Oldala 180 of 222 ElsõElsõ ... 80130170178179180181182190 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,791 to 1,800 of 2213

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ádám Csaba Hozzászólás megtekintése
    Ezt fejtsd már ki részletesebben kérlek, mert nem értem teljesen.
    Elírtam. Vállpánt vékonyak tûnik. Megpakolva 20-25 kilóval hosszabb távon kényelmetlen , ha belevág a vállakba.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Laci Hozzászólás megtekintése
    Elírtam. Vállpánt vékonyak tûnik. Megpakolva 20-25 kilóval hosszabb távon kényelmetlen , ha belevág a vállakba.
    P1050932.jpg
    6,5 cm széles szivacsozott a pánt. Nekem nem tûnik keskenynek. Az elõzõ táskámon ettõl keskenyebb volt, de az sem vágott. Az éles teszt majd csak januárban lesz, véleményt majd akkor tudok róla írni.

Senior Member sukran4fish's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2016
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 105
    Given: 94

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    csinal belole egy ilyen vaj kest
    Sajnos csak egy fenõacélom van, nem igazán értek a dologhoz mi vinné ennyire le az anyagát. Fenõkõ? Mondjuk annyiban mindenképp jó ötlet, hogy pont ideális kicsit tanulni a dologról. Majd utánanézek, köszi! Tippek is jöhetnek persze.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló sukran4fish Hozzászólás megtekintése
    Sajnos csak egy fenõacélom van, nem igazán értek a dologhoz mi vinné ennyire le az anyagát. Fenõkõ? Mondjuk annyiban mindenképp jó ötlet, hogy pont ideális kicsit tanulni a dologról. Majd utánanézek, köszi! Tippek is jöhetnek persze.
    Az Opinelnek elég sérülékeny a hegye, vissza kell köszörülni akkor erõsebb lesz. Ezt a mûveletet jobb szakemberre bízni.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló sukran4fish Hozzászólás megtekintése
    fenoacellal szerintem ne allj neki, hacsak nincs ra egy ket napod
    koszorud van? azzal pikk pakk meg lehet csinalni. ha nincs szerintem barmelyik kulcsmasolo megcsinalja neked.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Én nem értek hozzá. Azt írtam ûrtartalomnak, amit az eladó írt nekem. Lehet átbaszott a tag. Az van beleírva, hogy DPM IRR. Az oldalzsebek leszedhetõk róla. Erõs, masszív tasi, nekem megfelel.
    Nézem, nézem, de ezt tényleg valami másnak tûnik. Az oldalzaebekkel együtt nem hihetetlen a 80 liter, de inkább felfelé kerekítve. Az oldalzsebek leszedhetõnek tûnnek. A DPM a terepmintát, az IRR infravörös "álcázottságot" jelöli. Nincs a zsák belsõ részén egy cimke NSN számmal? Érdekelne a pontos típusa.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Nézem, nézem, de ezt tényleg valami másnak tûnik. Az oldalzaebekkel együtt nem hihetetlen a 80 liter, de inkább felfelé kerekítve. Az oldalzsebek leszedhetõnek tûnnek. A DPM a terepmintát, az IRR infravörös "álcázottságot" jelöli. Nincs a zsák belsõ részén egy cimke NSN számmal? Érdekelne a pontos típusa.
    Valóban leszedhetõk az oldalzsebek. Mindkét oldalt egy-egy cipzár tartja, illetve alul-felül van két-két mûanyag csatt.
    Van benne ilyen MSN számos címke. Fotót mellékelek. P1050942.jpg
    Ezt találtam róla: Rucksack, Other Arms, DPM, IRR. [NSN 8465-99-978-5364] (A smaller Bergen with holdall-style carrying handles and pack-away shoulder straps, designed to be carried in vehicles.)
    Last edited by Ádám Csaba; 12-24-2016 at 07:01 AM.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 131

0 Not allowed!
    Valóban leszedhetõk az oldalzsebek. Mindkét oldalt egy-egy cipzár tartja, illetve alul-felül van két-két mûanyag csatt.
    Van benne ilyen MSN számos címke. Fotót mellékelek. P1050942.jpg
    Ezt találtam róla: Rucksack, Other Arms, DPM, IRR. [NSN 8465-99-978-5364] (A smaller Bergen with holdall-style carrying handles and pack-away shoulder straps, designed to be carried in vehicles.)
    Ez az úgynevezett "mûszaki bergen" zsák, amit jármûszemélyzet használ, ezért lezippezhetõ a vállpántos rész, hogy ne akadjon bele mindenbe.
    Kb 60 liter a térfogata, az anyaga örökös mint a szegénység.

A vállpántja kényelmes, de nem egy túrazsák-komfort, viszont volt, aki ilyennel bevállalta a Kék-túra egy szakaszát...

Ami poénos, épp csütörtökön vettem én is egy "közép bergent", ami 80 literes zsebek nélkül, annak is csak az NSN-szám alapján sikerült a pontosabb beazonosítása...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 131

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Ez érdekel! Milyen bergen? Mert a "nagy" az infantry bergen 100l, a predator patrol pedig 45 l. Ehhez jön még a kétszer 12,5l oldalzseb. Ez egy harmadik változat?
    Bergenbõl is létezik már ezerféle, amit a britek rendszeresítettek.
    Pár példa:
    Patrol pack (Ebbõl van pár fajta) 30liter
    Predator pack(ebbõl van 3féle) 40 liter
    ECM(rádiós)
    Rakétavetõs/ aknavetõs
    Az említett mûszaki bergen(60l)
    Ennek a medic változata 60L
    Kis bergen(80l)
    Nagy bergen 100l(zsebekkel 120)
    SAS bergen(kis zsebekkel) 120l
    Field support(rengeteg külsõ zsebbel

Camelbak is készít bergennek hívott zsákokat, de az a motherlode brit mintás változata

Ezeken belül többféle gyártó is van, ami a kivitelben tér el, pl. a Marauder, lowe alpine, pilgrim, stb..

Van pár prototípus zsák is, ami bergen néven megy, így nehezítve a beazonosítást
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    az anyaga örökös mint a szegénység.
    Ezt hogy érted?