbat, hõvédõ takarót, vízálló gyufát.
    Huzalfûrészt, ha nem vészhelyzeti pakkba szeretnéd nem ajánlom, helyette inkább "bicska fûrészt" vegyél vagy abba a kategóriába tartozó fûrészt, pl a fiskars jót gyárt de drága is, de baumaxban tökéletes darabot lehet venni, legalábbis nekem eddig bevállt.

Ha hõvédõ takaró alatt az izofóliát érted azt sztem sok helyen kapni katonai boltoktól a túra boltokon keresztül, nekem a Mountexbõl van 1000 alatt volt, de sztem ennél olcsóbabn is lehet szerezni.

A vízálló gyufát pedig sztem katonai boltokban érdemes megnézni, militaria nagyáruházat, jászai mari téren lévõ katonai boltot és a légiós militarit ajánlom elsõ körben ha ezekben nincs az oktogonon van egy katponai bolt, plusz végsõ esetben ott az obsit. De újpesten is tudok egy viszonylag drága katonai boltot. Ezek közül a legtöbbet kidobja a google, de az elsõ 3-om boltot ajánlom.
    "Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Sziasztok. Segítsetek.
    A huzalfûrészt felejtsd el, nem jó semmire. Szerintem a vízálló gyufával se bajlódj. Vegyél helyette egy bármilyen ferrocérium szikravetõt és egy tubus Technocol rapid ragasztót. Et utóbbi sokkal olcsóbb lesz a rakható tüzek és siker arányát tekintve és nem is fog számottevõen több helyet elfoglalni.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sziasztok. Segítsetek.
    Huzalfûrész helyett van egy kb 60cm hosszú motorfûrész láncom, a két végén zsinór fogantyúval, vastag kartonpapírba csomagolva.
    Egyszerû és BRUTÁLISAN hatékony!

Senior.Member fisligery's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Vagy próbálj ki egy olcsó noname-t, sparban van 600-ért.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Bár nekem nincs, egy túlélõdobozban lazán elfér egy fuzalfûrész..Ha vészhelyzet van, el lehet vele szerencsétlenkedni és enni nem kér..

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Bowman Hozzászólás megtekintése
    Huzalfûrész helyett van egy kb 60cm hosszú motorfûrész láncom, a két végén zsinór fogantyúval, vastag kartonpapírba csomagolva.
    Egyszerû és BRUTÁLISAN hatékony!
    Íme az általam összeforgatott fogazatú mindkét oldalra mûködõ láncfûrész, lemásolhatjátok. Iszonyúan visz.

lancfuresz.jpg A kép kinagyítható.

(szükségesek hozzávaló patentszemek motorfûrészes boltban kapható, láncszerelõ célszerszám na ez drága, és türelmes munka)

Csatolmány 4073

A kész láncról flexel le kell vágni a csillagkerék hajtotta részeket.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Pityubá Hozzászólás megtekintése
    (szükségesek hozzávaló patentszemek motorfûrészes boltban kapható, láncszerelõ célszerszám na ez drága, és türelmes munka)
    Megfelel hozzá a kerékpárlánchoz való szerszám, vagy más típusú, erõsségûre van szükség?

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Pityubá Hozzászólás megtekintése
    Íme az általam összeforgatott fogazatú mindkét oldalra mûködõ láncfûrész, lemásolhatjátok. Iszonyúan visz.

lancfuresz.jpg A kép kinagyítható.

Csatolmány 4073

A kész láncról flexel le kell vágni a csillagkerék hajtotta részeket.

..ezt gyorsan védesd le ,mert karácsonyra az összes túra bolt tele lesz vele...noname kivitelben....