0
Elolvastam + kétszer!!!!Nehogy az a vád érjen,hogy arról beszélek amit nem ismerek!
Egy biztos,nagy buli lehetett és kiváló cuccot szereztek!
Továbbra is érthetetlen"Illetve nem is az,hanem azt magyarázok bele amit akarok.
Például egy idézet az egyik értelmezésbõl,ok rendben! viszont én úgy értelmezem,hogy a klíma változás miatt,a termõföld elsivatagosodik és csak a port viszi a talpunk alól a szél.Azt már értjük, mit jelent, hogy a "nemzet talpa alatt röpülõ szõnyeggé válik a föld". Értjük, mert régóta zajlik az ország kiárusítása és már tényleg ott tartunk, hogy lábunk alól elkótyavetyélik a földet, tartalmával együtt.
De akár azt is jelentheti,hogy olyan mértékû gazdasági növekedés lesz,hogy repül,szárnyal a nemzet.
Tehát hangulattól,beállítottságtól,aktuális egyéni helyzettõl függõen a jóslat sorait mindenki másként értelmezheti,Nem egy komoly dolog!
aztánViccesen azt mondanám,hogy nem teve,hanem tévé,ami akár zenélõ sivatag is lehet,mer xszar a mûsor.Ja azért hét tévé,hogy legyen minden szobában,ahogy mostanában szokás az agymosoda miatt.A jövõt illetõen legtöbben a hét tevét nem értik és a zenélõ sivatagot. A tevék az arabok felé sejtetnek, a zenélõ sivatag pedig a Takla-Makán. Megkövült fák ágai zenélnek a homok mélyén, ha erõs szél mozgatja a buckát.
De a tevék akár hegyeket is ábrázolhatnak,nem feltétlenül arabokat!Róma hét hegye,mond valamit? Szóval minden sort meg lehet magyarázni,aki ahogyan akarja.
Ezért nem szaladok konzervet venni ,az biztos!
Nem volt szándékomban senki hitét pocskondiázni,ez az én véleményem.Akinek más ,azt maximálisan tiszteletben tartom!