Oldala 48 of 72 ElsõElsõ ... 38464748495058 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 471 to 480 of 714

Topic: Fallout

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Most hogy nem netezhetek túl sokat és (sajnos) munkából sincs túl sok, így játszok.

Arra számítottam, hogy mivel az Institute-ot utálja a Railroad csapat is, meg a Brotherhood is, akkor majd összefognak. Jött a támadás, de az összefogás helyett mindenki-mindenki ellen. Csak rám nem lõtt senki, mert mindhárom brigádnak a tagja vagyok. A társam se lõtték... egy ideig. Mert a végén teljesen ok nélkül a Railroad rátámadt.

Nehéz a választás, mert a Brotherhoodnál van az erõ. De õk mindenkit kiirtanának. A Railroad mentené a jókat, irtaná a rosszakat, de azok szerencsétlen csövesek. Az Institute meg tele van olyan tudóssal, akik újjáépíthetnék a világot, meg õk azok akik synth-eket gyártanak. A Railroad kit fog megmenteni, ha nem "születnek" új synth-ek?

Mégis a Railroad oldalán kötöttem ki. De igazából nincs tökéletes választás.
    Én arra gondoltam, hogy meg kéne békíteni õket egymással. Ennek kivitelezése még gyerekcipõben jár nálam, mert nem sokat Fallutozok mostanában.
    10-es karizmával mindent meg lehet dumálni ahogy eddig tapasztaltam. Ez már meg is van, most már csak beszélni kell a felekkel.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Jó sokat játszom mostanában. Tegnap még a telephelyekre is kilátogattam, csináltam ivóvízkutakat, ültettem zöldséget-gyümölcsöt, meg védelmet is raktam le néhányat. Ez az étel helyzet elég fura. Lerakom, de nem nõ azonnal, tehát éhesek maradnak? Van ahol késõbb se nõ semmi, hiába van víz? Nem igazán értem.

https://www.facebook.com/Minus10Degr...us/?fref=photo

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Eddig nem tudtam hogy mit csináljak ha ültetek nekik növényeket, de azok kiszáradnak. Most rájöttem, hogy ha olyan gond van, akkor egy telepesnek szólni kell hogy gondozza a veteményest. Viszont a gond, hogy nem mindegyik akar dolgozni. A legtöbb csak csere-berélni akar, ha megszólítom õket.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Eddig nem tudtam hogy mit csináljak ha ültetek nekik növényeket, de azok kiszáradnak. Most rájöttem, hogy ha olyan gond van, akkor egy telepesnek szólni kell hogy gondozza a veteményest. Viszont a gond, hogy nem mindegyik akar dolgozni. A legtöbb csak csere-berélni akar, ha megszólítom õket.
    Workshop nézetben kell a-t nyomni amikor a telepesre nézel. Aztán mond valami szöveget, ekkor oda mész a veteményeshez, ágyúhoz stb. és nyomsz még egy a-t.
    Én így emlékszek erre a folyamatra.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ok, köszönöm, kipróbálom!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igazad volt. Így már meg is oldódott az ételhiány probléma.

Synth Lives Matter

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az összes telepem felfejlesztettem, egész jól mennek. Belejöttem az építgetésbe is. Rájöttem hogy az ágyúkat nem elég csak letenni, hanem embert is kell mögéjük állítani és akkor mûködnek. Így most már az a küldetés is megvan.

https://www.facebook.com/jason.craig.585?fref=photo

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nehéz döntés. Ha segítek az Institute-nak reaktort indítani, akkor a Brotherhood örökre az ellenségem lesz. De ha nem segítek az Institute-nak, akkor lebukik a Synth forradalmi összeesküvés az Insitute ellen. Nincs választási lehetõség arra hogy a Railroad-al tartsak.

A topic keresõszavai: