Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
Akkor kérlek ó Mester mutass nekem:
- 1 azaz egy db hiteles forrást az 56-osok által elkövetett tömeges nemi erõszakról
- 1 azaz egy db hiteles forrást az 56-osok által elkövetett tömeges fosztogatásról
- 1 azaz egy db hiteles forrást az 56-osok által elkövetett gyújtogatásról lázongásról, tömeges kitörésrõl a táborból
- 1 azaz egy db hiteles forrást az 56-osok által elkövetett terrorcselekmény sorozatról
- 1 azaz egy db hiteles forrást az 56-osok által elkövetett pedofil nemi erõszakról
- 1 azaz egy db hiteles forrást amely szerint 56-osok kidobálták az ételt a rendelkezésükre bocsátott és általuk összefosott vasúti kocsiból
- 1 azaz egy db hiteles forrást amely szerint az 56-osok egzotikus betegségek lehetséges melegágyai voltak
- 1 azaz egy db hiteles forrást amely szerint az 56-osok munka nélkül óhajtottak élni a befogadó országban, és mikor nem kaptak valamit azonnal, akkor tüntetni kezdtek
- 1 azaz egy db hiteles forrást amely szerint az 56-osok megtagadták a nyilvántartásba vétel bármelyik aspektusát
Nem megy? Akkor kérlek ne beszélj hülyeségeket.
Nem vagyok a mestered és nem is kívánok az lenni, ne is kérlelj! Van 400-500 hallgatóm, elég azoknak mutogatnom. Ha gúnynak szántad, akkor sajnálattal közlöm inkább szánalmasra sikeredett!
A kéréseidre térve, nem tudok rá se hiteles se legenda szintû esetet mondani. Nem vagyok képben az ötvenes évek osztrák, német, amerikai, ausztrál és egyéb országok bûnügyi statisztikáiban. De ettõl miért is lenne hülyeség amit írtam? Nem vándoroltak ki köztörvényesek a többi menekült között? A te látványos megfogalmazásoddal fogalmazva, mutass nekem:
- 1 azaz egy db hiteles forrást, hogy az 56-osok között csak politikai üldözöttek voltak
- 1 azaz egy db hiteles forrást, hogy az 56-osok között egyetlen késõbbi bûnelkövetõ sem volt
- 1 azaz egy db hiteles forrást, hogy az 56-osok között egy sem követett el nemi erõszakot
- 1 azaz egy db hiteles forrást, hogy az 56-osok között egy sem volt pedofil
.... (folytatnám, de nevetséges már a felsorolás is)
Nem megy? Akkor miért is beszélek hülyeségeket?

A határról meg annyit hogy valóban nem szükséges válogatás nélküli tömegmészárlás. Mert hát ugye soha senki nem mondta hogy a határátkelõhöz érkezõ, a hatóságokkal együttmûködõ "ártatlan menekülteknek" bármi baja kell hogy essen. Érzed az apró különbséget a gyújtogató, köveket hajigáló együttmûködést megtagadó biometrikus adatfelvételt (valószínûleg okkal) megtagadók és az ártatlanok között?
A határállomásra érkezõ, a hatóságokkal együttmûködõ menekültek beadhatják a kérelmüket, amit a jelengi szabályok értelmében azonnal elutasítják, mert a kormányunk szerint Szerbia biztonságos ország, maradjanak ott. Ráadásul nem az országból, hanem az EU-ból dobják ki, mert a magyar elutasító határozat késõbb más országokban is érvényes lesz, hiába szökik tovább. Az általad leírt különbséget érzem, és te érzed a helyzet 22-es csapda jellegét? Aki együttmûködik azt kidobják, aki beszökik, az esetleg továbbjut a célja felé.
Ezen a fórumon kissé abszurd felhánytorgatni másoknak, hogy gebasz helyzetben nem mûködnek együtt a hatóságokkal, ódzkodnak a letagadhatatlan (biometrikus) nyilvántartásba vételtõl és nem kérnek a kormány ráerõszakolt "segítõkészségébõl". Ha gebasz lesz, mi sem a gyülekezõ helyen fogunk sorakozni és nem a tömeggel együtt vonulunk rendezett sorokban ahova irányít a hatalom. Hanem megyünk amit a legjobbnak tartunk és kerüljük a hatóságokat, az ellenörzõ pontokat.

És bélyegezz meg, sõt meg is kövezhetsz, de az én szememben ebben a gyülevész hadban nincsenek ártatlanok. Vannak ellenben gazdasági migránsok (ingyenélõk), gyilkosok, terroristák, erõszaktevõk, pedofilok, és mindenféle fanatikusok. Mert bizony azt mondom hogy számomra több az országom és a népem minthogy ne vegyen be bármit a gyomrom, többet ér egy igaz Magyar élete, sõt egy Magyar gyermek mosolya mint akárhány ezer ilyen kétlábú sáska élete!
Én nem akarlak megbélyegezni, mindenki azt gondol, érez és tesz amit akar. Amíg ez nem árt az én életemnek (igen, önzõen az én életemnek). Jelenleg saját nemzetem vesz kerül és minden nap acsarkodnak rám és egymásra. A magyarok veszik el a magyarok életét és magyarok törlik le a gyermekeink arcáról a mosolyt. Már nem gondolkodok nemzetben, ha nem mások teszik meg, mi fogjuk felfalni egymást. Csak magamnak-családomnak-barátaimnak-ismerõseimnek-közösségemnek szeretnék egészséget, boldogságot, békét és biztonságot (kb. ebben a sorrendben).