Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
Mit gondoltok errõl? Nekem most már nagyon gáz, hogy az egymásnak ellentmondó mindenféle hülyeség miatt nem tudok dönteni az oltásról.

Én nem vagyok hajlandó mélyebb vitákba belemenni, nem vagyok mikrobiológus, sem virológus, stb de személy szerint kizárt hogy beoltatom magam ameddig nem teszik kötelezõvé. Több mint egy éve olyan helyeken dolgozom, hogy baromi sok külföldivel kontaktoltam és egyébként sem voltam soha gyenge immunrendszerû. Én értem, hogy az ilyenekben társadalmi felelõsség is van, de pont az ilyen videókból meg a politikai kommunikációból szerintem letagadhatatlan hogy hatalmas adag erõátrendezõdés és cirkusz is van az egész mögött. aki csak tudja kihasználta és kihasználja a káoszt. Ha tényleg akkora a baj amint mondták, akkor miért nem léptek fel keményebben? Mi a helyzet azokkal a WHO kijelentésekkel még januárból, hogy nem is terjed emberre ez a nyavalya? Hogy nézhet be ilyet egy egészségügyi világszervezet? Én részemrõl már ott vagyok, hogy nem is érdekel a tudományos háttér, számomra ez bizalmi játék, és feljebb csináltak belõle bizalmi játékot. Márpedig amirõl ennyire erõltetik, hogy mennyire kell nekem, azzal alapvetõen bizalmatlan vagyok.