Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
Igazából nem tart semmiben csak tudni kellene az igényeket, mert én csak az olcsóbb kategóriás lámpákat veszem de néha vannak 200$-os lámpák is félárban ami szerintem még mindig ufo de van aki bukik az ilyesmire és azért ott lehet nagyot spórolni. Két hete rendeltem kifutó olight M1-et 40 helyett 15$-ért. Az sem rossz de abból összesen volt 90 darab és el is fogyott pár óra alatt miután kijutott az éterbe az akció. Nekem szerencsém volt, mire FB-on beírtam már el is fogyott. Szóval vannak ilyenek.
Késekbõl hatalmas kedvezmény nem szokott lenni de érdemes bele fektetni némi zsetont mert minõségre hibátlanok. Enlan EM-01 és Harnds CK6013 késeket vettem. Elsõ 7cm, második meg 7.9cm. Az enlan picike de G10 markolata van, 8Cr13MoV rozsdamentes míg a harnds robosztusabb darab üvegszálas markolattal 8Cr14MoV acélból. Itt olvastam, hogy jobb ha van mindkét kezünk ügyében bicska, most már így hordom õket egyik jobb másik bal zsebbe csiptetve
Ezek a lámpák mennyire megbízhatók?
A kések acélját azért megnézetném, ilyen áron nem lehet normális kést csinálni szerintem.