Oldala 73 of 98 ElsõElsõ ... 2363717273747583 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 721 to 730 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    nekem is a durvulasra ott a schrade 38 kesem, azzal lehet vadulni. 35 fontba / 14 ezer forintba kerult (postazassal egyutt) es az egy eleg nagy kes 1095hc acelbol, es ezen a kesen meg rajta van a vam is mert amerikabol lett behozva. es eletre szolo valos garanciat adnak hozza. a tokon elgyengult a pattent gomb, visszakuldtem, szo nelkul kuldtek helyette ujat.
    a papica fele videokbol meg tudjuk, hogy milyen garanciat varhatok a magyar mester kes keszitoktol
    25 ezer azert eleg sok penz egy kesert es akkor meg a postakoltseg is rajon 70 font folott vagyok. soknak tartom, foleg mivel olcso kategorias kesnek lett bereklamozva.
    Ne ülj fel papica hülyeségeinek! Simán hitelrontás amit csinál, kifogott 2-3 db selejt kést és ezt kivetíti egy TELJES SZAKMÁRA! Azért az elég inkorrekt mivel nem minden készítõ késében talált hibát de azokat is sározza. Nekem még nem volt gondom magyar készítõkkel, ha valamirõl úgy gondolom hogy nem jó leviszem és átalakítja vagy csere.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    Hogy jobban megérts!
    -a bóti kés....az útszéli csaj
    -a csilli-villi kisipari kés....a luxus csaj
    -az én késem .....a barátnõm...
    Értelek én de néha jó egy-két luxus csaj!:-D

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Ne ülj fel papica hülyeségeinek! Simán hitelrontás amit csinál, kifogott 2-3 db selejt kést és ezt kivetíti egy TELJES SZAKMÁRA! Azért az elég inkorrekt mivel nem minden készítõ késében talált hibát de azokat is sározza. Nekem még nem volt gondom magyar készítõkkel, ha valamirõl úgy gondolom hogy nem jó leviszem és átalakítja vagy csere.
    az nem igazan erdekelt, hogy eltordelt nehany kest es leszolt mindenkit utana, az szerintem is hulyeseg amit csinalt.
    en nem is a magyar keseket szoltam le, hanem a kesekhez jaro garanciat, vagyis a garancia hianyat.
    ami zavart es ez a videokbol kiderult, hogy a magyar keskeszitok nemigazan akartak a garanciat vallani. ami azert egy 20+ ezer forintos kes eseten szerintem mar illene!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    10 körül megérné. 35-ért már Lovász S16-ot tudsz venni az biztos jó vas.

Biztos hogy jó? :-)
    Last edited by apii; 06-04-2016 at 12:29 PM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Ezt én máshogy látom! Fõleg ha lötyögös markolatos kést küldenek postán, s.t.b. Nem minden arany itt sem!
    Viszont Kocsis Ferenctõl úgy kaptam meg, ahogyan elképzeltem, és minõségben!

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    az nem igazan erdekelt, hogy eltordelt nehany kest es leszolt mindenkit utana, az szerintem is hulyeseg amit csinalt.
    en nem is a magyar keseket szoltam le, hanem a kesekhez jaro garanciat, vagyis a garancia hianyat.
    ami zavart es ez a videokbol kiderult, hogy a magyar keskeszitok nemigazan akartak a garanciat vallani. ami azert egy 20+ ezer forintos kes eseten szerintem mar illene!
    Pont ezt írtam hogy 1 készítõ nem tett eleget a garanciás kötelezettségének de itt is vissza lett fizetve a kés ára.
    Annyit tudok tanácsolni, hogy adószámmal rendelkezõ készítõtõl vegyél kést, én is így teszek és bevált.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló apii Hozzászólás megtekintése
    10 körül megérné. 35-ért már Lovász S16-ot tudsz venni az biztos jó vas.

Biztos hogy jó? :-)
    Nekem volt és bevált. Az ismerõsei körömben mindenkinek bevált. Ha van más infód csupa fül vagyok?

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló apii Hozzászólás megtekintése
    Ezt én máshogy látom! Fõleg ha lötyögös markolatos kést küldenek postán, s.t.b. Nem minden arany itt sem!
    Viszont Kocsis Ferenctõl úgy kaptam meg, ahogyan elképzeltem, és minõségben!
    Persze hogy nem de ez minden szakmánál így van! Bele kell tanulni mindenbe és van aki mindig kontár marad. Ezért írtam hogy adószámos készítõ az sokat elárul.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem volt és bevált. Az ismerõsei körömben mindenkinek bevált. Ha van más infód csupa fül vagyok?
    Nekem róla nincs, más után meg nem beszélek. Viszont lenne akirõl tudnák írni, de azt meg nem teszem! :-)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Persze hogy nem de ez minden szakmánál így van! Bele kell tanulni mindenbe és van aki mindig kontár marad. Ezért írtam hogy adószámos készítõ az sokat elárul.

Csak a kontárságot ne én fizessem meg! :-)