Idézet Eredeti hozzászóló Lekvár Hozzászólás megtekintése
Hadd mondjak valamit:
Mindenki másképp súlyozza az életét, mindenki mást érez fontosnak. Mert KÜLÖNBÖZÕEK vagyunk! (még szerencse
SENKI ne várja el egy másik embertõl, aki más élethelyzetben van, hogy megmondja neki mi lenne a JÓ!
MINDENKI próbáljon a saját agyával gondolkodni, még ha ez néha nehezen megy is!

Mit csináljak? Mire jó ez? Mire jó az? Lehet ezt kellene csinálnom...? Mik vagyunk mi, zombik? Hogy a macska rúgja meg!

Még valamit: az EMBERT a döntései minõsítik, ha úgy dönt, hogy befejez valamit, akkor fejezze be.
Yoda szavaival élve: "Csináld vagy ne csináld, de ne próbáld!"

Zárszó: Ajánlok valamit Doom-nak, egy hétig egyikünk se szóljon hozzá a fórumhoz, lássuk meg hogy megy... lehet kicsit sokat voltunk itt.
(elõnyben vagyok mert anno Morpheus honlapján fél évet kibírtam egy szó nélkül) de most csak egy hetet ajánlanék. Na miccósz?

Békesség!

..nem tudom már hányadszorra írom már le.... csak ebben a topicon is vagy ötödször....HOGY NE VELEM FOGLALKOZZATOK,HANEM A TÉMÁVAL ..érveljetek cáfoljatok,írjátok le a saját véleményeteket....százszor leírhatja mindenki ,hogy engem milyennek lát...de van értelme??..most õszintén?...nem lenne jobb inkább feltárni a lehetséges veszélyforrásokat a mi a bunker mellett szól?....Könyörgöm,hagyjatok már lógva és foglalkozzunk a bunkerrel! Köszönöm szépen!