Eredmény 1 to 10 of 1833

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member GaborV's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2016
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Na kérlek, a métere 17milliós kerítés, amit a fosóhomokra raktak és egy félbéna is alá tehát nulla és nulla védelem azért is, mert magyar területen van, ergó b@szhatod, mert itt fogtad meg megy a menekülttáborba =átjáróház. Viszont a LézerJani magánszámlája kerekebb lett.

A határt védõ sünökrõl meg annyit, hogy plázapicsa módjára mikor látom rohanni öket az Árkádba csipsz-kóla kombóért a rúd Rákóczi szalámit és a rántothúst meg bebaszják a konténerbe az nekem nem növeli a biztonságérzetem, sõt ezek után szerintem a rendõrség egy katasztrófa mellett elõbb szétesne, mint a Retek klub. De vicces mikor a hajléktalanok verekednek a szalámiért... és igen többször láttam ezt a szitut többedmagammal, nem urban legend.

Plusz amig nem izmozott Viktor addig nulla gond volt a migránsokkal mert reggel átsétált tiszaszigetnél, 10re a szegedi állomáson volt, max este 6ra bécsben volt. Nekünk nulla forintba került. Most etetheted te a németek helyett.

Ezen az se változtat, ha visszaküldik, mert másnap reggel újra berlinben lesz.

Tapasztalat: tört be hozzánk migráncs. 2 bicómat és egyszer a pénztárcámat meg magyar állampolgárok lopták el. A migránst lecsukták érte a "honfitárak" ellen még nyomozni se mert a rendõr.

Bûnözés. Nézd meg kérlek, hogy az elmúlt mondjuk 2 hónapban hány bûncselekményt követett el migráns, hányat román vendégmunkás és hányat pl 8.kerületi diszpolgár. Létszámarányosan se a migránsok fognak nyerni. A román vendégmunkásoktól jobban kell félteni a nõdet, mint a Szírektõl...

Majd szidd a migránsokat mert ellopták az állami földeket, csõd szélén az e.ü. és biztos achmed miatt lesz államcsõd meg miatta van 70%os adóterror, meg miatta van munkanélküliség 26 éve...

A migránskérdés PROBLÉMA. Kb a 20.legnagyobb problémának már lehet mondani jelenleg. Csak van elõtte 19 amit meg emiatt leszar mindenki.
    magánvéleményem:
    Szerintem nem az a baj ha 7000miráncsot ide akarnak telepíteni, hanem az hogy közel 700000 magyar lépet le az országból
    Last edited by GaborV; 08-21-2016 at 03:00 PM.

A topic keresõszavai: