0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Én nagyon egyszerûen adtam be a páromnak, hogy mostantól felkészülés van: elmondtam, mit gondolok az elmúlt napok /hetek eseményeirõl ( pl. Párizs), és azt is elmondtam, hogy kötelességünk mindent megtenni azért, hogy egy esetleges kijárási tilalom esetén is legyen mihez nyúlni. Vagy, ha beüt a gebasz, akkor tudjunk lépni. Fegyverviselési engedéllyel mindketten rendelkezünk, és arról is két mondatban sikerült meggyõznöm, hogy biztonságban érezném magam, és a családom, ha lenne itthon valami lõfegyver.
Mázlista vagyok, kamasz fiam abszolút támogat, és a legkisebbem is érti mit miért teszek, mai beszélgetésünk után, azt mondta, ezentúl minden pénzt, amit kap, félreteszi, de nem játékra, hanem, hogy a saját BOB-ját összetudja állítani.![]()
Most azon pörög az agyam, hogy mit kell, és mennyi idõ alatt összeszedni, elvégezni. Mindenképp összeállítok ezekrõl egy listát. Én egyébként még korábbra, kb 2017-re tennék egy voksot, SHTF-re, de elképzelhetõnek tartom egy éven belülre is.... nem tudom, ahogy körül nézek, nem túl sok jót látok, és nem tól sok reményre adó okot....Persze, az ember amíg él remél.![]()