Oldala 194 of 220 ElsõElsõ ... 94144184192193194195196204 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,931 to 1,940 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ihasz Laci Hozzászólás megtekintése
    https://www.vango.co.uk/gb/sleeping-...alpha-375.html

Csatolmány 8537

megleptem magam egy uj teli halozsakkal, eddig nem hasznaltam kimondottan teli halozsakot hanem egy 3 evszakosat tuningolam egy halozsak belsovel. mar regota szemezgettem ezzel a zsakkal, egy baratomnak van ilyen aki kolcson adta mult telen es azota tetszik, aztan most ugy dontottem megveszem.

elsore nagyon szuper, a vastagabb termetu emberek is (mint en) elfernek benne, magassagra az atlagnak jo, 185 folottieknek szukos lesz.
    a tavalyi tel eleg enyhe volt, mikor probaltam januar elejen, 2-3 fok korul volt az esti homerseklet. akkor eleg jol ereztem magam csak ugy zokni, polo, boxer also ruhaban. remelem iden lesz egy ket minuszos este is mikor kiprobalhatom

Most én is kipróbáltam az enyémet. Igaz, egyáltalán nem volt hideg a szobaszőnyegen, de tesztelésre jó volt.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    Valahogy mindig elfelejtettem idáig pormaszkokat venni, pedig régóta terveztem. Ma láttam véletlenül egy kínai üzletben 100 Ft-ért (persze ennél olcsóbban is beszerezhetõ, ha utánajár az ember). Vettem pár db-ot.
    pormaszk.jpg

A másik friss lelet, szintén kínai üzletben: 'Ma Baker' márkájú Giant Bar zabszelet, egy csomó opcionális ízben. Ismert brit márka, de nekem eddig kimaradt. Vettem párat, hátha bejön energiaszeletként fárasztó túra közben, a masszív állománya, tömege (90 g) alapján ígéretesnek tûnik. Ugyanez a márka gyárt proteinszeleteket is, szintén "Giant" kiszerelésben, majd azt is kipróbálom.
    zabszelet.jpg

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 52
    Given: 131

0 Not allowed!
    Szia,

A pormaszkok eseten szerintem 2 fontos szempontot erdemes nezni az aron felul:
    -kilegzeskor at kell preselni a levegot a szuroretegen, vagy kenyelmesen egy szelepen at is lehet (az latszik, hogy a tied nem ilyen).
    -mennyi port szur ki, ennek 3 valtozata szokott a gyakorlatban elofordulni:
    --FFP1: 25%-t enged at, vagyis 4-szeres mennyiseg okoz ugyanakkora problemat
    --FFP2: 8%-t enged at, vagyis 12-szeres mennyiseg okoz ugyanakkora problemat
    --FFP3: 2%-t enged at, vagyis 50-szeres mennyiseg okoz ugyanakkora problemat

Illetve neha latni FFP3D jelzest is, ezek nem csak port, hanem aeroszolt (es bakteriumot) is csak 1/50 reszben engednek at.
    De ezek nagyon messze vannak a 100 Ft-os artol. :-)

Bel
    Last edited by bel; 10-02-2019 at 10:10 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló bel Hozzászólás megtekintése
    Szia,

A pormaszkok eseten szerintem 2 fontos szempontot erdemes nezni az aron felul:
    -kilegzeskor at kell preselni a levegot a szuroretegen, vagy kenyelmesen egy szelepen at is lehet (az latszik, hogy a tied nem ilyen).
    -mennyi port szur ki, ennek 3 valtozata szokott a gyakorlatban elofordulni:
    --FFP1: 25%-t enged at, vagyis 4-szeres mennyiseg okoz ugyanakkora problemat
    --FFP2: 8%-t enged at, vagyis 12-szeres mennyiseg okoz ugyanakkora problemat
    --FFP3: 2%-t enged at, vagyis 50-szeres mennyiseg okoz ugyanakkora problemat

Illetve neha latni FFP3D jelzest is, ezek nem csak port, hanem aeroszolt (es bakteriumot) is csak 1/50 reszben engednek at.
    De ezek nagyon messze vannak a 100 Ft-os artol. :-)

Bel
    Igen, persze, tudom, hogy milyenek a profi maszkok, én most kifejezetten ilyen olcsó, egyszer használatos cuccot kerestem (és véletlenül találtam), a semminél többet ér/het, persze nem extrém környezetben, csak úgy "átlagos" körülmények között, pl. fújja a szél menetelés közben az ember arcába a homokot stb.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Ebay-ről rendeltem 15.000 másolópapírt. Üzletnek elég lesz 7 évre, ennyire már lehet nyomtatni. Csak 5000-et akartam, de jó árban volt, úgyhogy így 3-al megspóroltam 36 dollárt, amiből vehetek magamnak egy dzsekit.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Rájöttem, hogy a városi lakásomban nagyon lecsökkent a gyertyák/mécsesek száma, így vettem 100 db teamécsest az Ikeában (895 Ft). Vészhelyzeti világításhoz, fõzéshez, melegedéshez kell az ilyesmi. A BOL jobban el van látva mécsessel, ott voltak már hosszabb áramszünetek.
    Csatolt képek Csatolt képek
    Last edited by cattaro; 10-12-2019 at 10:53 PM.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Nemrég a hatvani piacon jártam és a sok kínai cucc mellett belefutottam egy konzerv melegítõbe. 500 Ft -ot nekem megért.

index.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló cattaro Hozzászólás megtekintése
    A másik friss lelet, szintén kínai üzletben: 'Ma Baker' márkájú Giant Bar zabszelet, egy csomó opcionális ízben. Ismert brit márka, de nekem eddig kimaradt. Vettem párat, hátha bejön energiaszeletként fárasztó túra közben, a masszív állománya, tömege (90 g) alapján ígéretesnek tûnik. Ugyanez a márka gyárt proteinszeleteket is, szintén "Giant" kiszerelésben, majd azt is kipróbálom.
    zabszelet.jpg
    DM-ben meg Müllerben is kapható, sõt, én már CBA boltban is találkoztam vele, évek óta fogyasztom.
    Finom, és van benne energia rendesen. Nekem személy szerint a pisztáciás a kedvencem.

Egy szelet ára amúgy 280-350 huf között van, a csokival mártott valamivel drágább. A 90 grammos tömeg mellett amit esetleg érdemes figyelembe venni, az a 400 kalória, ami benne van Nekem az egy combos tízórainak teljesen jó.

Jah, amúgy házilag ennek az árnak a negyedébõl kihozható (bármilyen ízesítéssel), ha valaki rákap az ízére, csak kicsit puhább lesz a textúrája. Vagy csak nekem nem sikerült rendesen megtömörítenem.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2015
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    400 kalória, ami benne van Nekem az egy combos tízórainak teljesen jó.
    400 kalória? kismacska vagy?

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Amikor volt idõm és diétáztam, napi öt alkalommal ettem. Akkor nekem is elegendõ volt egy étkezésre a fent említett zabszelet. Nagyon laktató!